مگه میشه همچین چیزی ؟ اشتباه شده
اون 2 درصد منفی که چیزی نیست ... عجیبه ... بگو اعتراض کنه حتما اشتباهی صورت گرفته ...
اون 2 درصد منفی که چیزی نیست ... عجیبه ... بگو اعتراض کنه حتما اشتباهی صورت گرفته ...
یکی بگه حداقل درصد های مورد نیاز برای قبولی چقدره ؟
اعم از روزانه وشبانه
با تشکر
هرساله فرق میکنه.
یک سال سخت تره،یک سال آسان تر.
مثلا امسال میانگین کمتر از پارسال بود.
اما واسه یه رتبه خوب تو طراحی کاربرد یا تبدیل
ریاضی 40-50
سیالات 50-60
جامدات 30-40
دینامیک 30-40
چطور باید اعتراض کنه؟
با ایمیل ، ایمیل تو خود سایت سازمان سنجش هست ، یا تماس تلفنی که خیلی مشکل تره .. فقط تا دیر نشده اقدام کنید ...![]()
نمیخوام نا امیدت کنم دوست عزیز,ولی حداکثر با 1300 وآخرش با شانس و اقبال 1400 میشه یه کاری کردشمارو به پير به پيغمبر با1530سيالات ميتونم شبانه جايي قبول شم؟![]()
اگه مالک اشتر یا امام حسین بزنی یا شبانه جاهای دور(زاهدان.بیرجند.بندر عباس)شمارو به پير به پيغمبر با1530سيالات ميتونم شبانه جايي قبول شم؟![]()
اگه مالک اشتر یا امام حسین بزنی یا شبانه جاهای دور(زاهدان.بیرجند.بندر عباس)
دوستم پارسال با 1500 زاهدان شبانه قبول شد
ولی هیچ پیشبینی نمیشه کرد چون به انتخاب های بقیه هم مربوط میشه
سلام دوست عزیزمبا سلام خدمت دوستان محترم خودم راستش من امروز یه چیز خیلی عجیبی شنیدم که اصلا باورم نشد گفتم از دوستان عزیز بپرسم تا به صحتش پی ببرم و اون اینه که میگن سنجش برای داوطلبینی که در ارشد شرکت کردن و در دانشگاه خودشون رتبه اول ورودی خودشون شان یه درصد خاص و احتمالا یه ظرفیت خالی قرار داده اولا میخواستم بپرسم ایا این موضوع صحت داره یا نه و اگه داره سنجش این کار رو بر چه اساسی انجام میده اصلا ایا واسه همه دانشگاهها هستش این یا نه مثلا واسه یکی که تو دانشگاه امیرکبیر یا تبریز خونده این موضوع مصداق داره یا نه برای همه چون نمیدونم خبر دارین یا نه خوب واسه یه رشته مثل ساخت و تولید که هم دانشگاه های اصلی دارن اموزشکدئه ها نیز وجود دارن به صورت ناپیوسته آیا این قانون واسه اونا هم هستش یا نه فقط برای دانشگاهای خاصی هست چون من فکر میکنم که واسه دانشگاه ازاد نباشه ای قانون لطف دوستان محترم کسایی که از این موضوع خبر دارن بنده را روشن کنن :ی
شمارو به پير به پيغمبر با1530سيالات ميتونم شبانه جايي قبول شم؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نتایج جدیدترین ردهبندی دانشگاههای دنیا | آزمون های دانشگاهی | 2 | |
![]() |
»»»» نتایج ارشد 88 اعلام شد | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
M | نتایج ارشد اومد... بچه ها چی کار کردید؟ | آزمون های دانشگاهی | 44 | |
A | درصدها برای قبولی ارشد مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 18 |