واقعن مردم چه دغدغه هایی دارن![]()
آخه من حس کردم استاتر منظورش بگو بخندمعمولی نیستها بیشعور چیه دیگه
عزیزم مثل اینکه پسر خالشه ها
دشمنش که نیست. بابا بنده خداچند روز اومده مهمونی
چرا اینقدر سخت میگیرین این مساله به این کوچیکی رو. بابا بیخیال
اگه کار پیدا کرده اونجا 2 روزدیگه خونه میگیره ومیره
پسر خالشه . مزاحم تو خیابون که نیست که بش بی احترامی کنه. مگه میخاد بخورتش
سر وسنگین باش رفتار کن. تموم شد رفت
مردیم بخدا از خماری!
بیا دیگه استار تر!
جناب اوسپید ! شما که قبلنا پسر بودین ؟؟؟!!!!
من با دوستان موافقم حس میکنم این خانوم تا حدی حساس هستن ... اگه شوخی های پسرخاله اشون معمولیه و با همه همینجوری هستن و بی منظور شوخی میکنن (به هر حال تا حدی میتونن بفهمن که طرفشون منظور داره یا نه !) ، بهتره روی دید خودشون کار کنن ... بیش از حد موضع گرفتن در مقابل نامحرم هم فقط باعث انزوا میشه ! به قول دوستان به هر حال نامحرم هم آدمه :دی
اما اگه شوخیاشون با منظوره (!) یا اینکه خیلی ناجوره (!) دیگه اخم کردن جواب نمیده ! خیلی علنی جلو ملت باید حالشو بگیرن ! چند بار تیکه اساسی انداختن به طرف و تخریب جلو بقیه این عادتو از سرش میندازه !
اینجا ملت میان مشکلشونو برطرف کنن ، درسته که ماها هیچ کدوم نمیتونیم درست مشاوره بدیم و شایدم حرفامون اصلا به دردشون نخوره ولی کمترین کار اینه که بذاریم حرفشونو بزنن و دغدغه اشونو مطرح کنن ... با مسخره کردن ، لالشون نکنید ... زشته به خدا :|
[/LIST][LIST گفت:[*]t3teknik ;7228959] دارم به قوه تشخیصم شک می کنم ، مگه شما دخترین؟؟؟
[*]همین ذهنیتم واسه سحر صبح ایجاد شده بود.
جناب اوسپید ! شما که قبلنا پسر بودین ؟؟؟!!!!
من با دوستان موافقم حس میکنم این خانوم تا حدی حساس هستن ... اگه شوخی های پسرخاله اشون معمولیه و با همه همینجوری هستن و بی منظور شوخی میکنن (به هر حال تا حدی میتونن بفهمن که طرفشون منظور داره یا نه !) ، بهتره روی دید خودشون کار کنن ... بیش از حد موضع گرفتن در مقابل نامحرم هم فقط باعث انزوا میشه ! به قول دوستان به هر حال نامحرم هم آدمه :دی
اما اگه شوخیاشون با منظوره (!) یا اینکه خیلی ناجوره (!) دیگه اخم کردن جواب نمیده ! خیلی علنی جلو ملت باید حالشو بگیرن ! چند بار تیکه اساسی انداختن به طرف و تخریب جلو بقیه این عادتو از سرش میندازه !
اینجا ملت میان مشکلشونو برطرف کنن ، درسته که ماها هیچ کدوم نمیتونیم درست مشاوره بدیم و شایدم حرفامون اصلا به دردشون نخوره ولی کمترین کار اینه که بذاریم حرفشونو بزنن و دغدغه اشونو مطرح کنن ... با مسخره کردن ، لالشون نکنید ... زشته به خدا :|
منم این قضیه برام پیش اومده برعکسش !
شرایط سختیه :/
کاش فقط مشکلات زندگی ادما این چیزا بود! نه بیماری و گرونی و تورم و الودگی هوا و فحشا و اعتیاد و ...!!
..اولا که این مخاطب خاصی نداشت که شما پریدی وسط و نظرات گهر بار پراکندی!در ثانی این مورد انقدر موضوع قرون وسطایی و متاسفانه سخیفی هستش که زشته برای باشگاه مهندسان یک مملکتی مثل ایران مطرح بشه!نمیدونم چرا هر بحثی میشه یهو چرخش میشه رو مساله گرونی و اینا!! خیلی عجیبه.فک کنم همه چیو مفتی به مردم بدن دیگه کسی سرطانم نمیگیره چون اینا در طول همن!! هر چیزی جای خودش قابل بررسیه.ایشون که گفتن چنین مشکلی دارن دلیل بر این نیست که از وضع اقتصادی راضین و یا دوست دارن همه معتاد بشن!! خلط مبحث نباید بشه
..اولا که این مخاطب خاصی نداشت که شما پریدی وسط و نظرات گهر بار پراکندی!در ثانی این مورد انقدر موضوع قرون وسطایی و متاسفانه سخیفی هستش که زشته برای باشگاه مهندسان یک مملکتی مثل ایران مطرح بشه!
...نه بابا من کجام ورزشکارهحالا چرا میزنیمون برادر؟من لاغر مردنیم شمام که ماشالا ورزشکاری
خب وقتی تو ی تاپیک عمومی داری پست میدی طبیعیه که ی نفر ممکنه بیاد جوابی بده.موافق حالا یا مخالف با تو.نمیشه که من بگم میخوام ی پستی بذارم کسی نیاد نظر بده!
در ضمن بهر حالا قرون وسطایی یا قرون آخری،ایشون مشکلی داشتن مطرح کردن.ما هم باید ی جوری کمکشون کنیم.اتفاقا پست منو بخونین اصلا کارشونو تایید نکردم.بهر حال هر کی ی اشتباهی داشته باشه که تا مطرح نکنه نمیشه کمکی بهش کرد
داداش حالا بیا رفیق باشیم![]()
...نه بابا من کجام ورزشکاره...بگذریم واقعا من گاهی ازین تاپیک ها تو باشگاه مهندسان کفرم در میاد ...خواهش میشه
![]()
..اولا که این مخاطب خاصی نداشت که شما پریدی وسط و نظرات گهر بار پراکندی!در ثانی این مورد انقدر موضوع قرون وسطایی و متاسفانه سخیفی هستش که زشته برای باشگاه مهندسان یک مملکتی مثل ایران مطرح بشه!
پ او عکست چیه؟ ای ریاکار
دیگه بهرحال هر کی ی سلیقه ای داره.بنده خدا راهنمایی میخاسته.ما هم راهنماییش کردیم در حد دبیرستان
شوخی با نامحرمات گوناهه س؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!