آقا خداوکیلی یه نفر هست یه شماره از دفتر مرکزی شرکت گاز که تهرانه(میدون هفت تیر) به ما بده. منطقه 2 که هرچی زنگ میرنم اولا زورشون میاد جوابه آدمو بدن! بعدش هم میگه هنوز جواب گزینش نیومده! چیه این جواب گزینش که هنوز نیومده؟؟؟!!! با چاپار هم میخواستن بفرستن از تهران تا حالا رسیده بود!!! بابا به خدا تو شرایطه خیلی بدی هستم. دیگه اعصاب برامون نمونده! از همه جا تحته فشاریم
سلام
بخش گزینش توی برج گاز تو خیابان آبان(شهید عضدی)هست
88912657-84878
آقای حیدری اگه حضوری بری خیلی خوب جواب میدن
آقا خداوکیلی یه نفر هست یه شماره از دفتر مرکزی شرکت گاز که تهرانه(میدون هفت تیر) به ما بده. منطقه 2 که هرچی زنگ میرنم اولا زورشون میاد جوابه آدمو بدن! بعدش هم میگه هنوز جواب گزینش نیومده! چیه این جواب گزینش که هنوز نیومده؟؟؟!!! با چاپار هم میخواستن بفرستن از تهران تا حالا رسیده بود!!! بابا به خدا تو شرایطه خیلی بدی هستم. دیگه اعصاب برامون نمونده! از همه جا تحته فشاریم
اینم شماره دفتر مرکزی شرکت گاز که تهرانه(میدون هفت تیر)
استاد عرب خزائلی: 88814178
البته بهتره حضوری بری.
اینم شماره دفتر مرکزی شرکت گاز که تهرانه(میدون هفت تیر)
استاد عرب خزائلی: 88814178
البته بهتره حضوری بری.
فاجعه است..............دوستان عزیز تهرانی اگه براشون امکان داره خواهشا،لطفا،برادرانه، برن حضوری ببینن بلاخره تکلیفه این همه آدم چی میشه؟! اینجا که جواب درست حسابی اصلا نمیدن!!! خرداد 90 آزمون دادیم،فروردین 91 بهمون خبر دادن که جزو ذخیره هستیم،الان هم که یواش یواش داره سال 92 میشه!!!! این دیگه چه مدلیه!!!![]()
دوستان عزیز تهرانی اگه براشون امکان داره خواهشا،لطفا،برادرانه، برن حضوری ببینن بلاخره تکلیفه این همه آدم چی میشه؟! اینجا که جواب درست حسابی اصلا نمیدن!!! خرداد 90 آزمون دادیم،فروردین 91 بهمون خبر دادن که جزو ذخیره هستیم،الان هم که یواش یواش داره سال 92 میشه!!!! این دیگه چه مدلیه!!!![]()
بخدا من چندین بار رفتم شرکت انتقال گاز میدون هفت تیر. از همشون سوال پرسیدم. از نگهبان دم در گرفته تا از همه ی کارمنداش. اما مشکل اینه که گزینش گلوگاه اصلیه و بعد از اون هم فقط مناطق هستند که تصمیم می گیرن و نه تهران.
یه نکته ای که هست اینه که مسئول های نیروی انسانی مناطق فقط مسئول استخدام نیستن و معمولا کارهای دیگه هم میریزن سرشون و باید ما کاری کنیم که متمرکز بشن روی استخدام. پس الان تنها کاری که میشه کرد اینه که با مناطق مدام تماس بگیرید و پیگیر بشید.
البته چون یک ماه مونده به تعطیلات عید و حتی اگه دوره آموزشی شروع بشه به تعطیلات می خوریم و با این اطلاعاتی که دوستان می دن من که چشم آب نمی خوره که قبل از عید دوره شروع بشه.
بار ها شده که آموزش استخدام از بهمن یا اسفند شروع شده مٍثل شرکت نفت ،اگه بخوان شروع کنن شروع میکنن با شناختی که این چندوقته از شرکت انتقال گاز پیدا کردم فهمیدم اصلآ خیلی بی در و پیکر اصلآ صاحب نداره...خدا به دادمون برسه
اره بابا...جالب اینجاست که شرکت گاز آگهی استخدام میخواد بزنه خو لامصب تکلیف مارو روشن کن بعد برو نیرو بگیر...این چه برنامه ریزیه...واقعا بی در و پیکره. مخصوصا انتقال گاز که تازه تاسیسه. وقتی رفته بودم منطقه 10 اصلا نمی دونستن باید چیکار کنن و نامه ها رو چطور بفرستن. دقیقا مثل این بود که اولین بارشونه استخدام می کنن. خودم بهشون گفتم که نامه تشخیص هویت و نظام وظیفه رو چطور و به کجا بفرستن. باور کن در مورد حقوقمون هم اطلاعی نداشتن. وقتی پرسیدم ضریب عسلویه چنده اول گفت 6 بعد گفت 5 بعدش گفت عسلویه جز منطقه 10 حساب می شه و ضریبش 3 هست!!!
منم مهندس قدرتم اهل تبریزم و ایستگاه بیجارو زدم کسی میدونه مهندس قدرت تو ایسگاه کارش شیفتیه یا رومهندس سلام خسته نباشید
این اضافه کاری که من منظور ام بود اضافه کاری مدیریتی هستش که معمولانم تو ادارات دولتی بدون اینکه اضافه کاری وایسین مثلا 60-70 ساعت اضافه کاری میدن
منم مهندس قدرتم اهل تبریزم و ایستگاه بیجارو زدم کسی میدونه مهندس قدرت تو ایسگاه کارش شیفتیه یا رو
زکار ؟
منم مهندس قدرتم اهل تبریزم و ایستگاه بیجارو زدم کسی میدونه مهندس قدرت تو ایسگاه کارش شیفتیه یا رو
زکار ؟
سلام من مکانیک منطقه 3 جامداتم پیغام خصوصی گذاشتم چک کنسلام بچه ها از بچه های مکانیک منطقه 3 کسی هست خبر جدیدی نداره آقا اگه کسی اطلاع موثق و صحیحی از شرایط کار و حقوق و اینکه نوبتکار بهره برداری چه کاری انجام میده داره لطفا مطلب بزاره یه مورد دیگه اینکه لطف کنید گرایشهای تحصیلی تون رو هم بنویسید؟
تقصیر بلانصبت مای خره که رو حرف اینا برنامه ریزی کردیم..........خودم رو می گم به دوستان بر نخورهآقا بهمن هم اومد و خبری نیست از آموزش،اینکه کلا توی کما هستیم خیلی آزاردهنده است،یه تاریخ دقیق نمیدن که آدم بتونه برنامه ریزی کنه واسه زندگیش،ازین معلق بودن دیگه داغون شدیم به خدا
آقا من امروز با منطقه 2 تماس گرفتم،با اینکه 2 ماهه دیگه هم تا پایان سال باقی مونده (که 2 ماه هم خودش زمان کمی نیست) ولی با این وجود خیلی راحت و بی تفاوت گفتش که بعید می دونم که این ور سال خبری شه!!!!!! فک کن! خیلی راحت!!!!!!معلوم نیست دارن چی کار میکنن!!!
مدیر منابع انسانی شرکت ملی گاز خبر داد: ضرورت برگزاری آموزش های بدو استخدام در شرکت انتقال گاز ایران |
|
تاريخ درج خبر :دوشنبه 04 آبان 1388 |
ولی من از یکی آمار گرفتم گفتن تا دهه فجر خبر می دن عادت دارن تو مناسبت های انقلابی استخدامی های دولت رو نهایی می کنندوستان طبق اطلاعات بدست اومده کار ما اواخر شهریور(92) سال آینده آغاز میشه...رسمآ بیچاره شدیم.............
هر دم از این باغ گلی می رسد..................من امروز صبح زنگ زدم شیراز گفتش که جواب طب صنعتی من نیومده(فکر کن بعد از 1 ماه!!!) و اینکه اگر آموزشی تو بهمن به حد نصاب که 60 نفره نرسه میره واسه بعد از عید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اینجور که بوش میاد دوستان حالا حالا ها علافیم بهتره بچسبیم به همین کارای فعلیموننننننننننننننننننننننننننن