من بعد از کلی کلنجار رفتن تونستم از این نرم افزار استفاده کنم
راحت میشه باهاش یه تغییرات اساسی تو موشک به وجود اورد و بعد تاثیر این تغییرات رو تو نمودار های مختلف نشون داد ( یعنی میشه توش نمودار های انواع سرعت های مختلف و شتاب ها و یا درگ و لیفت و کلی فاکتور های دیگه رو رسم کرد )
حیف که فقط رو ویندوز اکس پی نصب میشه.....و یه ذره هم صفحه زشتی داره یه جورایی دلگیر کننده است
راستی من ورژن 9 این نرم افزار رو هم دانلود کردم.........که 27 یا 29 مگ بود و این ورژن نمای جالب تر و قشنگتری داره......و من بیشتر باهاش حال میکردم..........اما امکانات کمتری داره.......البته برای یک ماه اجازه استفاده داری و بعد باید دوباره از سایتشون اجازه بگیری....اما اگه ویندوز بپره باز یک ماه دیگه مهلت داری...و من تا حالا این یکماهم تموم نشده که ببینم بعدش چی میشه و ایا نسخه بهتری رو ارائه میدن یا نه ؟ چون چندباره که هی ویندوزم میپره..( دوستان میگن این اجازه خواستن شاید برای یه جورایی سر دراوردن از کلیات سیستم و اونچه درش هست باشه یعنی اونا این اطلاعات رو ممکنه بدون اینکه بفهمی از سیستمت بردارن ...من که نمیدونم )
الان ولی منتظرم تا اون یک ماه تموم بشه و ویندوز لعنتی هم نپره تا ببینم چی میشه
راستی اگه میدونستم اسم پروژه ام رو میذاشتم طراحی موشک به کمک نرم افزار راکت سیم....اینجوری خیلی بهتر بود تا اینکه یه عنوان تحلیلی یا توضیحی باشه.....حیف که دیر از نرم افزار سر در اوردم
و پروژه هم تموم شد....بی خیال