سلام
من که دوست دارم دانشگاه شیراز قبول شم
بچه ها برام دعا کنید...
خدایا مردیم دیگه از استرس
حالا کی قراره نتایجو بزنن؟
پارسال کی زدن؟
فکر کنم پارسال 3 شهریور نتایج رو زدنحالا کی قراره نتایجو بزنن؟
پارسال کی زدن؟
رتبت چند بود؟سلام
من که دوست دارم دانشگاه شیراز قبول شم
بچه ها برام دعا کنید...
خدایا مردیم دیگه از استرس
ایشالله هر کی هر کجا صلاحشه قبول بشهسلام ، من پارسال کنکور ندادم ولی فک کنم 7 شهریور اعلام کردن
امسالم شاید زودتر ، هفته بعد اعلام کردن
بیایم وهمه واسه موفقیت هم دیگه دعا کنیم
سلامرتبت چند بود؟
شما که قبولی همون دانشگاه شیراز
استرس برای چی؟
نگران نباش. ایشالله قبولیسلام
300
نگران نباش. ایشالله قبولی
وقت دیگه ای نبود بزنن، اون چه 3 شهریوریه، اون 4 شهریوره که.پارسال 3 شهریور ساعت 12 شب جوابا اومد![]()
من به دلایل شخصی از تهران خوشم نمیاد، ولی مجبورم قبول بشم، برم تهران، من فردوسی مشهد رو خیلی دوست داشتم. به هر حال همیشه زندگی اونطوری نیست که ما میخایم. ایشالله تهران پله ی پیشرفتی برای همه ی ما ها باشه.سلام.من که از اینکه باید از شهرم برم ناراحتم چون مطمئنم انتخابای بالاتر از دانشگاه کارشناسیم قبول میشم علم و صنعت طراحی اش احنمالا
من به دلایل شخصی از تهران خوشم نمیاد، ولی مجبورم قبول بشم، برم تهران، من فردوسی مشهد رو خیلی دوست داشتم. به هر حال همیشه زندگی اونطوری نیست که ما میخایم. ایشالله تهران پله ی پیشرفتی برای همه ی ما ها باشه.
سلام.چه طوری انتخاب رشته کردین؟بجای دانشگاه تهران اشتباهی شیرازو زدم
پارسال با رتبه ی 270، صنایع غذایی شریف روزانه قبولی داشتیمبجای محیط زیست تهران،شیرازو زدم.البته با نامه پیگیری کردم و انشالا که حذفش کرده باشن.
در هر صورت امیدوارم انتخابای قبلش قبول شم.غذایی شریف!
اخه دوس دارم طراحی فرایند یا گاز قبول شم
خدا بخواد طراحی فرایند قبول میشی.اگه اون نشد دیگه گاز حتما قوبل میشی
قبول میشین صنایع غذایی رو.بجای محیط زیست تهران،شیرازو زدم.البته با نامه پیگیری کردم و انشالا که حذفش کرده باشن.
وای ی ی یبا سلام
این تاپیک مربوط به نتایج نهایی کنکور ارشد 94 رشته ی مهندسی شیمی می باشد. چند روز زودتر این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان از الان بیاین بگن فکر می کنن کدوم دانشگاه قبول میشن و صحبت کنن تا این روزای آخری تا اعلام نتایج نهایی هم بگذره.![]()
بجای محیط زیست تهران،شیرازو زدم.البته با نامه پیگیری کردم و انشالا که حذفش کرده باشن.
وای ی ی ی
سلام دوستان .........
چقد خوشحالم باز به یه بهانه ای میایم و با هم درد دل میکنیم
امیدوارم برا همه ختم به خیر بشه