بابا هزارتا کار هم هست که پسرا میتوننو دخترا نمیتونن اینکه نشد دلیلهر موقع حجاب برای پسرا اجباری شد ارثیشون نصف دخترا شد یا بتونن بچه بدنیا بیارن اون موقع هم دخترا میرن سربازی
حالا مگه چه سختی داره؟؟؟؟؟؟با سلام
به طرز فجیعی با این که دخترا برن سربازی موافقم. خوبه که دخترا برای یه بار هم که شده تو زندگیشون یه سختی ببینن. من موافقم. شدیدا هم موافقم. به کل موافقم. از پایه و اساس موافقم. عمیقا موافقم. اصلا موافقم ... همینجوری موافقم تا ابد
كاملا باهات موافقم! هر وقت اينايي كه گفتي رو برا پسرا بصورت قانون در اومد ما هم ميريم سربازي!هر موقع حجاب برای پسرا اجباری شد ارثیشون نصف دخترا شد یا بتونن بچه بدنیا بیارن اون موقع هم دخترا میرن سربازی
حالا مگه چه سختی داره؟؟؟؟؟؟
عمیق عمیق موافقی یا عمیقا عمیق موافقی؟
آخرین دیالوگی که دختره گفت این بود که بنزینت داره تموم میشهبابا هزارتا کار هم هست که پسرا میتوننو دخترا نمیتونن اینکه نشد دلیل
به قول دوستمون کاش دخترا هم میرفتن سربازی تا معنی مشکل اونم از نوع اساسییشو میگرفتن
منم موافقم شدید
یادته تو اخرین دیالوگ ninth gate دختره چی گفت ؟
ما دوگانه سوزیم غمی نیست در ضمن کارت سوخت اضافی هم داریمآخرین دیالوگی که دختره گفت این بود که بنزینت داره تموم میشه
منم بدم نمیاد بریم به جای شما یکم حال کنیم(خنده)
با سلام خدمت شمابا سلام
خفته خبر ندارد سر بر کنار جانان
کین شب دراز باشد بر چشم پاسبانان
بر چشم من بخندی گر در غمش بگریم
کین کارهای مشکل افتد به کاردانان
دوست عزیز اولین و بدترین چیزی که تو سربازی اتفاق میفته اینه که شخصیتت رو خرد میکنن. باهات زشت برخورد میکنن. حرفای رکیک میزنن. بهت کارای مسخره محول میکنن و الافت میکنن. حالا این که نزدیک دو سال از عمرت حروم میشه هیچ. واقعا که خدمت نامقدس سربازی یکی از مزخرف ترین چیزهاییه که تو ایران تصویب شده
هیچی یه خورده صفا سیتی دوسالم عشق وحالآخه من نميدونم كه اين سربازي چيه كه پسرا اينقده ازش مينالن!!!!!!!!!!!!!
آره منم موافقم كه دخترا برن سربازي البت اگه پسرام مشكلات دخترا رو قبول كنن كه باهاش روبرو بشن.............
آخه من نميدونم كه اين سربازي چيه كه پسرا اينقده ازش مينالن!!!!!!!!!!!!!
آره منم موافقم كه دخترا برن سربازي البت اگه پسرام مشكلات دخترا رو قبول كنن كه باهاش روبرو بشن.............
با سلام
بازم اومدم بگم دخترا باید برن سربازی تا حساب کار دستشون بیاد .
دخترا باید برن سربازی تا معنی مساوات وعدالت رو بدونن اگه بچه واسشون اینقدر سختی داره خب بچه دار نشن ولی باید برن سربازیخدايي كه خيلي سربازي سخته...سربازهايي كه من اطرافم ميبينم همشون ميخوان ابراز وجود كنن..واقعن شخصيت افراد خوردميشه ...
اخه ابجی تروخشکو که به یه اتیش نمیسوزوننپسرا بايد برن سربازي تا يه كم جربزه پيدا كنن...از اين سوسول بازياشون يه كم دربيان...
کدوما یه جورین دخترا یا پسرا - اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟/تر وخشك نداره كه..همه يه جورين...
نه ميگم همه ي پسرا مثله هم هستين،يه جور هستين.تروخشك نداره كه ديگه..
شیدا جون اومدم کمکت