سلام خدمت همگی
فکر میکنم وجود این تاپیک در این بخش حسابی لازم بوده و هست
بعد از گذر از آزمون بزرگ(کنکور) این سردرگمی پیش میاد که سوال اصلیش اینه " کدوم دانشگاه رو انتخاب کنم؟" خب تا حدودی وضعیت دانشگاه ها معلومه ولی نه همه شون. بعنوان مثال فکر میکنم همه دیگه میدونن که دانشگاه شریف بهترینه یا... ولی خب سوال اینه که همه ما که شریف نمیریم، میریم؟ بچه ها همه می خوان بدونن که ترتیب دانشگاه ها رو چطور بزنن. چون می خوان حدالامکان بهترین دانشگاه ممکن رو قبول بشن. رشته مهندسی هوافضا یه مقدار از این لحاظ گنگ هستش. این تاپیک واسه اونایی هستش که می خوان بدونن دانشگاه ها چطورن. در هر سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا وقتی میگیم بهترین دانشگاه یعنی تعریف/سوال ما از بهترین اینه که:
استاداش کیا هستن؟
وضعیت خوراک چطوره؟
آیا امتیاز خواصی دانشگاه به شما میده؟
خوابگاه چطوره، بچه های هم کلاسی چطورن و جو چطوره؟(مذهبی هستن، بی تفاوت هستن، هر کی هرکیه،30یا30 هستند،...)
وضعیت کار واسه اونایی که از اون دانشگاه درس رو تموم میکنن چطوره، آیا امتیاز خواصی خواهند داشت؟
استادای فرنگ/امریکا درس خوانده چقدر دارند؟
کارهای عملی و تحقیقاتی چقدر انجام میدن؟
دانشگاه چقدر تجهیزات داره؟
سخت گیری های اساتید و درسی چطوره؟
خودتون از 20 نمره چند رو به دانشگاهتون نسبت به بهترین دانشگاه کشور میدید؟
...
خلاصیه هر چی که می دونید بگید. دانشگاههایی که رشته های/گرایش های هوافضا دارند اینا هستن:
دانشگاه تربيت مدرس
دانشگاه تهران
دانشگاه سمنان
دانشگاه شهيد بهشتي
دانشگاه صنعتي اميركبير
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
دانشگاه صنعتي شريف
دانشگاه صنعتي مالك اشتر
دانشگاه علم و صنعت ايران
دانشگاه فردوسي مشهد
دانشگاه تبريز
دانشگاه جامع امام حسين (ع)
دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري
دانشگاه صنعتي سهند
دانشگاه شيراز
دانشگاه صنعتي شيراز
پژوهشكده سامانه هاي فضانوردي
دوستان توجه کنید که وقتی دارید پست میدید(اونایی که اطلاعات میدند) لطفا نام دانشگاهتون رو هم بنویسید. در هر مقطعی و در هر دانشگاهی که درس خوندید رو بنویسید. مثلا اگه دکترا هستید بگید که لیسانستون کجا بودید و فوق لیسانستون کجا بودید و گرایشتون چی بوده و همچنین واسه دکترا هم اینچیزا رو بگید.
اگه بین شما دوستان کسایی هستند که رشته شون هوافضا نیست ولی اطلاعاتی در مورد دانشگاهی دارند لطفا اطلاعاتشون رو ارائه بدند. موردی نداره. فقط بگن اطلاعات رو چطوری بدست آوردن.
فکر میکنم وجود این تاپیک در این بخش حسابی لازم بوده و هست
بعد از گذر از آزمون بزرگ(کنکور) این سردرگمی پیش میاد که سوال اصلیش اینه " کدوم دانشگاه رو انتخاب کنم؟" خب تا حدودی وضعیت دانشگاه ها معلومه ولی نه همه شون. بعنوان مثال فکر میکنم همه دیگه میدونن که دانشگاه شریف بهترینه یا... ولی خب سوال اینه که همه ما که شریف نمیریم، میریم؟ بچه ها همه می خوان بدونن که ترتیب دانشگاه ها رو چطور بزنن. چون می خوان حدالامکان بهترین دانشگاه ممکن رو قبول بشن. رشته مهندسی هوافضا یه مقدار از این لحاظ گنگ هستش. این تاپیک واسه اونایی هستش که می خوان بدونن دانشگاه ها چطورن. در هر سه مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا وقتی میگیم بهترین دانشگاه یعنی تعریف/سوال ما از بهترین اینه که:
استاداش کیا هستن؟
وضعیت خوراک چطوره؟
آیا امتیاز خواصی دانشگاه به شما میده؟
خوابگاه چطوره، بچه های هم کلاسی چطورن و جو چطوره؟(مذهبی هستن، بی تفاوت هستن، هر کی هرکیه،30یا30 هستند،...)
وضعیت کار واسه اونایی که از اون دانشگاه درس رو تموم میکنن چطوره، آیا امتیاز خواصی خواهند داشت؟
استادای فرنگ/امریکا درس خوانده چقدر دارند؟
کارهای عملی و تحقیقاتی چقدر انجام میدن؟
دانشگاه چقدر تجهیزات داره؟
سخت گیری های اساتید و درسی چطوره؟
خودتون از 20 نمره چند رو به دانشگاهتون نسبت به بهترین دانشگاه کشور میدید؟
...
خلاصیه هر چی که می دونید بگید. دانشگاههایی که رشته های/گرایش های هوافضا دارند اینا هستن:
دانشگاه تربيت مدرس
دانشگاه تهران
دانشگاه سمنان
دانشگاه شهيد بهشتي
دانشگاه صنعتي اميركبير
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
دانشگاه صنعتي شريف
دانشگاه صنعتي مالك اشتر
دانشگاه علم و صنعت ايران
دانشگاه فردوسي مشهد
دانشگاه تبريز
دانشگاه جامع امام حسين (ع)
دانشگاه علوم و فنون هوايي شهيد ستاري
دانشگاه صنعتي سهند
دانشگاه شيراز
دانشگاه صنعتي شيراز
پژوهشكده سامانه هاي فضانوردي
دوستان توجه کنید که وقتی دارید پست میدید(اونایی که اطلاعات میدند) لطفا نام دانشگاهتون رو هم بنویسید. در هر مقطعی و در هر دانشگاهی که درس خوندید رو بنویسید. مثلا اگه دکترا هستید بگید که لیسانستون کجا بودید و فوق لیسانستون کجا بودید و گرایشتون چی بوده و همچنین واسه دکترا هم اینچیزا رو بگید.
اگه بین شما دوستان کسایی هستند که رشته شون هوافضا نیست ولی اطلاعاتی در مورد دانشگاهی دارند لطفا اطلاعاتشون رو ارائه بدند. موردی نداره. فقط بگن اطلاعات رو چطوری بدست آوردن.