سلام دوستان.
متشکرم از Agin و فرزاد عزیز... تمام تاپیک رو دو بار کامل مرور کردم. توضیحات شما بی نقص و در خور تأمل هست. تجربه شما در امر نظارت همچنین توصیف مراحل کار بسیار ستودنیست، تقاضا میکنم این روند رو ادامه بدید. نکته مهم در توضیحات شما برخورد اول با مقوله نظارت معماری ساختمان هست که به نظر بنده بی نهایت مهمه. این جمله شما Agrin عزیز میبایست ملکه ذهن همه ما باشه: « همیشه یادتون باشه " توی ساختمان حرف حرف شماست ، پس محکم روی حرفتون بایستید و اگر می دونید خیال راضی کردن شما رو دارن خیلی محکم بهشون بگین که باید این کار رو بکنن و اصلا و ابدا از حرفتون پایین نیاین و کوتاه نیاین ، اینو یادتون باشه این ساختمان هویت شماست به اسم شماست و اگر 20 سال بعد هم مشکلی پیش بیاد به عهده شماست ، حتی اگر اینجا کسی نیاد بهتون گیر بده تبعات اخروی اون همیشه دنبالتونه ، پس محکم و استوار کار بکنین ، وقتی یکی دو بار دیدن به خواسته هاشون تن نمیدین دیگه چیزی نمیگن.» به شما تبریک میگم، این اقتدار واقعاً تحسین برانگیزه.بارها ترس رو در کلام و رفتار مهندس معمار دیدم. که باعث شده خودش رو در برابر توقعات بیجا و غیر معقول مالک براحتی تسلیم کنه. مجدداً از لطفتون بخاطر توضیح شفاف مسائل فنی و تخصصی متشکرم.
پیروز و پایدار باشید.
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز ، وظیفم بوده
همه حرفایی که زدم واقعیت هستن
شاید براتون پیش اومده باشه شایدم نه ، که مالک یه ساختمان دم در نظام مهندسی جلوی حدود 100 نفر مهندس دیگه ، داد و بیداد سر شما راه بندازه که چرا به حرفش گوش نکردین !!!!
اماباید استوار باشین انقدر استوار و محکم که اونجا هیچی بهش نگین و بعد زنگ بزنین بهش و بگین بار آخرش باشه اینجوری باهاتون صحبت میکنه و....
اگر نمیتونیم اینجوری باشیم ، انقدر محکم و استوار ، باید بریم سر یه کار دیگه ، مردم مزحکه ما نیستن ما اجازه نداریم با زندگی مردمی که اونجا ساکن میشن بازی بکنیم
امیدوارم ، امیدوارم بتونیم به همدیگه کمک بکنیم