نظرسنجی در ارتباط با شروع مجدد آموزش سی شارپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Topcoding

عضو جدید
سلام
ببخشید از اینکه با تاخیر اومدم. البته من هنوز متوجه نشدم بچه ها چه جوری راحت ترن اما تصمیم گرفتم به حرف دوستمون گوش کنم. فکر کنم برای هر مطلب یک بخشی از کتابی رو قرار بدم بهتر باشه تا فقط فوکوس کنیم رو یه کتاب :gol:
از طرفی میخوام شماها را وادار کنم که از حالا یه کمی عادت به کتب زبان اصلی کنید و طرز خوندن این کتاب ها را بدون نیاز به اینکه کلش رو بخونید یاد بگیرید (البته میدونم که الان نصف بچه ها شاکی میشن :D )
سلامی مجدد
اینطوری خیلی خوب میشه و محدود نمی شیم و چیزهای خیلی زیادی یاد میگیریم
خوب خیلی خوشحال می شیم شما زحمتش رو بکشید (هر وقت که وقتش رو داشتید) سر فصل مطالب رو آماده کنید به همراه رفرنس ها و البته زیر لینک سایت های مرتبط (چون بعضی مباحث توی کتابها نیست و به صورت تجربی می باشد که می تونیم اونارا از سایت هایی همچون codeproject یا خود ماکروسافت پیدا کنیم.البته اگه دوستان حالش رو داشتن)
بعد از اون هر کی هر قسمتی رو که دوست داشت را به عهده بگیرد و روی آن کار کند البته با رهبری و نظارت شما ،بعد همه مطالبی که بدست آورده را در وقت معلومی به دنباله مباحث تاپیک آموزش اضافه نماید اینطوری خیلی سریعتر و با مشارکت بیشتر بچه ها کار رو جلو می بریم و شما هم برای هر مبحثی تمرینات سخت و آسان را اعلام می کنید و همه با هم کار می کنیم.
موفقیت همه رو آرزو داریم:gol:
یاعلی

آخرین ویرایش:

فاطمه طالبی

کاربر بیش فعال
سلام.منم هستم.
من با سی شارپ میتونم برنامه بنویسم.اما مشکلم اینه که سی شارپو درک نمیکنم!!!مخصوصا وقتی کد پیچیده باشه واقعا نیاز دارم یکی برام توضیح بده!!امیدوارم اینجا بتونم اون چیزی رو که میخوام یاد بگیرم.ممنون از زحمات شما

shoonisht

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام مجدد
بنده هم برای همه دوستان و همه اساتید آرزوی موفقیت می کنم .
و منتظر شروع کلاس ها هستم .
البته به تازگی یکی از دوستان چند تا دستور در قسمت کنسول بهم گفت و خیلی خوشم اومد . ان شاءالله در پایان دوره بتونم نیازهای ریاضی خودم رو با ساخت برنامه برطرف کنم .
به امید موفقیت .

sara1984

عضو جدید
سلام نگین جون
منم میخواستم تو کلاستون باشم. (البته اگه اشکالی نداره):redface::redface:
این ترم برای درس شی گرا لازم دارم. هیچی بلد نیستم. صفره صفر!!!!:crying:

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
نگین پدیا اجازه میدین سر کلاس تخمه بیاریم :D

negin17h

مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C
مدیر تالار
ممنون از همه بابت اینکه خمایت می کنید و مشتاقانه پیگیری می کنید. من 4 شنبه و 5 شنبه کلاس دارم. بگذره از جمعه شروع می کنیم. خوبه؟
بازم ممنونم :gol:

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از همه بابت اینکه خمایت می کنید و مشتاقانه پیگیری می کنید. من 4 شنبه و 5 شنبه کلاس دارم. بگذره از جمعه شروع می کنیم. خوبه؟
بازم ممنونم :gol:

اولا خمایت نه حمایت :D
بعدشم قبوله منم به قول خودت خمایت میکنم :D :D :D

beti12

عضو جدید
سلام به همه:smile:
من هم شاگرد جدید کلاسم:)
پس استاد کجاست؟
کی درس شروع میشه؟؟؟؟

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
من هم شاگرد جدید کلاسم
پس استاد کجاست؟
گی درس شروع میشه؟؟؟؟

سلام خوش اومدین این استادم که نیستش من باید خوش آمد گویی کنم :)
استاد رفته گل بچینه عزیزم نمیدونم چی شد تریپ love برداشته
اینجوریم که معلومه از جمعه کلاس تشکیل میشه
ولی میگن استادش سخت گیره پدرمو در میاره :D:D:D:D:D

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم هستم منم تخمه می خوام:D

نتنه نگین جون می خواد علوس بشه :surprised:

من تخمه میارم :D
نه بابا نگین میخواد بره زن بگیره :D دورو زمونه عوض شده حالا دومادا میرن گل میچینن :D
آخرش این نگین منو از کلاس بیرون میکنه میگی نه نگا کن :D

beti12

عضو جدید
سلام خوش اومدین این استادم که نیستش من باید خوش آمد گویی کنم :)
استاد رفته گل بچینه عزیزم نمیدونم چی شد تریپ love برداشته
اینجوریم که معلومه از جمعه کلاس تشکیل میشه
ولی میگن استادش سخت گیره پدرمو در میاره :D:D:D:D:D

سلام مرسی
شما مبصر کلاسین؟
جمعه؟
حسنی به مکتب نمی رفت وقتی می فت جمعه می رفت!

sananrad

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساکتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

صاحبش اومد :D:D:D:D

برپاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:confused::confused::confused:

اارکیده

عضو جدید
شروع نشد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.