نصب AnSyS روی Win7

rahimi2709

عضو جدید
سلام عزیزم
اگه بی ادبی نباشه خواستم بگم همه هم ضعیف نیستند...
نمونه اش خود من...
آخر ANSYS و CATIA
 

rahimi2709

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
می ورژن 11 را هم امتحان کردم نشد...
فکر نمی کنم ورژن های موجود در بازار ایران روی 7 نصب بشه.
شما ANSYS WORKBENCH کار می کنید؟
می تونیم بیشتر با هم همکاری کنیم؟
 

rmi-ansys

عضو جدید
سلام و خسته نباشید
می ورژن 11 را هم امتحان کردم نشد...
فکر نمی کنم ورژن های موجود در بازار ایران روی 7 نصب بشه.
شما ANSYS WORKBENCH کار می کنید؟
می تونیم بیشتر با هم همکاری کنیم؟

سوالی هست من در خدمتم.
 

saeron

کاربر فعال
ansys 12 روی 7 نصب میشه ولی توی اجرای workbench مشکل داره چون با نسخه net. روی 7 سازگار نیست البته راه رفع ایرادش هست که یه خورده سخته
اما این مشکل تو 12.1 حل شده و بدون مشکل نصب میشه
فقط دوستان حتما بعد از نصب نرم افزار گزینه نصب لایسنس سرور روبزنن چون امکان داره به مشکل بخورن
در ضمن من و گروهم نسخه 12.1 رو روی بستر cluster پیاده سازی هم کردیم (برای پردازشهای سطح بالا)
هم روی بستر ethernet هم بستر infiniband (فیبر)
 

rmi-ansys

عضو جدید
سلام
سوال من سوال خیلی‌های دیگه هم هست که هنوز حل نشده چون کاری که شما انجام دادید کار خاص و ویژه‌ای است.
استفاده از تمام هسته‌های CPU در کار با چند نوع از آنالیزهای Ansys Workbench. برای دو آنالیز Static Structural و Explicit-STR.
من یادم هست 5 6 ماه پیش یه کوچولو در یک تاپیکی درباره سوال من بحث شد که پراکنده بود و ... (نتیجه نداشت)
تا دو سه روز پیش (در طی 5 ماه گذشته) سعی کردم یک تاپیک با موضوع سوال را ایجاد کنم که در آن تاپیک مخصوص برای همیشه به سوال جواب داده بشود. همین دو روز پیش هم یکی دیگه درست کردم.
ولی گویا (طبق قانون تالار) مدیران صلاح ندانستند این تاپیک مهم مطرح بشود. تصمیم با آنها هست. مطرح کردن موضوع وسط تاپیکی که مربوط به نصب انسیس روی ویندوز ۷ است هم کار خوبی نیست. چون دیدم تشخیص مدیران (که قابل احترام است) این است که چنین تاپیکی نباشد (که حالا یا دارای اهمیت ندانستند یا تکراری و ...) گفتم در email بپرسم.

سوال را به صورت کامل بهت email می‌زنم. اگر مدیر سایت صلاح دانستند، کل مطالب را اینجا هم -در یک تاپیک مخصوص- قرار می‌دهیم.
 

Similar threads

بالا