anishtain_bahosh
عضو جدید
نظرتون راجبه این که میگن دانشگاه آزادیا بیسوادن چیه؟
از خودم شروع میکنم: 50در صد اشتباهه!
ظر شما چیه؟
از خودم شروع میکنم: 50در صد اشتباهه!

بله من هم میدونم اما برای دوستان محترمی که اینو قبول ندارن شاهد خوبی آوردید ممنون و سپاس100% اشتباه هست..من به دوستانی داشتم که کارشناسی توی همین دانشگاه ازاد بودن اما ارشد رو توی دانشگاه های خیلی معتبر درس میخونند....واسه نمونه میتونید اسم یاسین حاجی زاده رو توی گوگل سرچ کنید تا ببینید چند تا سایت میاد بالا....مقاله ایشون توی مقالات spe مقام دوم کسب کرد که ایشون رو مستقیم برای دکترا پذیرفتند و الان توی اسکاتلند مشغول به ادامه تحصیل هستند......
این ترازی که گفتی یعنی چه؟؟اااااااااا؟کی گفته؟
الان دانشگاه ما هم تراز شریفه یعنی دانشجو های شریف هم بی سوادن؟
هر کی گفته خودشو گفته!من که قبول ندارم!
تنها فرق آزاد و دولتی تو پولشه!
این که مسخرس , ولی در این که بچه های سراسری زرنگ ترن شک نکنین
باهات موافقم اونجا خیلی سخت میگیرنمزخرفه !
بوست ما رو دارن تو دانشگاه ازاد قزوین (باراجین)میکنن
آخ جوووووووووووووونسلام.
واقعاً برای هرکی اینجوری فکرمیکنه متاسفم.
من مکانیک ملی قبول شدم اما نرفتم ورشته پلیمردانشگاه آزادرو انتخاب کردم والانم بارتبه21هرشد دارم تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران درس میخونم.
این طرزفکرکاملاً اشتباهه.
شادوپیروزباشین.
از خودم شروع میکنم: 50در صد اشتباهه!ظر شما چیه؟
![]()
ما استاد داریم که افتخارش اینه که 15-16 ساله به کسی 20 نداده!
یه دوستمون حرف قشنگی زد . گفت فرقش تو بیسوادیه مردمه . آره . راست میگفت . مردم ما به عمق قضیه توجه نمیکنن . تا دلت بخاد دانشجوی ضعیف و تنبل از دانشگاه دولتی میشناسم . تو دانشگاه آزادم کلی هست و این تعداد در دانشگاه آزاد بیشتره . اونم به 1 دلیل . این که ورودی دانشگاه آزاد راحت تره . و افراد ضعیف هم واردش میشن . اما برای قضاوت فقط باید با ورودیهای کارشناسی ارشد اشاره کرد . اونجا تعیین کنندست . و همه میدونیم که رتبه اولو تو ارشد پیام نور میده (من پیام نور نیستم) و اینا مزخرفه . دانگاه دولتی هم که دیگه غیر از چند تا بقیه پر شده از شبانه و پاره وقتو نیمه وقتو شرایط ویژه و اینترنتی و واحد بینالملل و جدیدا دانشگاه شیراز هم بدون کنکور میگیره . درده همه پوله . اول دانشگاه آزادو زیر سوال میبردن حالا خودشونم دیدن پول خیلی حال میده . به اینم فکر کنین بهترین دانشگاه ما 1000 دنیا هم نیست . زیاد به ایران فکر نکنین .نظرتون راجبه این که میگن دانشگاه آزادیا بیسوادن چیه؟
![]()
![]()
اااااااااا؟کی گفته؟
الان دانشگاه ما هم تراز شریفه یعنی دانشجو های شریف هم بی سوادن؟
هر کی گفته خودشو گفته!من که قبول ندارم!
تنها فرق آزاد و دولتی تو پولشه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظرتون راجبه این که میگن دانشگاه آزادیا بیسوادن چیه؟ | دانشگاه آزاد | 109 | |
![]() |
بچه ها خواهشا نظرتون رو بگین؟؟ کمکم کنید | دانشگاه آزاد | 4 | |
![]() |
نظرتون چیه ها؟؟؟ | دانشگاه آزاد | 1 | |
![]() |
کلا نظرتون در مورد دانشگاه آزاد چیه؟ | دانشگاه آزاد | 54 |