b_arch_5
کاربر بیش فعال
اون که هیچ کلا واسه جیب ما نقشه داره دانشگاه آزاد ....ولی پردیس ها پول بیشتر که نمیگیرن !!!؟
من شنیدم گه پردیس ها شهریه شون بیشتر حالا تا چه حد صحت داشته باشه نمیدونم..
اون که هیچ کلا واسه جیب ما نقشه داره دانشگاه آزاد ....ولی پردیس ها پول بیشتر که نمیگیرن !!!؟
روحت شاد برادر...دست راستت رو سر ما...خانوم بی آرچ فکنم همشون شهریه یکی باشه هیچ دلیلی وجود نداره شهریه بالا بگیرند..همشون آزادند..شاید هزینه چیزهای دیگه بگیرند اما شهریه رو فک نکنمصبح یه سر اومدم اینجا رفتم یه چرتی زدم دوباره اومدم ولی نتایج نیومددو سه پارچ ماستو با آب قاطی کردم برم یکی دیگشو بزنم بدن ,روشن شم ! دوباره چرت بزنم شاید این دفعه بیدار شدم اومد
![]()
چی شد؟چرا یهو خلوت شد؟مگه جوابا اومده؟من با نت موبایل اومدم ...لطفا اگه اومد به من بینوا هم خبری بدینبابا مردیم از استرس امروز من کارو زندگیو تعطیل کردم از صب دارم سایت مرکز رو رفرش؟ریفرش؟ !! میکنم ....یه حسی هم همش یه هفته است دارم که قبول نمیشم...دم هلو و هستی گرم انقد ریلکسن!کجان اینا؟رضا معمار دستت درد نکنه با اطلاع رسانی لحظه به لحظه ات بعد اعلام نتایج شاید قبول نشم دپ بزنم نشه تشکر کنم ازت انشالا قبول شی برات دعا میکنم از صمیم قلب...این ساعات آخر رو تا میتونی از مرکز آزمون سوال بپرس انتقام هممون رو ازشون بگیر
...به امید قبولی همه...
ضمنا با شماره پرونده میشه نتایج رو دید یا باید شماره داوطلبی باشه حتما؟
نه خیالت راحت هنوز خبری نیست باشه تو پیجت خبر میدم بهت اگه خبردار شدمچی شد؟چرا یهو خلوت شد؟مگه جوابا اومده؟من با نت موبایل اومدم ...لطفا اگه اومد به من بینوا هم خبری بدین
استرس چرا؟!توکلت به خدا باشه اون مصلحتت رو بهتر از خودتت میدونه...اصلا نگران نباش انتخاب مجدد هم هستبابا مردیم از استرس امروز من کارو زندگیو تعطیل کردم از صب دارم سایت مرکز رو رفرش؟ریفرش؟ !! میکنم ....یه حسی هم همش یه هفته است دارم که قبول نمیشم...دم هلو و هستی گرم انقد ریلکسن!کجان اینا؟رضا معمار دستت درد نکنه با اطلاع رسانی لحظه به لحظه ات بعد اعلام نتایج شاید قبول نشم دپ بزنم نشه تشکر کنم ازت انشالا قبول شی برات دعا میکنم از صمیم قلب...این ساعات آخر رو تا میتونی از مرکز آزمون سوال بپرس انتقام هممون رو ازشون بگیر
...به امید قبولی همه...
ضمنا با شماره پرونده میشه نتایج رو دید یا باید شماره داوطلبی باشه حتما؟
مرسی دوست خوبم،ایشالا همه ی بچه های تاپیک قبول شناسترس چرا؟!توکلت به خدا باشه اون مصلحتت رو بهتر از خودتت میدونه...اصلا نگران نباش انتخاب مجدد هم هست
مرسی مهدیه جان امیدوارم تو هم موفق باشی و ایشالا قبول بشی...و مطمئنم که میشی
مرکز ازمون که فلج شد
با شماره داوطلبی و اطلاعات فردی...از مرکز ازمون شماره داوطلبیت رو بگیر
هنوز می صبریم
و همجنان و همجنان و همجنان
من موندم با این همه علفی که زیر پام سبز شده چه کنم
یاشا بانووووونه خیالت راحت هنوز خبری نیست باشه تو پیجت خبر میدم بهت اگه خبردار شدم
تشکر میکنم از بچه های معماری که چه تو فضای مجازی چه دانشگاه روحیه شادی آفرین دارند...درودبچه ها شاد باشید و همچنان در برابر دانشگاه آزاد مقاومت و پایداری کنید..
آی لاو یو دانشگاه آزاد![]()
بچه ها شاد باشید و همچنان در برابر دانشگاه آزاد مقاومت و پایداری کنید..
بچه ها شاد باشید و همچنان در برابر دانشگاه آزاد مقاومت و پایداری کنید..
باشه منم بعدش رفرش میکنمدوستان بیاین تقسیم کار کنیم نیم ساعت یکی نیم ساعت یه نفر دیگه نوبتی سایت رو رفرش کنیم اگه خبری شد اعلام کنیم من انگشتم خسته شد!! از بس رفرشو زدم چشام این شکلی شدهاز الان تا 15:15 مسولیت رفرشینگ با من نفر بعدی اعلام آمادگی کنه
بچه ها من هفته اخر ثبت نام کردم ی شماره فقط بود روی کارتم همون میشه داوطلبیم!؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدیددددد
من نشستم جلو پي سي هر 5 دقيقه يه بار چك مي كنم نگران نباشين همتون استراحت كنين من تا نيم ساعت عهده دار مي شم.باشه منم بعدش رفرش میکنم![]()