نصب دوربین مداربسته در خانه مستاجران

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرد صاحبخانه‌ای كه با نصب دوربین‌های مداربسته در خانه مستاجران خود، اقدام به فیلمبرداری می‌كرد، از سوی ماموران پایگاه دوم اطلاعات امنیت تهران در غرب پایتخت دستگیر شد.

به گزارش «جام‌جم»، اوایل مهرماه جاری مردی به پایگاه دوم اطلاعات امنیت پلیس تهران مراجعه و از صاحبخانه‌اش شكایت كرد.

مرد شاكی در اظهاراتش به پلیس گفت: چندی پیش، من و همسرم به عنوان مستاجر به خانه‌ای در غرب پایتخت نقل مكان كردیم، پس از عقد قرارداد با صاحبخانه، قرار شد به مدت یك‌سال به عنوان مستاجره در خانه وی زندگی كنیم.

از یك ماه قبل، قرار بود یك خط تلفن برای خانه‌ام وصل كند، اما كاری از پیش نبرد تا این‌كه خودم تصمیم گرفتم با شركت مخابرات تماس بگیرم و در ارتباط با نصب تلفن اقدام كنم.

روز گذشته وقتی متصدی مخابرات به خانه‌ام آمد و در حال نصب سیم‌های مربوط به تلفن بود، متوجه شد چند سیم مختلف در محل فوق نصب شده است. بنابر این پس از بررسی سیم‌های نصب‌شده در مكان تلفن، عنوان كرد؛ این سیم‌ها مربوط به تلفن نبوده و برای دوربین‌های مداربسته است.

كشف راز دوربین‌های مداربسته

شاكی ادامه داد: با مشكوك شدن به موضوع همراه متصدی مخابرات، به بررسی‌ محل‌هایی كه سیم‌های مرتبط با دوربین مداربسته نصب شده بود، پرداختیم و متوجه شدیم چند دستگاه دوربین مداربسته در حمام و 2 نقطه دیگر از خانه‌ام نصب شده است.

وی گفت:‌با مشاهده دوربین‌ها بشدت شوكه شدم و آنها را بلافاصله قطع كردم و به بازبینی فیلم‌های ثبت شده در آن پرداختم كه متوجه شدم تصاویر من و همسرم در آن ثبت شده است.

از مرد صاحبخانه شكایت دارم و نمی‌دانم چرا با نصب این دوربین‌ها، اقدام به تجسس در زندگی ما كرده است.

پس از شكایت این مرد، پرونده‌ای تشكیل شد و ماموران با هماهنگی قضایی به خانه مرد صاحبخانه كه در طبقه سوم آپارتمان زندگی می‌كرد، اعزام شدند و مرد صاحبخانه را كه فرد میانسالی بود، شناسایی و دستگیر كردند و او برای تحقیقات لازم به پایگاه دوم اطلاعات و امنیت پلیس تهران انتقال یافت.

ماموران پس از بررسی خانه مرد صاحبخانه موفق به كشف یك دستگاه دوربین مداربسته شدند كه در بازبینی از این دوربین، فیلم‌هایی كه مربوط به این زن و مرد جوان هم بود كشف و ضبط شد.

كشف 20 حلقه سی‌دی از تصاویر خانوادگی

به این ترتیب، ماموران با هماهنگی قضایی به بازرسی از خانه مرد صاحبخانه پرداختند و 20 حلقه سی‌دی كه مربوط به تصاویر خانواده‌های مختلفی بود، كشف و ضبط شد.

با انتقال صاحبخانه به مركز پلیس، وی مورد بازجویی قرار گرفت و در اظهاراتش به پلیس گفت: من به تنهایی در آپارتمانم زندگی می‌كردم و به خاطر این تنهایی و تاثیرپذیری از فیلم‌های ماهواره‌ای، از چند سال قبل تصمیم گرفتم با تهیه فیلم از زندگی خصوصی مردم و تماشای آنها اوقات تنهایی‌ام را بگذرانم.

به این‌ ترتیب، فقط زوج‌های جوان را به عنوان مستاجر انتخاب می‌كردم و از آنها بابت هزینه مسكن، مبالغ كمتری می‌گرفتم تا آنها مشتاق شوند و به عنوان مستاجر به مدت یك‌سال در خانه‌ام بمانند.

متهم ادامه داد: بنابر این، قبل از آن‌كه 2 مستاجر به خانه‌ام نقل مكان كنند، دوربین‌های مداربسته را به طرز ماهرانه‌ای در طبقه آنها نصب می‌كردم و پس از چند ماه وقتی كه خانواده‌ها به مسافرت می‌رفتند، با كلید یدكی كه همراهم بود، به منازل آنها می‌رفتم و نوارهای ثبت‌شده موجود در دوربین‌های مداربسته را برمی‌داشتم و نوارهای جدید را جایگزین می‌كردم و حلقه‌های سی‌دی را در خانه‌ام نگهداری كرده و هرازگاهی آنها را مشاهده می‌كردم و نزد من محفوظ بود.

به دنبال اظهارات متهم، قرار قانونی برای وی صادر شد تا پس از پایان تحقیقات، پرونده وی با صدور كیفرخواست به دادگاه ارسال شود.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:اگه همچین بلایی سر خودت بیاد باز میگفتی بنده خدا:eek:
هان؟! :d

من داشتم از ديد صاب خونه به قضيه نگاه ميكردم نه از ديد قربانياش ! آخه اسگل نشسته فيلمشو نگاه كرده به چه درد ميخوره ؟!!! :w15: همش به خاطر تنهايه اگه ميرفت يه زن ميگرفت نيازي به كارا نبود ! :biggrin:

شقایق21

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هان؟! :d

من داشتم از ديد صاب خونه به قضيه نگاه ميكردم نه از ديد قربانياش ! آخه اسگل نشسته فيلمشو نگاه كرده به چه درد ميخوره ؟!!! :w15: همش به خاطر تنهايه اگه ميرفت يه زن ميگرفت نيازي به كارا نبود ! :biggrin:
با نظرت موافقم دیگه بیکار نبود مینشست فیلمای خودش و میدید:biggrin: