Topcoding
عضو جدید
سلامی مجددسلام
ببخشید از اینکه با تاخیر اومدم. البته من هنوز متوجه نشدم بچه ها چه جوری راحت ترن اما تصمیم گرفتم به حرف دوستمون گوش کنم. فکر کنم برای هر مطلب یک بخشی از کتابی رو قرار بدم بهتر باشه تا فقط فوکوس کنیم رو یه کتاب
از طرفی میخوام شماها را وادار کنم که از حالا یه کمی عادت به کتب زبان اصلی کنید و طرز خوندن این کتاب ها را بدون نیاز به اینکه کلش رو بخونید یاد بگیرید (البته میدونم که الان نصف بچه ها شاکی میشن)
اینطوری خیلی خوب میشه و محدود نمی شیم و چیزهای خیلی زیادی یاد میگیریم
خوب خیلی خوشحال می شیم شما زحمتش رو بکشید (هر وقت که وقتش رو داشتید) سر فصل مطالب رو آماده کنید به همراه رفرنس ها و البته زیر لینک سایت های مرتبط (چون بعضی مباحث توی کتابها نیست و به صورت تجربی می باشد که می تونیم اونارا از سایت هایی همچون codeproject یا خود ماکروسافت پیدا کنیم.البته اگه دوستان حالش رو داشتن)
بعد از اون هر کی هر قسمتی رو که دوست داشت را به عهده بگیرد و روی آن کار کند البته با رهبری و نظارت شما ،بعد همه مطالبی که بدست آورده را در وقت معلومی به دنباله مباحث تاپیک آموزش اضافه نماید اینطوری خیلی سریعتر و با مشارکت بیشتر بچه ها کار رو جلو می بریم و شما هم برای هر مبحثی تمرینات سخت و آسان را اعلام می کنید و همه با هم کار می کنیم.
موفقیت همه رو آرزو داریم

یاعلی
آخرین ویرایش: