farzad1991
عضو جدید
خیلی ممنون هم خوندم هم استفاده میکنم.
چرا تازگیا توی خود تالار اینقدر علیه مکانیک صحبت میشه ؟
مخصوصاً دوستای تازه وارد
دوستان محترم واسه انتخاب این رشته به قول معروف سیب سرخ دنبال کسی نمی فرستن که به زور این رشته رو انتخاب کرده باشید ...
سلام علیکمdr ehsan....
من نوشته تونو خوندم..نیاز به یک مشاوره اساسی برای درس خوندن دارم![]()
سلام
خوب چیزی که مدیر گفت کاملاً درست و خیلیم مهم. من سعی می کنم چند تا نکتة شاید تکراری ولی مهم دیگه رو بگم:
1. زبان انگلیسی:
ببین برای اینکه مطمئن بشی همین الان یه شاخه تو مهندسی مکانیک رو انتخاب کن من طی یک ساعت لااقل 15 تا کتاب توی اون فیلد از مقدماتی تا پیشرفته برات تو اینترنت پیدا می کنم! مجانی! اما شما یه ماه بگرد ببین چند تا کتاب فارسی توی اون فیلد پیدا می شه. اکثر کتاب ها مقاله ها نشریات و در یک کلام دانش مکانیک دنیا به زبا انگلیسی (و بعدشم روسی و آلمانی) هست. توی هر شهری هم که باشی می تونی توی 4 سال زبانتو به حدی برسونی که یه نمره خوب تافل بیاری. بغیر از جنبه علمی قضیه هر کاری که در آینده بخوای بکنی ( ادامه تا فوق، ائامه تا دکتری، کار تو یه شرکت بزرگ، کار تو یه شرکت کوچک، اصلاً ول کردن مکانیک و رفتن سراغ یه چیز دیگه!! و ...) زبان یک امتیاز بزرگه که خیلی کمکت می کنه
2. برنامه نویسی و ریاضیات:
اویلر(می شناسیش که!) میگه "مکانیک بهشت ریاضیات است." اگر درک ریاضیت بالا باشه مکانیک رو هم سریعتر و بهتر درک می کنی. توی این دوره هم یه ابزار ضروری و غیر قابل انکار برای سواد ریاضی نرم افزار های برنامه نویسی ریاضی هستند. توصیه عملی من اینه که اگه ترم 1 یا 2 هستی اول یه برنامه نویسی عمومی (مثل VB) رو یاد بگیر ( به هزار دلیل که مهمترینش یاد گرفتن الگوریتمِ که تو برنامه نویسی های عمومی بهتر می شه یادش گرفت) بعد همزمان با پاس کردن معادلات یواش یواش شروع کن یکی از برنامه های Matlab، Maple یا Mathematica رو یاد بگیر صحیح تر بگم ریاضیات رو با اونا یاد بگیر( اینم هم خیلی مهمه هم قلق داره که اگر خواستی تو ضیح می دم.)
3. نرم افزار تخصصی :
یک نرم افزار تخصصی هم خوب و لازمه. زیاده روی نکن (هر نرم افزاری رو امتحان کنی) و سریع هم نرو سراغ تحلیل. تحلیل بدن درک از ماهیت تحلیل هیچ ارزشی نداره. همون CAD (مدلسازی قطعات و مجموعه ها) یه دنیای داره که من کمتر کسی رو دیدم که به صورت سیستماتیک و نظام مند بلد باشه.
4. طراح باش:
اگر جامداتی هستی سعی کن یه جوری خودتو با روشهای ساخت معمول تو بازار و یه طراح خوب بودن نزدیک کنی. درس های توی دانشگاه ( و چیزای دیگه ای که اینجا گفتم) اصلاً کمکی به طراح شدن نمی کنه. مثلاً توی درسا کلی راجع به چرخ دنده و تحلیلش و تئوری ها مختلف صحبت می شه اما اصلاً نمی گن تو تهران کجا می شه یه چرخ دنده رو ساخت، با چی مسازنش اصلاً، چند در میاد، اوراقی و دست دومش رو کجا می شه پیدا کرد. توصیه عملی اینه که هر قطعه، دستگاه یا هر چیز قابل ساختن و خریدننش رو هم توی ایران در بیاری.( مخصوصاً چیزای رو که توی درس طراحی اجزاء 1 و 2 می خونی)
5. ادامه تحصیل، خارج
اگر می خوای ادامه تحصیل بدی جدی به خارج از کشور فکر کن. چون هم ممکنه، هم امکاناتش و سطحش خیلی بالاتر از اینجاست و هم اگر بخوای بری یه سری مقدمات می خواد که اگر از الان به فکرش باشی خیلی راحتتری. اصلاً هم فکر نکن کاری خیلی سختیه یا باید مخ باشی تا بری یا خیلی پول می خواد. مطمئن باش
اما جدا از همه اینا خوندن همون درس ها از همه مهمتره. همونی رو انجام بده که استادا ازت می خوان. قطعاً اگر بهترین راه نباشه یه راه خوبه!
اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ اَ ....... چقدر حرف زدم !!! فکر نکنم اصلاً کسی بخونه![]()
ممنون خیلی مفید بود فقط میشه بگید از کی درسام رو انگلیسی بخونم؟ و اینکه الان ترم 3 هستم از چه ترمی شروع کنم به یادگیری نرم افزار ؟
حالا ما که کلاس زبان نرفتیم چه نوع شکر بخوریم؟؟سلام، از همون روز اول. کتاب های درسی را باید روی متن انگلیسی بخونید. بد ترین خیانتی که یک دانشجوی مکانیک می تواند به خودش بکند این است که کتاب فارسی بخواند. اگه کتاب فارسی بخونی الان خوشت میاد و راحتی ولی بدان و آگاه باش که بعدا به شکر خوردن میوفتی. اما اگر کتاب انگلیسی بخونی اولش سخته ولی بهتون قول می دهم از ترم چهارم به بعد دیگه حالت از هرچی کتاب فارسی هست به هم می خوره و مثل آب خوردن متن کتاب های انگلیسی را می خوانی. البته این با صحبت کردن انگلیسی فرق می کنه.
ارادتمند
حالا ما که کلاس زبان نرفتیم چه نوع شکر بخوریم؟؟
البته من ترم اول هستم!
سلام من تازه کنکوردادم ولی ب مکانیک عزیزخیلی علاقه دارم.ولی خب هنوزانتخاب رشته نکردم و تردید دارم.ب نظرشما چ ملاکایی روباید درنظر بگیرم؟آیا ب عنوان ی دختر میتونم موفق باشم؟(تواین رشته)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کسانی که در یکی از زمینه های صنعتی یا وابسته به اون در حال فعالیت دارند | مهندسی مکانیک | 43 |