نه علاقه ای ندارم............به نظر من که پسرام نباید برن..........حالا دوست داری بری یا نه؟
می ترسم بری اونجا پسرا رو با تیر بزنی![]()
انقد خشن که نه..........

نه علاقه ای ندارم............به نظر من که پسرام نباید برن..........حالا دوست داری بری یا نه؟
می ترسم بری اونجا پسرا رو با تیر بزنی![]()
دلت پره ها اونم اساسی....
اما از بی پولی
اما بعضی موقع ها پول چیز خوبیه که کارهارو آسون میکنه
یکیش خود من میخوام برم ارشد دانشگاه آزاد شرکت کنم چون وقت خوندن ندارم
حساب کردم هر ترم نزدیک یک و هفتصد در میاد واحد درسی و شهریه ثابت تازه اگه واحد کم برداری
چه کنیم اینم از مملکت عزیزما![]()
چرا عصبانیی عسیسم؟؟؟؟
نه علاقه ای ندارم............به نظر من که پسرام نباید برن..........
انقد خشن که نه..........![]()
داش کاوه سلام می گم از جونت سیر شدی میای این حرفا رو می زنی الان خانمها می ریزن سرت
تبعیض اجتماعی و این حرفا![]()
یه فیلم بود(طنز) اسمش یادم نیست... آقای فتحعلی اویسی که من بی اندازه عاشقشم...یه تیکه باحال گفت..خب منم پول ندارم و کسی پول نداره و میخواد درس بخونه
یا باید دولتی قبول شه که همونایی که دولتی قبول میشن قبلا پول خرج کردن با کلاس رفتن و کتاب خریدن ودولتی قبول میشن
و ما باید قید درسو بزنیم.
زور دیگه.........
حالا پسرا چرا نرن اونوخ
پس کی بیاد از مملکت دفاع کنه؟
چرا پر نباشه ابجی وقتی میبینم خانوما بی کنتور دارن میرن دانشگاه کلی سرمایه صرفشون میشه...تاااازه بینم آقاشون اجازه بدن بره سر کار یا نه!!!
یه فیلم بود(طنز) اسمش یادم نیست... آقای فتحعلی اویسی که من بی اندازه عاشقشم...یه تیکه باحال گفت..
** علم بهتر است یا ثروت؟؟!! البته ثروت ، ثروت!!! **
زور دیگه.........
حالا چون شمایی سه ماه اموزشی رو برو از مملکت دفاع کن در صورت نیاز.........
بقیش واقعا زور.......
من پسر بودم فرار میکردم ........
آآآآآآآآخی نگو دیگه... دلم سوخت...ار ه دیگه اگه پول نباشه ادم چه جوری میخواد علم یاد بگیره وقتی پول شهریه دانشگاه نداری وقتی پول کتاب خریدن نداری وقتی اینا نیست خب علم هم نیست ولی جفتش باشه خیلی خوبه
و جالب ترش اینه که کارت پایان خدمتم نداشته باشی به طبعش کارم نداری و خیلی چیزای دیگه![]()
نیازی به فرار نیست می شه از اول نرفت مثه خیلی از رفیقای خودم
البته باید قید یه چیزایی رو بزنی
اخه کارت پایان خدمت یه جاهایی بدرد می خوره
تازه میشه بری کلوب باهاش فیلم اجاره کنی: دییییییییییییی
داش شهرام خداییش زدی وسط خال واسه همینه امار ازدواج اومده پایین نیگاه کناره خداییش کار اول حق پسراست فکرشو بکن یه مرد بخوان زنش خرجشو بده وایییییییییییییییییییییییییییییییی
اینجوری که امار ازدواج پایین اومده دیگه. پسرا بیکار دخترا تحصیلکرده و پر توقع تازه اونایی هم که رفتن سر کار بیا نگاه کن مگه میشه جمشون کرد اصلا تحویل نمی گیرن
بدبختی دیگه
مملکته داریم؟
بالاخره که باید بری..........
محض اطلاع ابجی من رفتم یه 3 ماهی میشه تموم شده.![]()
داش شهرام خداییش زدی وسط خال واسه همینه امار ازدواج اومده پایین نیگاه کن
20 برو دانشگاه
24 بیا بیرون واسه ارشدم فعلا نخون
24 برو سربازی
26 کارت بگیر
تا 28 دنبال یه کار ثابت
+29 تازه به فکر دامادی ادم میفته و بعدشم همونی که تو گفتی البته دور از جون بعضیا اخه بعضیا خیلی پر توقع نیستن
بزن به افتخارش...محض اطلاع ابجی من رفتم یه 3 ماهی میشه تموم شده.![]()
داش شهرام من جای تو بودم یه اسکن از کارت پایان خدمتم میگرفتم میذاشتم به جای اواتار البته تو که اواتارتو به خاطر دوستت عوض نمیکنی بی خیال.
نه اینقدرم بی پول نیستیمخب منم پول ندارم و کسی پول نداره و میخواد درس بخونه
یا باید دولتی قبول شه که همونایی که دولتی قبول میشن قبلا پول خرج کردن با کلاس رفتن و کتاب خریدن ودولتی قبول میشن
و ما باید قید درسو بزنیم.
چرا بیچاره باز خوبه تو تا اون مرحله رفتی و تازه داری به مراحل پایانی و خوبش میرسی فقط اگه بتونی غولشو کله پا کنی
اره دیگه الان منه بیچاره تو مرحله قرمزم. فقط خداکنه زودتر کار گیرم بیاد. من که نمی تونم تا 28 واسه کار صبر کنم حداکثر باید تا دوماه دیگه برم سر کار وگرنه.........واویلا
بزن به افتخارش...
البته افتخار مردای فامیل ما اینه که نرفتن !!!!![]()
نه اینقدرم بی پول نیستیم
یه کم زحمت داره دانشگاه دولتی قبول شدن اما ادم وقتشو نداره
وگرنه هر کسی میتونه بره سر کار و پول در بیاره
اما پول دار بودن خودش عالمی داره
قاچاقی چیه جانم... همه کارت دارن...
من نوکرتم . فامیلای شما هم خیلی با حالن منم دور برم از این فامیل ها و دوست اشنایانی که دارن قاچاقی زندگی می کنن کم نیست![]()
چرا بیچاره باز خوبه تو تا اون مرحله رفتی و تازه داری به مراحل پایانی و خوبش میرسی فقط اگه بتونی غولشو کله پا کنی
ما چی بگیم که هنوز اندر خم یه کوچه ایم.
قاچاقی چیه جانم... همه کارت دارن...
داداشم که 12 داد به جای کارت معافی، پایان خدمت گرفت که نگن مشکل داشته !!!!![]()
فدااااااااااااات
خیلی با حالی داداش
دوست داریم