من مخالف نیستم
ولی نمیکشم
به نظر من همین تفریح از جووون ها بگیریم دیگه چیکار کنن؟!
میرن سر کار بدتر
ولی نمیکشم
به نظر من همین تفریح از جووون ها بگیریم دیگه چیکار کنن؟!
میرن سر کار بدتر
سلام.
چند وقتیه اکثر دوستام رو به قلیون آوردن.
این وسیله برای پسرهاش پره ضرره چه برسه به دخترا.
مراکز هم جمع نمیکنن، اکثر پارک ها و کافه ها الان قلیون میارن.
بهشون هم میگی چرا میکشین، میگن یه جور تفریحه و فاز میده و از اینجور حرفا.
شما نظرتون درباره افزایش این پدیده تو جامعه چی هست؟
چطوری میشه جلوی رشد قارچ گونه شو گرفت؟
مخصوصا وارد شدن دخترها به دود سیگار و قلیون و...
![]()
به نظر میرسه دختر سیبیل داره یا سایه است![]()
قشر فرهنگی و لیسانس و فوق لیسانس برن بمیرن شما راضی میشی؟؟؟وقتی قشر تحصیل کردمون قلیون رو یه تفریح بدونن و راحت باهاش کنار بیان
.
.
.
اونجاس که میفهمیم از ماست که بر ماست و هرچی بلا میارن سرمون از همین امثال روشن فکریامونه
تویه تایپیک دیگم گفتم چطور حاضر میشی آقا و خانم مهندس و دانشجوی ارشد بشینی قل قل راه بندازی
خوب همینه که مهندسی و ارشد مثه برگای پاییزی پر شده و ارزشی نداره
خودمون وقتی خودمونو قبول نداریم دیگه از ... چه انتظاری باید داشته باشیم که برامون تفریحات سالم و کار و... فراهم کنن
خوبه اینجوری سرمونو گرم میکنن...
قشر فرهنگی و لیسانس و فوق لیسانس برن بمیرن شما راضی میشی؟؟؟
همه وقتی به هم احترام میذارن که وقتی من و امثال من قلیان یا حتی سیگار میکشن کسی نیاد بگهنه من وقتی راضی میشم که همه به هم احترام بذاریم
مخصوصا اول به خودمون
تا کشورمونم بهمون احترام بذاره
همه وقتی به هم احترام میذارن که وقتی من و امثال من قلیان یا حتی سیگار میکشن کسی نیاد بگه
وقتی قشر تحصیل کردمون قلیون رو یه تفریح بدونن و راحت باهاش کنار بیان
.
.
.
اونجاس که میفهمیم از ماست که بر ماست و هرچی بلا میارن سرمون از همین امثال روشن فکریامونه
تویه تایپیک دیگم گفتم چطور حاضر میشی آقا و خانم مهندس و دانشجوی ارشد بشینی قل قل راه بندازی
خوب همینه که مهندسی و ارشد مثه برگای پاییزی پر شده و ارزشی نداره
خوب حقیقت رو گفتم
حقیقت نیست؟؟
خداییش یه نگاه به عکس اون دخترو پسر بنداز؟؟؟
یعنی ما مثه اوناییم؟؟؟
با قلیون کشیدن یا سیگار مشکلامون حل میشه؟؟؟
خداییش با قل قل کردن چی نصیبمون میشه؟؟؟
حقیقتو بگو
شما واقعا خوشحالی که قلیون میکشی؟؟؟
یعنی بعدا هم با خونواده و زن و بچه مشغول قلیون میشی؟؟؟
من گفتم زیاد اهل قلیون کشیدن نیستم ولی تو عمرم هیچگاه شبهای امتحان رو که تا خود صبح بازی میکردیم و قلیون میکشیدیم رو از یادم نمیبرم که بهترین روزهای عمرمون بودن و زود گذشتن
قرار نیست از هر چیزی نصیبی ببریم و قرار نیست نصیب هر کسی مشابه هم باشه حالا اون دختر و پسر از قلیون خوششون میاد و لذت میبرن دلیل نیست شما هم ببری یا خوشت بیاد و دلیل نیست چون شما خوشت نمیاد بیای بگی نباید بکشن
شما قرار نیست مثل کسی باشی بلکه باید هر کسی جای خودش باشد و برای خودش زندگی کند یکی از قلیون لذت میبره یکی از فوتبال یکی از کوهنوردی یکی از سیگار یکی از رانندگی و ... و زیبایی زندگی به همین تفاوت هاست
من گفتم زیاد اهل قلیون کشیدن نیستم ولی تو عمرم هیچگاه شبهای امتحان رو که تا خود صبح بازی میکردیم و قلیون میکشیدیم رو از یادم نمیبرم که بهترین روزهای عمرمون بودن و زود گذشتن
قرار نیست از هر چیزی نصیبی ببریم و قرار نیست نصیب هر کسی مشابه هم باشه حالا اون دختر و پسر از قلیون خوششون میاد و لذت میبرن دلیل نیست شما هم ببری یا خوشت بیاد و دلیل نیست چون شما خوشت نمیاد بیای بگی نباید بکشن
شما قرار نیست مثل کسی باشی بلکه باید هر کسی جای خودش باشد و برای خودش زندگی کند یکی از قلیون لذت میبره یکی از فوتبال یکی از کوهنوردی یکی از سیگار یکی از رانندگی و ... و زیبایی زندگی به همین تفاوت هاست
آخ گفتی ....یادش بخیر جووونییییییییییییی...چه شب ها که با قلیون و بازی سحر کردیم ....... عوضش الان نشستیم گوشه خونه بیکار ....
خیلی از تقریحات من درآوردی نقشه های از قبل طراحی شده ایه که واسه علاف کردن ماها باب شده
وقتی مشغول باشیمو سرمون گرم باشه کار واسه چیمونه
تشکیل زندگی واسه چیمونه
تفریحات اینجوری که داریم
انواع مواد ارزونم که داریم(به برنج دلار مرجع ندادن و مردمو کشیدن سر صف اما کراک و شیشه خو گرون نمیشه چون وسیله اصلیه بازی همینه)
ازدواجم که خرج داره ولی خوب راههای دیگه ای هست که با 20 تومن هم انجام میشه
خوب دیگه میخوان برامون چیکار کنن؟؟؟
میگن سرشون گرمه بذار باشه!!!
سرمون هم گرم نباشه انواع اسلحه های نیمه خودکار و خودکار ....گلوله های پلاستیک و نهادهای حفظ نظم نظام هستند که مجبورت می کنند به هرکار نکرده ای اعتراف کنی ....
صدای اعتراض ات هم ته اش تا سر کوچه تون برسه چون همه رفتن زیر لحافت گرمشون ...مثل کبک سرشون زیر برف کردند ....
هیشکی هم به حرف ات گوش نمیده ....
خدا هم که سرش شلوغه ....
پس بیا یه کام از همین قلیون بگیر که به جز خودت کسی رو اذیت نکنی مهندس ...بیا ...