نتایج مصاحبه فنی و تخصصی شرکت انتقال گاز

aminabedini

عضو جدید
سلام مهندس
من فکر میکنم یه 300-400 تومنم اضافه کاری به این حقوق اضافه میشه یا نه با کل اضافه کاری میشه 800-900؟

دوست من ماها چون نوبتکاری هستیم اصلا اضافه کاری نداریم چون همینجوری روزی 12 ساعت باید سرکار باشیم 4 روز از صبح تا شب 4 روز از شب تا صبح و 4 روز هم تعطیلی و این خیلی بده

aminabedini

عضو جدید
سلام به همه دوستان
من منطقه 5 ام ،هفته سوم آذر رفتم برای طب صنعتی شیراز ،دو روزه کارهاش انجام شد
امروز تماس گرفتم هنوز جواب طب صنعتی را برای منطقه نفرستادن_علی رغم مشخص شدن جواب در بهداری نفت-
سوال کردم گفتند که آموزشی اوایل بهمن شروع میشه 4 ،5 ماه هم طول میکشه
از بچه های منطقه 5 کسی خبر داره آموزش کجاست؟
ممنون

آموزشی تو اصفهانه برای منطقه 5 باقی مناطق رو خبر ندارم کجاست

alirezayy

عضو جدید
دوست من ماها چون نوبتکاری هستیم اصلا اضافه کاری نداریم چون همینجوری روزی 12 ساعت باید سرکار باشیم 4 روز از صبح تا شب 4 روز از شب تا صبح و 4 روز هم تعطیلی و این خیلی بده

مهندس سلام خسته نباشید

این اضافه کاری که من منظور ام بود اضافه کاری مدیریتی هستش که معمولانم تو ادارات دولتی بدون اینکه اضافه کاری وایسین مثلا 60-70 ساعت اضافه کاری میدن

m.keyhanzade

عضو جدید
نه امین جان این که گفتی می شه 240 ساعت در ماه!:eek:یعنی -70-60 ساعت بیشتر از قانون وزارت کار!!!2 روز صبح تا شب 2روز شب تا صبح 4 روز استراحت که دقیقا می شه 180 ساعت در ماه برای همین هم اضافه کاری نداره.........البته که تو مناطق اقماری هستند اگه شیفت باشن 2 روز کار یه روز استراحتن خوب حقوقشون هم خیلی بیشتره
در واقع به جز مناطقی که به صورت اقماری هستند(مثل عسلویه خارک سیری و.........)مبنای نوبتکار 42 ساعت در هفته ست....ولی مناطق اقماری 56 ساعت در هفته ست که البته ضریب حقوقی اونها 4 به بالاست........اینا همه تو قوانین وزارت نفت هست

آخرین ویرایش:

rebinadib

عضو جدید
سلام مهندس .میشه بفرمایید تو طب صنعتی چه آزمایشهایی ازتون گرفتن؟منم 4 روز دیگه باید برم شیراز؟شما محل خدمتتون کجاست؟ممنون میشم جوابم رو بدین.

aminabedini

عضو جدید
سلام مهندس .میشه بفرمایید تو طب صنعتی چه آزمایشهایی ازتون گرفتن؟منم 4 روز دیگه باید برم شیراز؟شما محل خدمتتون کجاست؟ممنون میشم جوابم رو بدین.

آزمایش خون و ادرار،آزمایش اعتیاد رو هم جدا میگیرند. نوار قلب، عکس سینه،تست تنفس،آزمایش چشم،تست روانشناسی ، تست انعطاف بدنی و بازررسی تجهیزات تحتانی!
من تاسیسات ارسنجان هستم

aminabedini

عضو جدید
نه امین جان این که گفتی می شه 240 ساعت در ماه!:eek:یعنی -70-60 ساعت بیشتر از قانون وزارت کار!!!2 روز صبح تا شب 2روز شب تا صبح 4 روز استراحت که دقیقا می شه 180 ساعت در ماه برای همین هم اضافه کاری نداره.........البته که تو مناطق اقماری هستند اگه شیفت باشن 2 روز کار یه روز استراحتن خوب حقوقشون هم خیلی بیشتره
در واقع به جز مناطقی که به صورت اقماری هستند(مثل عسلویه خارک سیری و.........)مبنای نوبتکار 42 ساعت در هفته ست....ولی مناطق اقماری 56 ساعت در هفته ست که البته ضریب حقوقی اونها 4 به بالاست........اینا همه تو قوانین وزارت نفت هست
والا مهندس این چیزیه که اونجا بهم گفتن، یه مدل دیگه هم گفت شاید باشه که 7 روز صبحکار،7 روز شبکار و 7 روز هم استراحت

mds_eng

کاربر فعال
من سه شنبه بوشهر بودم
برای منطقه 10 از 22 نفر حدود 10 نفر گزینششون اومده بود و از بین 10 نفر حدود 5 نفر پستشون معلوم شده بود.
استاد شمس گفت باید نتایج همه معلوم بشه بعد می ریم آموزشی.
این رو هم بگم که همه ی مناطق با هم می رن آموزشی

بعدش من بهش گفتم که منطقه 5 اعلام کرده که از بهمن ماه می رن آموزشی اما خود اقای شمس گفت که من سال ها منطقه 5 کار کردم و با همشون آشنا هستم . بعدش با منطقه 5 تماس گرفت و اون ها هم گفتن که معلوم نیست آموزشی کی باشه اما ممکنه که اگر تعداد افرادی که نتایجشون مشخص شده (توی همه ی مناطق) به یه حد نصاب مناسبی برسه به دو گروه تقسیم بشن و یه سری از بچه ها زود تر برن آموزشی و بعدش بقیه برن

مهمترین گزینه ای که حتما واسش صبر می کنن گزینشه و بعد از اون دیگه روالش روتین می شه

آخرین ویرایش:

mds_eng

کاربر فعال
شما بچه تهرانی اونوقت منطقه بوشهر رو انتخاب کردی؟
چرا؟
چرا ایستگاه ساوه رو نزدی؟
اصلیتا بچه اونجایی یا همینجوری زدی؟

نه مهندس جان من تهرانی نیستم. البته سه ساله که ساکن تهرانم اما اجاره خونه و هزینه ها و رفت آمد توی تهران خیلی رو اعصابمه و یه جورایی می خوام از تهران فرار کنم!!!

javanirani

عضو جدید
من سه شنبه بوشهر بودم
برای منطقه 10 از 22 نفر حدود 10 نفر گزینششون اومده بود و از بین 10 نفر حدود 5 نفر پستشون معلوم شده بود.
استاد شمس گفت باید نتایج همه معلوم بشه بعد می ریم آموزشی.
این رو هم بگم که همه ی مناطق با هم می رن آموزشی

بعدش من بهش گفتم که منطقه 5 اعلام کرده که از بهمن ماه می رن آموزشی اما خود اقای شمس گفت که من سال ها منطقه 5 کار کردم و با همشون آشنا هستم . بعدش با منطقه 5 تماس گرفت و اون ها هم گفتن که معلوم نیست آموزشی کی باشه اما ممکنه که اگر تعداد افرادی که نتایجشون مشخص شده (توی همه ی مناطق) به یه حد نصاب مناسبی برسه به دو گروه تقسیم بشن و یه سری از بچه ها زود تر برن آموزشی و بعدش بقیه برن

مهمترین گزینه ای که حتما واسش صبر می کنن گزینشه و بعد از اون دیگه روالش روتین می شه
سلام مهندس ممنون از توضیحات دقیق و کامل شما ...روشنمون کردی ..من خودم هم منطقه 10 هستم...تشکر

m.keyhanzade

عضو جدید
نه مهندس جان من تهرانی نیستم. البته سه ساله که ساکن تهرانم اما اجاره خونه و هزینه ها و رفت آمد توی تهران خیلی رو اعصابمه و یه جورایی می خوام از تهران فرار کنم!!!
تصمیم خوبی گرفتی زندگی تو تهران به یه ریسک پرخطر تشکیل شده آدم پاشو از تهران میزاره بیرون تازه می فهمه هوای تهران چه جوریه!

mds_eng

کاربر فعال
یه سوال از دوستانی که طب صنعتی رفتن داشتم. در مورد مراحل طب صنعتی جزئیات بیشتری می خواستم بدونم. تا حالا در مورد آزمایش ها گفته شده اما جزئیات بیشتری می خوام بدونم
در مورد این که صبح از چه ساعتی اونجا باشم بهتره (بیمارستان نفت تهران)
کارهای اداری و دبیرخونه و ... چه چیزایی لازم داره که بیخودی الاف نشم
چطور باید نوبت بگیرم که کارم یکروزه تموم بشه.
جزئیات بیشتر در مورد تست هایی که انجام می شه (بخصوص تست کوررنگی)

ممنون می شم اگه بتونید اطلاعاتی در این مورد بدید ;)

aminabedini

عضو جدید
یه سوال از دوستانی که طب صنعتی رفتن داشتم. در مورد مراحل طب صنعتی جزئیات بیشتری می خواستم بدونم. تا حالا در مورد آزمایش ها گفته شده اما جزئیات بیشتری می خوام بدونم

اگر که معرفی نامه رو از منطقه گرفتین کارت جلو افتاده اما اگر نگرفته باشی بعیده یکروزه تموم شه. به هر حال باید ساعت 7 آزمایشگاه باشی و ناشتا هم باشی اول ازمایش خون بعدش آزمایش ادرار رو میگیرن، بعد ازون باید سریع بری آزمایش اعتیاد بدی که توی یک بیمارستان دیگه است یادت باشه چون صبح یکبار آزمایش ادرار دادی دیگه برای آز اعتیاد چیزی نمیمونه و میری اونجا و دو ساعت علاف میشی پس حتما بعد از آزمایش اولی مقدار زیادی آب بخور، آز اعتیاد رو که بدی دوباره برمیگردی بهداری نفت و باقی تستها رو میدی، کلا دو ساعت بیشتر وقت نمیگیره آزمایش کوررنگی یک سری صفحه رنگی نشونت میدن که یه عدد انگلیسی توشه که اگر کور رنگ باشی نمیبینیش!:eek: میتونی توی اینترنت این صفحات رو پیدا کنی
بعد از همه اینا تست روانشناسی رو باید بدی که اونم معمولا بیرون بهداریه و احتمال قوی نوبت بعدظهر میفتی
آزمایشهای من یکروزه انجام شد فقط تست روانشناسی افتاد فرداش اونم دلیلش این بود که دکتره نبود!

پیرو

عضو جدید
اگر که معرفی نامه رو از منطقه گرفتین کارت جلو افتاده اما اگر نگرفته باشی بعیده یکروزه تموم شه. به هر حال باید ساعت 7 آزمایشگاه باشی و ناشتا هم باشی اول ازمایش خون بعدش آزمایش ادرار رو میگیرن، بعد ازون باید سریع بری آزمایش اعتیاد بدی که توی یک بیمارستان دیگه است یادت باشه چون صبح یکبار آزمایش ادرار دادی دیگه برای آز اعتیاد چیزی نمیمونه و میری اونجا و دو ساعت علاف میشی پس حتما بعد از آزمایش اولی مقدار زیادی آب بخور، آز اعتیاد رو که بدی دوباره برمیگردی بهداری نفت و باقی تستها رو میدی، کلا دو ساعت بیشتر وقت نمیگیره آزمایش کوررنگی یک سری صفحه رنگی نشونت میدن که یه عدد انگلیسی توشه که اگر کور رنگ باشی نمیبینیش!:eek: میتونی توی اینترنت این صفحات رو پیدا کنی
بعد از همه اینا تست روانشناسی رو باید بدی که اونم معمولا بیرون بهداریه و احتمال قوی نوبت بعدظهر میفتی
آزمایشهای من یکروزه انجام شد فقط تست روانشناسی افتاد فرداش اونم دلیلش این بود که دکتره نبود!

سلام مهندس
کسایی که از شهرستان میان اگه شب بمونن جایی میدن بهشون؟

javanirani

عضو جدید
سلام مهندس
کسایی که از شهرستان میان اگه شب بمونن جایی میدن بهشون؟

سلام اونقدر طول نمیکشه که نیاز به موندن شب داشته باشه اما در کل اگر هم بخواد 2روزه انجام بشه باید بری مسافرخونه چون چنین شرایطی در نظر نگرفتن...

javanirani

عضو جدید

سلام ابتدا آزمایش خون و ادرار انجام میشه که باید 7 صبح اونجا باشی و صبحانه نخورده باشی...بعد اینها تست بینایی و شنوایی و تنفس و نوار قلب و روانشناسی و دهان و دندان که تقریبا همه فورمالیته هستن...زیاد تو فکرش نباش حداکثر 3 ساعت طول میکشه...;)

mds_eng

کاربر فعال
سلام ابتدا آزمایش خون و ادرار انجام میشه که باید 7 صبح اونجا باشی و صبحانه نخورده باشی...بعد اینها تست بینایی و شنوایی و تنفس و نوار قلب و روانشناسی و دهان و دندان که تقریبا همه فورمالیته هستن...زیاد تو فکرش نباش حداکثر 3 ساعت طول میکشه...;)

ممنون ولی آزمایش ها رو می دونستم و بیشتر می خواستم یه سری مشکل پیش بینی نشده مثل همین موردی که آقای عابدینی در مورد تست اعتیاد گفتند برام پیش نیاد چونکه خیلی واسم مهمه که آزمایش ها توی یه روز تموم بشه

mds_eng

کاربر فعال

خیلی کارت درسته حاج امین. ممنون
فکر کنم آخر این آزمایش کوررنگی:confused: کار دستم بده :biggrin:

m.keyhanzade

عضو جدید
ممنون ولی آزمایش ها رو می دونستم و بیشتر می خواستم یه سری مشکل پیش بینی نشده مثل همین موردی که آقای عابدینی در مورد تست اعتیاد گفتند برام پیش نیاد چونکه خیلی واسم مهمه که آزمایش ها توی یه روز تموم بشه
موهای سینت رو بزن واسه نوار قلب مشکل پیش نیاد منو برگردونو گفت شیو کن بعد بیا....................اگرم سیگار می کشی از 2-3 روز قبلش نکش واسه تست تنفس

mds_eng

کاربر فعال
موهای سینت رو بزن واسه نوار قلب مشکل پیش نیاد منو برگردونو گفت شیو کن بعد بیا....................اگرم سیگار می کشی از 2-3 روز قبلش نکش واسه تست تنفس

اینو توی منطقه به من گفته بودن
خیلی خوبه .... همچین مشکل هایی خیلی حال آدمو می گیره. فکر کن کلی برنامه ریزی کردی و رفتی اونجا بعد یارو می گه برو شیو کن و بیا. کلی از برنامت عقب میافتی

aminabedini

عضو جدید
خیلی کارت درسته حاج امین. ممنون
فکر کنم آخر این آزمایش کوررنگی:confused: کار دستم بده :biggrin:

مخلصیم، نگرانش نباش من اگه جای تو بودم این صفحات رو دانلود میکردم و با یه سری نشونه ها اعدادش رو حفظ میکردم، من این کار رو تو متالوگرافی قبلا کردم!

javanirani

عضو جدید
سلام به همگی با توجه به اطلاعاتی که دارید به نظر شما آموزش چه زمانی آغاز میشه؟بهمن ماه؟اسفند ماه؟یا بعد عید؟:que::que::que:

mds_eng

کاربر فعال
سلام به همگی با توجه به اطلاعاتی که دارید به نظر شما آموزش چه زمانی آغاز میشه؟بهمن ماه؟اسفند ماه؟یا بعد عید؟:que::que::que:

من کارهامو تا آخر بهمن ماه تنظیم کردم. فوقش اگه بیافته برای بعد از عید اسفند ماه رو می خوام برم عشق و حال و .... :D

m.keyhanzade

عضو جدید
امیدواریم همین بهمن یا اسفند شروع بشه که زودتر تکلیفمون روشن بشه...
ولی خدا کنه اینور سال معلوم شه ماها هممون جوونیم برنامه ریزی کردیم واسه همین یه انتظار نا معلوم و بی هدف خیلی بهمون فشار میاره......ولی من به یه شرکت نفتی که تو منطقه 3 کار کرده گفتم زنگ بزنه بهش گفته بودند اوایل بهمن ماه OK می شه.....ولی من که اینقدر از همه مخصوصا بچه های همین انجمن حرف شنیدم تا قطعی نشه خیالم راحت نمی شه

پیرو

عضو جدید
بچه ها اگه قراره همه ی گروه مکانیک با هم برن آموزشی یکی مث من که هنوزنرفتم طب صنعتی چطور ممکنه که بهمن بریم آموزشی؟

بالا