سلام دوست عزیز من 8سال تکلا کار می کنم کتاب اموزش تکلا علم و عمران نویسنده علی نیازی مرجع خیلی خوبی برای اموزش ونکته های ریزی است
سلام
وقت بخير
ببخشيد من نمي تونم از اين سايت 4 شهر راهنما ها رو دانلود كنم لطفا راهنمايي كنيد.
tohid005@yahoo.com
کارکردن با این نرم افزار چه طوریه؟؟ سخته یا راحت میشه یاد گرفت ؟؟ درچه حدی هست؟؟ برای کسی که رشته ش معماریه و هیچ آشنایی نداره به نظرتون میشه تویه دوره کار آموزیه یک ماهه شاپ درایینگ یادگرفت؟؟ تکلا همون ایکس استیله دیگه؟؟سلام به دوستان عزیز.مدتی نبودم.در مورد نرم افزار تکلا اگه مشکلی داشتید در خدمتم.حدودآ 9 ساله که باهش کار میکنم.از ورژن 12 تا 18 .خوشهال میشم کمکی به دوستان بکنم
سلام به دوستان
بنده حدودا 8 سال قبل اين نرم افزار رو آموزش ديدم. الانم دارم براش كتاب مينويسم. خوشحال ميشم بتونم كمكتون كنم.
سلام به همگی
یه سوال درباره این نرم افزار دارم! آیا تکلا هم مثل رویت نیاز به دانلود کامپوننت داره؟ من تازه شروع به یادگیری کردم و مثلا میخوام فونداسیون بچینم.. ولی دقیقا نمیدونم pad roof توی این نرم افزار کجاست.
ممنون میشم اگر دوستانی که فرموده بودن چندین ساله تکلا کار میکنن پاسخ منو بدن...

سلام. یک سوال. چرا در نرم افزار تکلا آرماتور 14و 18 و22 را توی گزارش گیری نشون نمیدهسلام من حدود دو ساله با نرم افزار تکلا(xsteel ) کار میکنم مدل سازی و تهیه نقشه های کارگاهی خوشحال میشم کمکی بکنم
amir_hf251@yahoo.com