نتیجه ی نظرسنجی "مشروب میخورید یا نه؟"

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
در این نظرسنجی من به عنوان استارتر هیچگونه مطلب اضافی نذاشتم تا رای دهنده بدون هیچ پیش زمینه ی فکری در نظرسنجی شرکت کند
و آمار از این قرار است

سوال نظرسنجی : مشروب مبخورید یا نه ؟ چرا؟

مدت نظرسنجی : 5 روز
تعداد شرکت کننده : 159 نفر

میخورم : 37 نفر - 23.27%
نمیخورم : 122 نفر - 76.73%

fayazbahram

عضو جدید
کاربر ممتاز
زنگ خطر مصرف مشروبات الکلی در کشور

سردار اسماعیل احمدی مقدم، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حالی عنوان داشته بود که آمار اعتیاد به الکل در کشور چندان نگران کننده نیست که شواهد امر از افزایش سوءمصرف مشروبات الکلی در بین جوانان جامعه حکایت دارد.

به گزارش "فردا"، سردار احمدی مقدم در جمع خبرنگاران عنوان داشته بود که "آمار اعتیاد به الکل در ایران آنچنان نگران کننده نیست زیرا حداکثر کشفیات مشروبات الکلی در سال 20 میلیون لیتر و حداکثر تعداد افراد معتاد به الکل در کشور حدود 200 هزار نفر است. در حالی که در سایر کشورها با وضعیت متفاوتی مواجه ایم یعنی کل معتادان به موادمخدر در دنیا 25 میلیون نفر است اما در مقابل 250 میلیون نفر از جمعیت جهان اعتیاد به الکل دارند."

بر اساس تحقیقات جدید، دست کم از هر 25 نفر فوت شده در جهان، یک نفر به علت مصرف مشروبات الکلی جان خود را از دست می‌دهد. از بیماریهایی که از سوء مصرف مشروبات الکلی بروز می کند می توان به پرفشاری خون، کارکرد نامناسب قلب، مشکل در کلیه‌ها و کبد، و بروز سرطانها اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار «فردا» ، مشروبات الکلی غالبا از کشورهای همسایه و به طور قاچاق به ایران وارد می شودبطوریکه سه نوع از انواع اصلی آن از جمهوری آذربایجان، ترکیه و کردستان عراق وارد کشور می‌شود.

متاسفانه برخی نیز از الکل سفید که در داروخانه ها توزیع می شود، به عنوان مشروب الکلی استفاده می کنند. با آنکه وزرات بهداشت ‌کارخانه‌ داران را ملزم کرده که یک ماده تلخ‌ کننده (دتاتونیوم بنزوات) به الکل سفید اضافه کنند بلکه از جلوی مصرف خوراکی آن گرفته شود اما گزارشهای رسمی نشان می دهد که مصرف خوراکی الکل سفید همچنان رو به افزایش است.

به گزارش فردا، آمار و اطلاعات دقیقی درباره میزان مصرف الکل در ایران در دسترس نیست ولی با توجه به آمار افرادی که به بخش مسمومیت بیمارستانها مراجعه می‌کنند و رشد کشفیات نیروی انتظامی، به نظر می‌رسد میزان مصرف مشروبات الکلی در بین جمیعت جوان کشور رو به افزایش است.

فرمانده نیروی انتظامی در پاسخ به این سئوال که برای کنترل ورود مشروبات الکلی به کشور چه برنامه ای دارید، اظهارداشته است که "چندین سال است که مجرای اصلی ورود مشروبات الکلی به کشور، مرزهای غربی و به خصوص مرزهای ایران با کردستان عراق است که برای حل این مشکل هم با حکومت عراق و هم حکومت کردستان عراق رایزنی کرده ایم. البته به رغم اینکه 80 درصد مشروبات الکلی ما از مرزهای حکومت اقلیم کردستان وارد می شود، مسئولان این حکومت تاکنون اقدام مثبتی در این رابطه انجام نداده اند."

سردار احمدی مقدم درباره آمار کشفیات موادمخدر و مشروبات الکلی کشور در سال جاری گفته است که "نسبتی که ما همیشه کشف می کنیم، حدود یک سوم تا یک چهارم واردات به کشور است و این مسئله در بخش موادمخدر هم وجود دارد."

همین موضوع نشان می دهد، که میزان دقیق قاچاق مشروبات الکلی به کشور مشخص نیست اما آنچه مشخص است اینکه پلیس نمی تواند مانع از قاچاق مشروبات الکلی به کشور شود و در نتیجه آن، شاهد افزایش سوءمصرف الکل در جامعه هستیم.

تحقيقات جهاني نيز نشان مي‌دهد مصرف الكل در ميان جوانان به عنوان يكي از پرخطر‌ترين رفتارها، سالانه موجب مرگ ميليون‌ها نفر و تحميل ميلياردها دلار هزينه بر جوامع بشري مي‌گردد.بديهي است در اين كشورها برخورد با اين پديده نيز از حساسيت ويژه‌اي برخوردار است. از جمله منع‌فروش مشروبات الكلي به افراد زير 18 سال نمونه‌اي از اين اقدامات است.

در كشور ما به دليل پار‌ه ‌اي از مشكلات، تا كنون تحقيقات عميق و گسترده ‌اي در اين زمينه صورت نگرفته است. اما تحقيقي كه پيرامون ميزان شيوع مصرف موادمحرک، انواع داروهاي روان‌گردان، الكل و سيگار بر روی 8 هزار جوان 15 تا 35 سال مناطق 22‌ گانه تهران صورت گرفته است نشان مي‌دهد كه متوسط سن مصرف الكل به 20 سال رسيده و 5/26 درصد از جواناني كه به مصرف الكل روي آورده‌اند، سابقه مصرف اين گونه مشروبات در خانواده خود را داشته ‌اند.

همچنین نتايج تحقيق ديگری که بر روي 5231 نفر دانشجو در 21 دانشگاه كشور صورت گرفته است، بيانگر آن است كه 6/47 درصد از دانشجويان فوق ابراز داشته ‌‌اند به ميزان زياد و خيلي زياد مشروبات الكلي را به صورت تفريحي مورد استفاده قرار مي‌دهند و 8/28 درصد از دانشجويان نيز اعلام داشته ‌اند كه در حد زياد و خيلي زياد به مشروبات الكلي اعتياد دارند.

wasper

عضو جدید
در این نظرسنجی من به عنوان استارتر هیچگونه مطلب اضافی نذاشتم تا رای دهنده بدون هیچ پیش زمینه ی فکری در نظرسنجی شرکت کند
و آمار از این قرار است

کاش امار واقعی جامعه هم اینطوری بود

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.......

.......

حرف زدن دختروپسر ممنوع- سیگار کشیدن ممنوع- ریش راباتیغ زدن ممنوع- موی اززیر روسری بیرون زد ممنوع- مصرف الکل خیلی ممنوع - مصرف مواد مخدر هی مریضن حرامم نیست ولی اونم ممنوع- خندیدن بلند تواتوبوس و خیابون و.... ممنوع - بحث سیاسی ممنوع - بحث عقیدتی ممنوع - مذاکره با آمریکا ممنوع- آرایش موی غیر متعارف ممنوع- داشتن کار ممنوع - داشتن همسر ممنوع . ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع............................................................................................................

Sarp

مدیر بازنشسته
حرف زدن دختروپسر ممنوع- سیگار کشیدن ممنوع- ریش راباتیغ زدن ممنوع- موی اززیر روسری بیرون زد ممنوع- مصرف الکل خیلی ممنوع - مصرف مواد مخدر هی مریضن حرامم نیست ولی اونم ممنوع- خندیدن بلند تواتوبوس و خیابون و.... ممنوع - بحث سیاسی ممنوع - بحث عقیدتی ممنوع - مذاکره با آمریکا ممنوع- آرایش موی غیر متعارف ممنوع- داشتن کار ممنوع - داشتن همسر ممنوع . ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع ممنوع............................................................................................................
فکر کن و اون چیزی که واسه خانوادت و خواهر و مادر و پدر و برادرت میپسندی واسه دیگران هم بپسند .
نه اون چیزی که باهاش واسه مدتی کیف خواهی کرد .

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
و آمار از این قرار است

گفتم که باشگاه خیلی پاستوریزه ای داریم
البته شرایط جامعه و تبلیغاتی رو هم که علیه الکل شده رو نباید فراموش کرد

mrsadi677

عضو جدید
ای کاش مصرف الکل باشه تا اینکه بچه ها به شیشه و کراک و اینا کشیده بشن

اعتیاد به مشروب خیلی بهتر از اعتیاد به اون اشغالاست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش امار واقعی جامعه هم اینطوری بود

به مظر من آمار واقعی جامعه بهتر از اینه

در كشور ما به دليل پار‌ه‏‌اي از مشكلات، تا كنون تحقيقات عميق و گسترده ‌اي در اين زمينه صورت نگرفته است. اما تحقيقي كه پيرامون ميزان شيوع مصرف موادمحرک، انواع داروهاي روان‌گردان، الكل و سيگار بر روی ۸ هزار جوان ۱۵ تا ۳۵ سال مناطق ۲۲‌ گانه تهران صورت گرفته است نشان مي‌دهد كه متوسط سن مصرف الكل به ۲۰ سال رسيده و ۵/۲۶ درصد از جواناني كه به مصرف الكل روي آورده‌اند، سابقه مصرف اين گونه مشروبات در خانواده خود را داشته ‌اند.
همچنین نتايج تحقيق ديگری که بر روي ۵۲۳۱ نفر دانشجو در ۲۱ دانشگاه كشور صورت گرفته است، بيانگر آن است كه ۶/۴۷ درصد از دانشجويان فوق ابراز داشته‌‌اند به ميزان زياد و خيلي زياد مشروبات الكلي را به صورت تفريحي مورد استفاده قرار مي‌دهند و ۸/۲۸ درصد از دانشجويان نيز اعلام داشته ‌اند كه در حد زياد و خيلي زياد به مشروبات الكلي اعتياد دارند .

http://www.3noqte.com/main/farhangi...etiad/etiad-mashroob/8951-amar-etyad-be-alcol

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
در كشور ما به دليل پار‌ه‏‌اي از مشكلات، تا كنون تحقيقات عميق و گسترده ‌اي در اين زمينه صورت نگرفته است. اما تحقيقي كه پيرامون ميزان شيوع مصرف موادمحرک، انواع داروهاي روان‌گردان، الكل و سيگار بر روی ۸ هزار جوان ۱۵ تا ۳۵ سال مناطق ۲۲‌ گانه تهران صورت گرفته است نشان مي‌دهد كه متوسط سن مصرف الكل به ۲۰ سال رسيده و ۵/۲۶ درصد از جواناني كه به مصرف الكل روي آورده‌اند، سابقه مصرف اين گونه مشروبات در خانواده خود را داشته ‌اند.
همچنین نتايج تحقيق ديگری که بر روي ۵۲۳۱ نفر دانشجو در ۲۱ دانشگاه كشور صورت گرفته است، بيانگر آن است كه ۶/۴۷ درصد از دانشجويان فوق ابراز داشته‌‌اند به ميزان زياد و خيلي زياد مشروبات الكلي را به صورت تفريحي مورد استفاده قرار مي‌دهند و ۸/۲۸ درصد از دانشجويان نيز اعلام داشته ‌اند كه در حد زياد و خيلي زياد به مشروبات الكلي اعتياد دارند .

http://www.3noqte.com/main/farhangi...etiad/etiad-mashroob/8951-amar-etyad-be-alcol

من که توی دانشگاه چیز دیگه ای دیدم
به نظر من توی دانشگاه خیلی که زیاد باشه باز هم زیر 30 درصده
شایدم دانشگاه ما خیلی مثبت بوده

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به دانشگاهش داره، این از 21 دانشگاه کشور بوده، دانشگاه خود من ، زیاد نبودن تعداد این گونه افراد...

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

wasper

عضو جدید
الان رفته بودم سوپر که برای افطار چیزی بخریم.
پسر همسایه را دیدم.
دیدم اومد 2 تا تکدانه و 2 تا ایستک داره میخره.
قبل ماه رمضون ها معمولا برای مشروب خوردن این ها را میخرید.
در واقع مزه مشروبش هست.
جالب بود بعد سلام و علیک گفت که عجله دارم و باید برم.
به احتمال زیاد میخواست قبل از اذان مشروب بخوره.
فکر کنم مشروب خوریش بخوره با اذان.
جالب هست که وقتی قبلا باهاش صحبت میکردم.میگفت مسلمونم و منکر مسلمونیش نمیشد.
چرا دنیا اینطوری شده.
تو همه جا یا یارو مسلمون هست و رعایت میکنه و یا نیست و رعایت نمیکنه ولی تو ایران یک کافر بیشتر رعایت میکنه تا مسلمون.
به جان خودم کافر میشناسم که حداقل تو محرم و ماه رمضون و روز های شهادت دنبال اینکار ها نمیره

arman23

عضو جدید
جالبه!!!!!
نسبت رای احمدی و موسوی هم همینقدرا بود
قضیه لو رفت!!!:eek:

یعنی از فردا بیانیه میده؟
دختر لر میاد صحبت میکنه؟؟؟:biggrin:

ای کاش مصرف الکل باشه تا اینکه بچه ها به شیشه و کراک و اینا کشیده بشن

اعتیاد به مشروب خیلی بهتر از اعتیاد به اون اشغالاست

اعتیاد اعتیاده

هیچ فرقی نداره

terajedi21

عضو جدید
مشروب خوب بحثش با مواد مخدر مثل تریاک و کراک و شیشه و کریستال و هروئین و حشیش و(چیزی کشف نشده؟:surprised:)اان کوکایین (سیگار!؟)و......فرق داره البته اعتیاد میتونه داشته باشه اونم نه تو ایران به نظرم!چون کم پیداترترینتر هست.

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان رفته بودم سوپر که برای افطار چیزی بخریم.
پسر همسایه را دیدم.
دیدم اومد 2 تا تکدانه و 2 تا ایستک داره میخره.
قبل ماه رمضون ها معمولا برای مشروب خوردن این ها را میخرید.
در واقع مزه مشروبش هست.
جالب بود بعد سلام و علیک گفت که عجله دارم و باید برم.
به احتمال زیاد میخواست قبل از اذان مشروب بخوره.
فکر کنم مشروب خوریش بخوره با اذان.
جالب هست که وقتی قبلا باهاش صحبت میکردم.میگفت مسلمونم و منکر مسلمونیش نمیشد.
چرا دنیا اینطوری شده.
تو همه جا یا یارو مسلمون هست و رعایت میکنه و یا نیست و رعایت نمیکنه ولی تو ایران یک کافر بیشتر رعایت میکنه تا مسلمون.
به جان خودم کافر میشناسم که حداقل تو محرم و ماه رمضون و روز های شهادت دنبال اینکار ها نمیره

پسر گلم
چرا دیگران رو اینطور متهم میکنی آخه
بیام بخورمت؟

آخه من میرم کباب بخرم یعنی دارم مشروب میخورم؟
من هزار بار رفتم ماءالشعیرو ابمیوه و هزاران چیز خریدم با هم...یعنی میرم مشروب میخورم؟
إی خدا:cry:
نکنه رفتم بخورم خودم نمی دونم:cry:

واسپر جان..این چند روزه کانال 2 شدی پسر....آخه چه ربطی داره:cry:

إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ

همینطور حکم میدی؟من نمی دونم اصلا چی بگم:confused:

شهاب سرگردان

اخراجی موقت
والا به ما بگن: بخور، مي خوريم . بگن: نخور، نمي خوريم . :eek:

خودمون كه عقل و شعور نداريم :cry: هر چي بزرگانمون بگن همون درسته :redface:

wasper

عضو جدید
پسر گلم
چرا دیگران رو اینطور متهم میکنی آخه
بیام بخورمت؟

آخه من میرم کباب بخرم یعنی دارم مشروب میخورم؟
من هزار بار رفتم ماءالشعیرو ابمیوه و هزاران چیز خریدم با هم...یعنی میرم مشروب میخورم؟
إی خدا:cry:
نکنه رفتم بخورم خودم نمی دونم:cry:

واسپر جان..این چند روزه کانال 2 شدی پسر....آخه چه ربطی داره:cry:

إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ

همینطور حکم میدی؟من نمی دونم اصلا چی بگم:confused:

عزیز من یعنی یک ادم هزار بار قبل 2 تا تکدانه و 2 تا ایستک برای مشروب خوریش همیشه بخره.
این که هیچی .ترشکی که عادتش هست با مشروب بخوره را چی.
عزیز من تا مطمئن نباشم که نمیگفتم.طرف را از نزدیک میشناسم.

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز من یعنی یک ادم هزار بار قبل 2 تا تکدانه و 2 تا ایستک برای مشروب خوریش همیشه بخره.

من که گفتم واسپر جان برو تو کار مشروب گیری قبول نمیکنی
منظورم تولید مشروب نیست....مشروب خورنده گیر بود:دی

بابا تو که اینقدر حرفه ای هستی..چرا همکاری نمیکنی:دی
بچه بیاین جلو دهنتون رو بو کنه:دی
شوخی مکنم...ناراحت نشی گل پسر...میدونم جنبه داری میگم:gol:

masoumeh_f

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببخشید دخالت میکنم . این جور که من شنیدم در مورد گفتن حتی طرف از مشروب فروشی بیرون میاد شما نمیتونید بگید که رفته بوده مشروب بخره یا مشروب بخوره .

electricalpapa

عضو جدید
شما هر جا میخونی احتمال زیاد قریب به یقین،با سهمیه بسیج و باتومه!
در ضمن میخوای یه نظر سنجی بذار ببین مردم نخود بیشتر دوست دارن یا منو!!!
مردی بذار!!!!

فقط ادعاتون میشه که خیلی آدمید.
وگرنه هر وقت و هر جا که دلتون بخواد به هر کس که دوست دارید هر توهین و تهمتی که بلدید میچسبونید.
مدتهاست که دارم حرفاتو رصد میکنم ولی خوشبختانه یا متاسفانه تا حالا یه حرف درست و منطقی ازت نشنیدم.

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید اما توی محلات تهران بشدت شایع است . حتی در شبی مثل نیمه شعبان علنا جوانان در خیابان مست میکنند اکثر اوقات هم کار به زد و خورد و چاقو ختم میشه. انوقت میگن محدودیت.
ما که ندیدیم باهاشون برخورد بشه.:mad: