H_RZ
عضو جدید
شبانه دانشگاه تهران کاسپینو میاریبچه ها منم 919 م.شیمی شدم
به نظرتون شبانه دانشگاه های تهران یا پژوهشگاه چیزی میارم ؟؟؟؟
اراک و کاشان روزانه چطور؟
یکی جوابمو بده بچه ها مردم از استرس
شبانه دانشگاه تهران کاسپینو میاریبچه ها منم 919 م.شیمی شدم
به نظرتون شبانه دانشگاه های تهران یا پژوهشگاه چیزی میارم ؟؟؟؟
اراک و کاشان روزانه چطور؟
یکی جوابمو بده بچه ها مردم از استرس
چطوری سالار؟والا نمیدونم نگرانم ظرفیتا کم شه
دوستم که تو تربیت مدرس میخونه بهم گفت پارسال تا 45 اونجا قبول شدنکسی میدونه دانشگاه تهران و تربیت مدرس رشته بیو تا چه رتبه ای پارسال گرفته؟
به نظر شما بیو تربیت مدرس قوی تر یا امیرکبیر؟دوستم که تو تربیت مدرس میخونه بهم گفت پارسال تا 45 اونجا قبول شدن
تهرانو نمیدونم
مطمئن نیستم ولی بر اساس رتبه های قبولی، امیرکبیر باید قوی تر باشهبه نظر شما بیو تربیت مدرس قوی تر یا امیرکبیر؟
یعنی اول امیر کبیر پر میشه در این رشته؟مطمئن نیستم ولی بر اساس رتبه های قبولی، امیرکبیر باید قوی تر باشه
نمیدونم اول از همه پر میشه یا نه، ولی میدونم که امیرکبیر قبل از تربیت مدرس پر میشه.یعنی اول امیر کبیر پر میشه در این رشته؟
روزانه دانشگاه تهران نمیاریسلام بچه ها
حرارت 26.16
ترمو 53.33
سیالات 33.33
جرم .عملیات 52.63
راکتور 80
ریاضی 38.33
رتبم شد 140
روانه تهران یا امیر کبیر چه گرایش هایی رو میارم ؟ ممنون از جوابتون
اول فرایند بعد جداسازی و کاتالیست بعد محیط زیست و بقیهکسی میتونه رک و پوست کنده بگه که ترتیب پر شدن گرایش های م.شیمی چطوره؟؟ مثلا
1-طراحی فرایند
2-جداسازی
3-... بقیشو نمیدونم
لطفا جواب بدین![]()
بجز روزانه شریف و روزانه فرایند و جداسازی و کاتالیست تهران بقیه رو احتمال بالا قبولیسلام
رتبه ی 102 شدم.
به نظر شما کدوم دانشگاهها و چه گرایشی قبول میشم؟
سلام. تبریک میگم...کی شام میدی شما؟!![]()
این دفترچه چرا اینجوریه؟!! نوشته گرایش کاتالیست ولی پذیرش سیستمها !!!!ظرفیتهای مهندسی شیمی بیشتر شده خدا رو شکر!
البته دانشگاه ما یه دونه کم شد ظرفیتش!
پیشرفته و سیستمهای انرژی و چندتا گرایش دیگه هم برداشتن! البته به جاشون کاتالیست و این چیزا گذاشتن ولی مدرک ها اکثرا همون قبلی هاست!
مثلا دانشگاه ما پیشرفته میگرفت ولی الان زدن کاتالیست، منتها توی توضیحات زده پذیرش با عنوان مهندسی شیمی!
علم و صنعتبچه ها به نظرتون من با رتبه 350 مهندس شیمی کدوم دانشگاه تهران رو میارم؟اصلا امکان قبولی تو تهران هست؟