سلام سلار. تبریک میگم ... دمت گرم داداش ... ما منتظر شیرینی هستیما.رتبه ها نزدیک به همه امسال!
قربانت مهندس منم تبریک میگم بت رتبم زیاد خوب نشده شیرینی بدم
سلام سلار. تبریک میگم ... دمت گرم داداش ... ما منتظر شیرینی هستیما.رتبه ها نزدیک به همه امسال!
تبریکسلام به همگی اول به همه تبریک میگم,اشالله که توی بهترین دانشگاه ها پذیرفته بشین
منم مهندسی شیمی 350
بیو 166
روزانه باهنر کرمان با سیستانو میاری فک کنمسلام دوستان
من م شیمی 1200 شدم،شبانه شانس قبولی دارم؟؟؟
مهندسی شیمی 196
بیو 85
![]()
مهندسی شیمی 106
گاز 28
سلام
م.شیمی 379
مشاهده پیوست 239957
گاز 50
مشاهده پیوست 239958
کجا قبول میشم؟! به گاز امیدی هست؟! آیا؟!
۲۲/۲۲ | زبان عمومي وتخصصي /انگليسي / |
۶۱/۹۰ | سينتيك وطراحي راكتور |
۵۵/۰۰ | پديده هاي انتقال /انتقال جرم -مكانيك سيالات وانتقال حرارت / |
۳۵/۰۰ | بيوشيمي وميكروبيولوژي عمومي |
۴۵/۰۰ | ترموديناميك |
سفيد | مجموعه دروس تخصصي /رياضيات مهندسي -شيمي پايه -شيمي الي / |
سلام حامد جان شما برادر دکتر محمد حسین اقبال احمدی هستید؟
ایشون استاد ما هستن,تعریفتون رو ازشون شنیده بودیم![]()
سلام آقای اقبال احمدی.من 196 م.شیمی شدم.بهتون میل زدم. میشه راهنمایی کنید
سلام من م شیمی 1341 شدم بایو هم 286 و سال اولم هست ارشد میدم
نمیدونم شبانه برم یا یه سالم بمونم!
با این رتبه ها روزانه امید داشته باشم؟لطفا راهنماییم کنید ممنون
چرا عزیزی جواب نمیده؟؟؟؟؟
مالک اشتر شبانه قرایند .روزانه کردستان. ترموی روزانه سمنان. کاشان نانو روزانه. کرمان مخازن روزانه و... قوچان فرایند روزانه. شبانه پژوهشگاه مواد تجدید پذیر. اردبیل روزانه .شبانه ترموی فردوسی ..شبانه اراک و...بچه ها منم 919 م.شیمی شدمبه نظرتون شبانه دانشگاه های تهران یا پژوهشگاه چیزی میارم ؟؟؟؟ اراک و کاشان روزانه چطور؟ یکی جوابمو بده بچه ها مردم از استرس
با سلام
نمره به درصد نام درس سفيد زبان عمومي وتخصصي ۳۰/۹۵ انتقال حرارت 1و2 ۵۱/۶۷ ترموديناميك ۴۷/۶۲ مكانيك سيالات ۴۶/۶۷ كنترل فرايند ۳۱/۵۸ انتقال جرم وعمليات واحد1و2 ۶۴/۴۴ طرح راكتورهاي شيميايي ۴۵/۰۰ رياضيات /كاربردي -عددی
رتبه 148
پیشنهاد برای انتخاب رشته؟؟؟
شبانه پژوهشگاه رو واقعا با این رتبه کسی بوده که قبول شده باشه؟مالک اشتر شبانه قرایند .روزانه کردستان. ترموی روزانه سمنان. کاشان نانو روزانه. کرمان مخازن روزانه و... قوچان فرایند روزانه. شبانه پژوهشگاه مواد تجدید پذیر. اردبیل روزانه .شبانه ترموی فردوسی ..شبانه اراک و...
بچه ها کسی اگه دفترچه پارسالو میخاد بگه ایمیل میکنم براشآقا این دفترچه رو سنجش کی میخواد بذاره رو سایت پس؟!
بچه ها کسی اگه دفترچه پارسالو میخاد بگه ایمیل میکنم براش
پیغام خصوصی بزارید