نظرسنجی:شهرهای شمالی کشور

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من برای کامل کردن تحقیقات طرح این ترم خودم احتیاج به نظر هموطنان گرامی دارم راجع به این سه شهر شمالی،حتما نمیخام از دیدگاه شهرسازی یا معماری باشه،فقط لطف کنید بگید این شهرها رو در چه حد میشناسید و وقتی که اسمشون رو میشنوید چه خصوصیتی از آن زودتر به ذهنتون میاد(میتونه فقط در حد یک کلمه باشه)
لطفا جواب بدین نظرتون واسم خیلی مهمه...
1_رامسر

2_نوشهر

3_بابلسر

من رامسر زیاد رفتم
خیلی جای قشنگ و سرسبزیه.......
وقتی میرم اونجا واقعا آرامش میگیرم............
مرسی ار تاپیک سبز شمالیتون
:smile:

ArchWorld

عضو جدید
همونطور که بچه ها گفتن کلا هر 3 تا شهر ادم رو یاد سرسبزی ،بارون و رطوبت زیاد و گرمای تابستون میندازه، البته تا اونجا که من دیدم به رامسر خیلی بیشتر رسیدن و واقعا یکی از زیباترین مکان ها برای مسافرته.

arch_nsh

عضو جدید
نوشهر : نمیدونم
همیشه ازش رد شدیم و توقف نداشتیم!
رامسر : تله کابین
بابلسر :شلوغ وپرهیاهو. بازارهاشو خییلی دوست دارم.

shahab_24

عضو جدید
رامسر = کاخی که توش هست ، جواهرده، قلعه مارکوه که فقط پله هاش قشنگ بود
نوشهر = جنگلش
بابلسر = ----------------------------- No Comment !!!

UmadaM

عضو جدید
سلام دوستان
من برای کامل کردن تحقیقات طرح این ترم خودم احتیاج به نظر هموطنان گرامی دارم راجع به این سه شهر شمالی،حتما نمیخام از دیدگاه شهرسازی یا معماری باشه،فقط لطف کنید بگید این شهرها رو در چه حد میشناسید و وقتی که اسمشون رو میشنوید چه خصوصیتی از آن زودتر به ذهنتون میاد(میتونه فقط در حد یک کلمه باشه)
1_رامسر

2_نوشهر

3_بابلسر

شما نپرسیدید کدوم رو بیشتر دوست دارید ولی من رامسرو خیلی بیشتر دوست دارم کلا شهر تمیزیو دوست داشتنیی هست و اولین چیزی که به ذهنم میاد هتلشه در خصوص نوشهر و بابلسر فکر میکنم مثل همه ی شهرهای شمالی هست و چیز برجسته ای نداره

mehras khanum

عضو جدید
نوشهر=بندرش/پلاژحسینی/باغ نوید!!!!
بابلسر=پلاژهای بابلسر!!!!
رامسر=جواهرده/تله کابین/سرسبزی وجنگل/آبگرم/هتل قدیمی رامسر

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
1_رامسر

2_نوشهر

3_بابلسر

سلام
سفر نکرده ام اما انتظار میرود که
بازارچه هایی داشته باشد روباز خیس از باران که صنایع دستی در خودش داشته باشد.بازار ماهی فروشانی
ردیف خانه های الاچیقی چوبی مردمش کار و زندگی شان با همین طبیعت گره خورده
هوای مه الود ،گنگی
مکان هایی داشته باشد که ارتباط مستقیم با طبیعت داشته باشند مثل رستوران و چای خانه های شاندیز
فضای شهریش همین سرسبزی شو به رخ بکشه
اقامتگاه توریستی کوچک در همین خونه های الاچیقی باشد اقامتگاه بزرگ اگر داریم تو ایوان اتاق ،دید به دریا یا سرسبزی های انجا داشته باشیم
فعلا همینا به نظرم میرسه

month_2012

عضو جدید
نوشهر=بندرش/پلاژحسینی/باغ نوید!!!!
بابلسر=پلاژهای بابلسر!!!!
رامسر=جواهرده/تله کابین/سرسبزی وجنگل/آبگرم/هتل قدیمی رامسر

ممنون...شما ظاهرا نوشهر رو با جزییات بیشتری میشناسید...ولی جالب بود واسم اسمی از باغ اکولوژی نوشهر(دومین باغ گیاه شناسی ایران و قدیمیترین در خاورمیانه) نیاوردید!!!!!!!!

SOHAJ

عضو جدید
دوست محترم یه بار دیگه اون قسمتایی رو که بولد کردم بخونید متوجه میشید خودتون جواب خودتونو میگیرید....

هر جوری هم که باشه میتونست جوابتون نرم تر باشه ناسلامتی ستاشون توریستین و با این گفته شما نصف توریستای تابستونشون پریدن رفت

بالا