نه عزيزم يو جيكر سوخته هستي و هيچ كس دوست نداره تو رو بخوره...من نه داش نهار خوردم برو جيگرت رو تو رستورانها ارائه بده...![]()
جیگر سوخته بهتر از روده ی نسوخته اس

نه عزيزم يو جيكر سوخته هستي و هيچ كس دوست نداره تو رو بخوره...من نه داش نهار خوردم برو جيگرت رو تو رستورانها ارائه بده...![]()
اتفاقاً صبح كله پزي بودم وديگه ناچار شدم و جيگر سوخته يو رو خوردم..جیگر سوخته بهتر از روده ی نسوخته اسشما هم برو کله پزی خودتو ارائه بده
![]()
اتفاقاً صبح كله پزي بودم وديگه ناچار شدم و جيگر سوخته يو رو خوردم..![]()
چه باحال بگو بچه های باشگاه هم برن تا بی نصیب نشن, جدیدا تو کله پزی سرخ کردنی هم سرو می کنن؟
ولی به هر حال اگه من رفتم کله پزی قبل از هر چیز رودها رو می ریزم دور
حالا فهمیدن چرا جای من تو نظر سنجی خالیه؟
فعلا خدانگهدار
شادی از همه بیکار تره بارو کنید کسی که روزی 900 پست میزنه حتما خیلی بیکاره
بابا خوشمزه .....بپا نتركي....
جيكر رو آب پز كرده بودن ... چون تو سوخته بودي نخوردمت وگفتم يه جيگر آب پز بيارند...
در ضمن بري ديگه بر نگردي ايشاالله...![]()
نکنه کله پزه مغز تورو گذاشته داخل دیگ , آخه از کار افتادهیه دفعه می گی آب پزه یه دفعه می گی سوخته
![]()
وهمچنین...![]()
يكي بيا بينه اين چي ميگه مثل اينكه شب نخوابيده..
داش ما مغز نداريم....شما كه داري يه كم بده بما...![]()
حالا چرا همه دارین سرو دست میشکونیدبر طبق در خواست مدير بازنشستهhttp://www.www.iran-eng.ir/member.php?u=40935 اين تايپيك رو زدم ....بيكار ترين پسر باشگاه كيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي بيكاران از خدا بترسيد و بريد سر كار....حضرت سهيل(قدس ره)
زياد خودت رو تحويل ميگيري ما يه چيزي گفتيم تو چرا باورت شدمغز من برات سنگینه , تازه گنجایششم نداری
بابا بیخیال ...![]()
زياد خودت رو تحويل ميگيري ما يه چيزي گفتيم تو چرا باورت شد
کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف کسی احتیاج ندارد . {گوستاو لوبون }
اینم بگم اگه بحث علافیه رای من سهیله هاحالا چرا همه دارین سرو دست میشکونید
بیکار که خوب نیستش
ولی اگه جایزه ایه من به حسین و مهرشاد رای میدم![]()
جاوید واقعا بیکاره،با این نظرسنجیهاش که معلوم نیست از کجا میاره!!!!
آره جايزه ايه ..جايزش هم غيبت كبرا سهيل خواهد بود كه اگه خواستي نو هم ميتوني با هاش بري..حالا چرا همه دارین سرو دست میشکونید
بیکار که خوب نیستش
ولی اگه جایزه ایه من به حسین و مهرشاد رای میدم![]()
داش اگه لالاي بلدي چرا خوابت نميبره تو از اون اول نشون دادي كه اعتماد بنفست پائينه...پس سعی کن یه خرده اعتماد به نفستو ببری بالا![]()
گفتم اینقداهم خلاق نیستی،پس دسته جمعی میشینین فکر میکنین!!!!عزيزم بهتره اول تايپيك رو بخوني به درخواست مدير بازنشسته انجام گرفته ،،خوب تو بيكاري مگه به من گير ميدي
![]()
واه واهآره جايزه ايه ..جايزش هم غيبت كبرا سهيل خواهد بود كه اگه خواستي نو هم ميتوني با هاش بري..![]()
![]()
گفتم اینقداهم خلاق نیستی،پس دسته جمعی میشینین فکر میکنین!!!!![]()
واه واه
با سهیل؟
پس حتما بهش رای میدم زودتر بره از دستش راحت شیم![]()
داش اگه لالاي بلدي چرا خوابت نميبره تو از اون اول نشون دادي كه اعتماد بنفست پائينه...
چون، هاي خواستي خودت رو در گير اين تايپيك كني .. راستي بچه كجاي كه انقدر زرنگي؟![]()
من جایزم را میخوام به رئیس جمهور تقدیم کنم.
برنده فینال مسابقات علافی 800 متر با مانع تالار آزاد مردان![]()
من که خدای اعتماد به نفسمتو چشات ضعیفه نمی تونی ببینی
دیدی گفتم چشات ضعیفه ...![]()
شما دیگه چراعزيزم بهش تقديم كرديم گفت كه اين جايزه رو به آرش آز ميبخشم...![]()
به به آقاي آنخ ماهو خداي بزرگه اعتماد به نفس كاذب...راستي از يوزارسيف چه خبر؟؟؟؟؟
داش من چشام ضعيف نيست اما فك كنم عقل تو يه نمونه ضعيفه..![]()
چرا یوزارو تو نظرسنجیت نذاشته بودی من می خواستم به اون رای بدم مجبور شدم به مهرشاد رای بدم![]()