saeed_sh68
عضو جدید
سلام کسی هست در مورد رشته (جلوبرندگی) و دانشگاه ما (تهران) یه کمی اطلاعات به ما بده؟
سلام کسی هست در مورد رشته (جلوبرندگی) و دانشگاه ما (تهران) یه کمی اطلاعات به ما بده؟
سلام دوستان من رتبه هوافضام 269 بود ومکانیکم 1600 .من هوافضا اصلا انتخاب نکردم .مکانیکم الان شبانه کاشان آوردم به نظرتون کار درستی بود؟
ببخشید من نمی خوام اول کاری نا امیدتون کنم ولی شما مطمئن هستین که تو هوافضا برای خانم ها کار هست؟ بهتر نبود مکانیک بخونین؟
البته سوادتون و پشت کارتون واقعا جای تحسین داره انشالله موفق باشین
500شبانه- پیشرانش (جلوبرندگی) دانشگاه تهران
همچنین آیرو تهران
ممنون میشم
سلام دوستان به نظرتون شبانه طراحی کاربردی آموزش محور بهتره یا روزانه تبدیل کاشان ..خیلی حیاتیه .بین دو گزینه موندم دارم دیوونه میشم
شبانه خواجه نصیر آموزش محور ...راستش من دوترم خواجه خوندم ...اولش خیلی انگیزه داشتم ولی ترم اول حالم حسابی گرفته شد ومعدلم شد 12.4 وترم دوم هم 15 بااحتساب سمینار ..پارسال همینطوری کنکور شرکت کردم وهیچی نخوندم و چون تبدیل دوس داشتم زدم تبدیل ..وکاشان قبول شدم ..الان موندم برم ازخوجه انصراف بدم برم کاشان یا نه ؟؟؟ از یه طرف ترس اینو دارم که یه ترم دیگه مشروط بشم واخراج شم واز اون طرفم اگه برم کاشان یک سالم به فنارفته ...من درحال حاضر14واحدبااحتساب سمینار پاس کردم ومعدل کلم 13.8 ..درضمن اساتید جامدات اینجاا خیلی بی رحمن وبه هیچ عنوان نمره اضافه نمی کنن ومعدل میانگین رشته مون هم 11.5 هستش.ازطرفی چون پایان نامه ندارم وباید بجاش 6 واحد درس تئوری پاس کنم کارم خیلی سخت میشه ونمی تونم بامعدل خوبی فارغ التحصیل شم ...لطفا راهنماییم کنین ..خیلی گیج شدمشبانه طراحی کجا هست؟ در حالت کلی روزانه تبدیل بهتر هستش. ان شالله واسه مقطع بعدی دستت بازتره.موفق باشید .![]()
بچه هاااااااااا لطفاااااااا کمکککککککککککککککککککککککک
کسی دانشگاه تهران قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیشه الکترونیکی ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلافه شدم
هر چی میرم تو سامانه جامع میگه صبر کنید؟ از صبح تا شب صبر کردم بابا دیگه چقدر آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه هاااااااااا لطفاااااااا کمکککککککککککککککککککککککک
کسی دانشگاه تهران قبول شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیشه الکترونیکی ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلافه شدم
هر چی میرم تو سامانه جامع میگه صبر کنید؟ از صبح تا شب صبر کردم بابا دیگه چقدر آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا میره..با اینترنت اکسپلورر..چی قبول شدی؟
گرافیک؟؟؟ اینجا؟؟ چه ربطی داره آخه؟؟
tabrik migamخب چیه مگه؟؟؟
گرافیک تاپیک جدا نداره منم سوالم فوری بوددددددد
چقدر بداخلاااااااق![]()
سلام به همگی میخواستم بدونم برای ارشد تقریبا چند هزار نفر شرکت میکنند.؟
خواهش میکنم دوست عزیزممنون اقای بابایی.از اسمتون معلومه که خیلی شوق برواز دارید.
خواهش میکنم دوست عزیز
ولی من واقعا اسمم عباس باباییه
الحمدالله رشته هوافضا هم میخونم.. اگه لیاقت داشته باشم راه عاشقا رو ادامه میدیم..
سلام
تعداد شرکت کننده ها شاید به سه چهار هزار نفر هم برسه ولی در مجموع حدود 1500 نفر مجاز میشن برای انتخاب رشته
2100 نفر مجاز می شند.