نحوه راه اندازی وب سایت

xxmanxx

عضو جدید
سلام
با عرض تبریک فرا رسیدن سال نو خدمت تمامی عزیزان:gol::gol::gol:
من میخواستم یک وب سایت راه اندازی کنم چند روزه سایتهای مختلف و میگردم اطلاعات جامعی بدست نیاوردم اگه ممکن از صفر منو راهنمایی کنید. اگه کتاب یا سایتی که تمامی مراحل از ثبت دامین و خرید هاست تا راه اندازی کامل رو دقیق توضیح داده معرفی کنید ممنون میشم.

با عرض سلام خدمت این دوست عزیز
یک سایت جامع و دینامیک میخوام را بندازم وبلاگ بکارم نمیاد. بگم با front page میتونم کار کنم VB هم بلدم. وسط کارو بلدم یجورایی اول و آخرشو بلد نیستم. ثبت دامین هر کی یچیزی میگی هاست ها هم محدودیتهای خودشونو دارن یکم گیج شدم. بعد تاحالا نه سایت آپلود نکردم نه بعد آپلود کردن ویرایش کردم. بیشتر راجب اینچیزا اطلاعات میخوام.
بازم ممنون که توجه کردید.

آخرین ویرایش:

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
با عرض تبریک فرا رسیدن سال نو خدمت تمامی عزیزان:gol::gol::gol:
من میخواستم یک وب سایت راه اندازی کنم چند روزه سایتهای مختلف و میگردم اطلاعات جامعی بدست نیاوردم اگه ممکن از صفر منو راهنمایی کنید. اگه کتاب یا سایتی که تمامی مراحل از ثبت دامین و خرید هاست تا راه اندازی کامل رو دقیق توضیح داده معرفی کنید ممنون میشم.

سلام و تبریک سال نو خدمت شما دوست عزیز

سوال اینکه چطور سایتی میخوای؟

برای چه کاری میخوای؟

اگه می خوای مطالب شخصی و .. رو بزاری بهت پیشنهاد میکنم که یک وبلاگ راه اندازی کنی که نه هزینه داره و نه علم زیادی( برای وبلاگ هم میتونی از
Blogfa.com ، mihanblog.com و ... استفاده کنی که تقریبا امکانات همشون یکیه. )

اگه یه سایت می خوای ابتدا باید یه هاست و دامنه بخری. برای این کار هم تو اینترنت سرچ کنی خرید هاست کلی فروشنده پیدا میکنی

بعدشم میتونی یه سیستم مدیریت محتوا به صورت رایگان دانلود کنی و روش نصبشو هم از همون سایت دریافت کنی و سایتتو نصب کنی که کار زیاد سختی نیست

برای سیستم های مدیریت محتوا هم میتونی از joomala , DatalifeEngine , Mitra و wordpress و ... استفاده کنی که البته امکاناتشون هم متفاوته

بازم اگه بگی سایتو برای چی می خوای بهتر میونم کمکت کنم.

nutron

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام رفیق سال نو شما مبارک
من هم مشکل شما رو داشتم
ولی باتوجه جستجوی های زیادی که داشتم چیز کاملی پیدا نکردم
حتی کتابهایی هم خریدم .. ولی بازهم موثر واقع نشد
منم خیلی دوست دارم یکی بیاد از همون اولش همه چیز رو تا حدودی مقدماتی توضیح بده
بعنوان مثال من میخوام یه سایت فروشگاهی داشته باشم که چیزهای دانلودی بفروشم
مثلا طرح خاصی تو سایت بزارم که هر کی خواست اون طرح رو بخره بصورت آنلاین وجه واریز کنه بعدش لینک دانلود اون طرح با محدودیت زمانی و تعداد دریافت در اختیار فرد قرار بگیره
از دوستانی که دستی تو این کارها دارند خواهش میکنم درمورد راه اندازی،هزینه و مدیریت چنین سیستمی که گفتم کمی راهنمایی کنند.
البته با عرض معذرت خدوت دوستمون
xxmanxx
http://www.iran-eng.member.php/334736-xxmanxx