نظرسنجي:دختر خانم ها چقدر به پسرها اعتماد داريد؟؟؟؟؟؟

نظرسنجي:دختر خانم ها چقدر به پسرها اعتماد داريد؟؟؟؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    58
  • نظرسنجی بسته .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دختر خانم هاي خوب سايت مهندسان ايران ....
اميدوارم كه امتحانات رو به خوبي پشت سر گذاشته باشيد وبراتون آرزوي موفقيت روز افزون رو خواستارم...;);)
برام خيلي جالب بدونم شما دخترها چند در صد به پسرها اعتماد داريد...؟؟؟؟؟؟؟راستش رو بگيد بينيم...;)

mehrshad53

اخراجی موقت
با اجازه بزرگتر مساویای خودم......
پدرم و مادرم و عموم که ندارم و خاله و دایی و عمه و همه!
خیلی اعتماد دارم،خیییییییییلی:heart:

armstrong

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه من دختر بودم و طرف مقابلم هم پسری مث مهرشاد بود 60% بهش اعتماد داشتم.:whistle:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اميدوارم كه امتحانات رو به خوبي پشت سر گذاشته باشيد وبراتون آرزوي موفقيت روز افزون رو خواستارم...;);)
برام خيلي جالب بدونم شما دخترها چند در صد به پسرها اعتماد داريد...؟؟؟؟؟؟؟راستش رو بگيد بينيم...;)

یعنی باید میانگین بگیریم؟؟؟؟؟؟
اینجوری که نمیشه
یه وخ آدم یکیو میبینیه احساس میکنه خیلی راحت می تونه بهش اعتماد کنه
اما خب .... بعضی وختا هم 10 سال یکیو میشناسی و نمی تونی بهش اعتماد کنی

منظورت از اعتماد چیه؟

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به که به هیچ پسری اعتماد ندارم
مگه میشه به این موجودات مریخی اعتماد کرد!!!!!!!!!!!!!:mad:
همتون اولش همینو میگید ولی بعدش بدجور اعتماد میکنید.(ما پسرا هم که اصلا امکان نداره سواستفاده کنیم یعنی وجدانمون اجازه نمیده:redface:):biggrin::biggrin::biggrin::D:D:D:D

Goli Joon

عضو جدید
پسرا غیر قابل پیش بینی ترین موجودات هستن پس بهتره بهشون اعتماد نکنیم:surprised:
البته در حال حاظر بهتره به هیچ کس اعتماد نکنی:redface:

جاذبه

عضو جدید
برای اوناییکه مهمن خیلی ولی برای بقیه هیچی چون پسرا فقط برای اوناییکه براشون مهما ارزش قایل میشن وگرنه همیشه در فکر منافع خودشونن البته دخترای زیادی هم هستن مثله اونا فکر میکنن،منم ترجیح میدم تو اون دسته باشم:cool:

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من 99% پسرا غیرقابل اعتمادن!!!:w06:
همشون هم سروته یه کرباسن.:w00:
متاسفانه خیلی هم بی جنبه تشریف دارن!!!:surprised:

sahragol

عضو جدید
ببخشید که با اینکه متاهلم شرکت کردم ولی من اصلا به آقایون اعتماد ندارم تا آنجا هکه حتی بعد از ازدواج هم هر چی شوهرم می گفت را باور نداشتم و وانمود می کردم که باور دارم . ولی پس از مدتی دیدم هر چی که می گه یا گفته دیگران تایید می کنند یا به حالاتی دیگر برام ثابت شد که راست می گفته بعد کم کم اعتماد حاصل شد ولی به غیر از او به دیگر آقایان اعتماد ندارم چون صدق گفتارشان برایم اثبات نشده و اکثر کسانی را که دیده یا شنیده ام افرادی چاخان بوده اند :biggrin:

lighthearted

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش خیلی سخت که به یه پسر اعتماد کرد چون واقعا خیلی خیلی خیلی ... هستن :Dیه جورایی میخوان رفتار کنن که مثلا بخوان اعتماد آدم جلب کنن و اگه آدم ساده باشه زودی به طرف اعتماد میکنه !!!:w02:
ولی بعضی پسرا هستن که اگه واقعا خودشون باشن وتوی رفتارشون همون شخصیتی نشون بدن که هستن میشه بهشون اعتماد کرد و یا اینکه روشون حساب کرد :cool::cool::cool:

ولی متاسفانه الان بیشتر پسرا اینطوری نیستن و اگه بری توی خلوتشون با دوستاشون میبینی که خیلی غیر قابل اعتماد هستن و عکس اون قضیه میبینی که در موردش خوشبین بودی !!!!!!!!!!! :eek::eek::eek:

البته جسارت نشه به پسرای خوب ها:gol::gol::gol:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا حدی اعتماد می کنم...که نتونن سواستفاده کنن
کلا سعی می کنم نسبت به همه خوشبین باشم...:w11:
ولی اگه طرف بخواد بی جنبه بازی دربیاره...واااااااااااااای به حالش!!!:d;)

me-myself

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتماد ساختنیه. باید از آقا پسر ها پرسید که چند درصد میتونن اعتماد دیگران رو جلب کنن.
من به هیچ پسری اعتماد ندارم چون اکثرا در عمل غیر قابل اعتماد بودنشون رو نشون دادن:cool:

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب معلومه اگه یه پسری حاضر بشه به یه دختر لفظ مقدسه دوستت دارم را بگه...اون وقت اون دختر 100 درصد به اون پسره اعتماد داره.....یه چیزی تو مایه های .... بی خیال:D
خلاصه اینکه گوشاش دراز بشه;)
البته بعضیا واقعا دو سشون داره

نجلا جون

عضو جدید
به هيشكي اعتماد نكنيد تا خلافش ثابت بشه
بستگي به اين داره كه اون چه نسبتي با من داشته باشه
ولي كلا اعتماد نمي كنم
كلا آدمارو نمي شه شناخت مگه به مرور زمان
شخصيت پسر هم توي اعتماد كردن مهمه
ولي از روي ظاهر هم نبايد اعتماد كرد
اعتماد كردن به پسرا بهشون مرتبه و قدرت ميده و اعتماد به نفسشونو بالا ميبره

المیرا.ف

عضو جدید

اصلا مگه پسری هست یعنی جوون مردی؟فرض محاله!اصلا اعتماد ندارم عمری!;):redface:

*mobina*

عضو جدید
یعنی باید میانگین بگیریم؟؟؟؟؟؟
اینجوری که نمیشه
یه وخ آدم یکیو میبینیه احساس میکنه خیلی راحت می تونه بهش اعتماد کنه
اما خب .... بعضی وختا هم 10 سال یکیو میشناسی و نمی تونی بهش اعتماد کنی

منظورت از اعتماد چیه؟

آره عزیزم.حرف شمام درست ولی معمولا از هر 100تا به زور بشه به یکی اعتماد کرد.:smile:

*mobina*

عضو جدید
نمیشه 1حکم قطعی صادر کرد.بستگی شدیدی به طرف مقابل داره.
ولی اگه بخوام کلی بگم اعتماد کردن بینهایت سخته و به قول atousa اگه بخوایم میانگین بگیریم میشه 0%

وضعیت
موضوع بسته شده است.