شاهرود هم با آخریاس؟
بازسازی رو خبر ندارید؟
یه سوالایی میپرسین آدم شک میکنه واقعا شما کنکور ارشد دادین.
بنده خدا ebram0412 یه سری مثال از سالهای گذشته زد برای اینکه به اهمیت اسکیس واقف بشین. حالا همه صف کشیدن عاقا من رتبم فلانه چند درصد بزنم که شهر خودمون قبول شم، زن و بچه دارم به مولایعنی واقعا نمیدونید هر سال رنج نمرات اسکیس متفاوته؟ یه سالی دست بالا نمره میدن(مثل پارسال) یه سالی هم میانگین نمرات خیلی پایینتره(مثل 3 سال پیش) . ممکنه یه سالی اسکیس 50 فوق العاده باشه، یه سالی یه درصد معمولی. اصلا نمیشه گفت با چه اسکیسی کجا میشه رفت، دو میدانی المپیک که نیست رکورد داشته باشه، رقابته. بستگی به سطح نمرات و رقیباتون هم داره.
حالا بر فرض شما فهمیدین که 60% اسکیس لازم دارین. ترموستات بدنتونو تنظیم میکنین روی 60 که دقیق بزنین؟نمیشه مثلا 70 بزنید؟ فقط دنبال 60 هستین؟ خب عزیزان معلومه همه حداکثر تلاش خودشونو میکنن برای بیشترین نمره ممکن، حالا اینکه بدونین 80 لازم دارین یا 90 فرقی میکنه براتون؟ بشینین با حداکثر توان تمرین کنید دیگه. این بنده خدا رفیق مارو هم کردین آرشیو اسکیس
![]()
تبریک میگم به همه دوستان
من نیاز به راهنماییتون دارم در مورد انتخاب رشته : من می خوام شبانه های دانشگاه های تهران قبل روزانه های شهرهای دیگه انتخاب کنم می خواستم ببینم واقعا ارزش داره این همه هزینه کنم و اینکه آیا تو دانشگاه های تهران خوابگاه های خودگردان می دن برای دانشجوهای شبانه این موضوع مهم هست اگه کسی اطلاعی داره لطفا راهنماییم کنه
اینی که الان می گی یعنی چی ؟ واقعا یعنی چی ؟ یعنی واقعا می شه؟ سازمان سنجش خودش رو و کل امتحاناتی که می گیره می بره زیر سوال؟
بهزاد میانگین درصدهای شما چند شده؟
این دوست من نگران شده داره پس می افته!!!
شاید !!!!!!!!!!!!!من 2ماه به خاطره کلاسای صدیق مجبور شدم بمونم تهران تو هتل و آخرشم...مرسی.ولی خب کسی نیست که بهم جهت بده و به قول شما تمرین بده.ار کجا بدونم کارام خوبه یا بده.تو تهران حداقل بچه ها باهم رقابت دارن.راستی........میگن داورها با افرادی مثل صدیق لجن هرکی کارش شبیه به اون باشه رده......................شاید به خاطر اون نمره نیاوردی
بچه ها میشه با دلیل منطقی نطر بدبد که اگه بخواین بین معماری و منظر و انرژی و تکنولوژی تو دانشگاه تهران یه کدوم رو انتخاب کنید کدوم رو میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
خواهشا جواب بدید ممنون
سلام به همه دوستان
این هم درصد های من
زبان 65
فن 55
تاریخ 55
درک 36
منظر 26
رتبه معماری -----> 60
حالا من یک سوال داشتم چون من تبریزیم و کار و زندگیم تبریزه میخوام حتما تبریز قبول شم به نظرتون اسکیس چند بزنم روزانه تبریز قبول میشم؟؟؟
ضمنا از دوستایی که تو تخمین رتبه کمک کردن تشکر میکنم کارشون درسته !
ممنون از همه دوستان که لطف داشتند به من
راستش در مورد منابع و نحوه خوندن باید بگم من در شرایط بحرانی درس خوندم یعنی که ترم 8 و پایان نامه رو باهم داشتم و 2هفته قبل کنکور دفاع کردم!!!!به همین خاطر زمان محدودی داشتم برا خوندن و اصلا هم کلاس نرفتم فقط آزمونای ایوانخانه رو دادم و یک گارگاه جزییات ارتقادهنده معماری سروش نیا رو شرکت کردم که ازش سوال هم نیومد!!
زبانم کلا خوبه فقط لغات تافل و 504 رو با نرم افزار جعبه لایتنر خوندم
فنی کتاب درک رفتار سازه ها-مبانی سازه برای معماران-سازه در معماری -دو سه فصل از فناوری های نوین- فصل 17 ساختمانها چگونه عمل میکنند. بقیه کتابای گلابچی رو فقط عکساشو دیدم!
البته از حق نگذریم من این 70درصد رو مدیون سروش نیام چون جزوه اش رو خوندم و هم اینکه تو دانشگاه استادم بود
تاسیسات سلطاندوست+3کتاب قیابکلو
تاریخ فقط سبک شناسی پیرنیا و معاصر قبادیان یک فصل بروتالیسم از کتاب مزینی و جزوه کلاسی دکتر خوشنویس که استاد خودم بود تو دانشگاه
برا منظر هم نعیما خوندم وچندتا جزوه که بچه ها تو باشگاه گذاشته بودن
کلا همه این منابع رو چندین بار خوندم وخلاصه نویسی کردم سعی کردم به همین منابع محدود مسلط شم
خواستم یه چیزی به منابعم اضافه کنم تازه یادم افتاد من صفحات طوسی کتاب مقاومت و استاتیک کاربردی گلابچی_ صفحات مهم معماری دیجیتال -2-3 فصل مهم نانو رو خونده بودم!!!!! وهمچنین برا ارکی تایپی و طبیعت منبع الهام و کتب جدید از جزوه سینا شریفی و سروش نیا استفاده کردم
البته به قول ابرام برا معماری جزوه سروش نیا در کل کفایت میکنه+ کتب اصلی پایه البته برای یک درصد متوسط
چون من به خاطر علاقه به تکنولوژی اینارو میخوندم
اما کتاب فناوری های نوین رو توصیه میکنم خوب بخونید من وقت نداشتم 2-3 فصل خوندم امسال که خیلی ازش اومد
چیزی یادم اومد اضافه میکنم!!
سلام ممنون میشه بگی این جزوه سروش نیا منظورت کدومشه ؟لینک دانلودشو داری؟ و هم چنین شریفی نیا رو ...؟خواستم یه چیزی به منابعم اضافه کنم تازه یادم افتاد من صفحات طوسی کتاب مقاومت و استاتیک کاربردی گلابچی_ صفحات مهم معماری دیجیتال -2-3 فصل مهم نانو رو خونده بودم!!!!! وهمچنین برا ارکی تایپی و طبیعت منبع الهام و کتب جدید از جزوه سینا شریفی و سروش نیا استفاده کردم البته به قول ابرام برا معماری جزوه سروش نیا در کل کفایت میکنه+ کتب اصلی پایه البته برای یک درصد متوسط چون من به خاطر علاقه به تکنولوژی اینارو میخوندم اما کتاب فناوری های نوین رو توصیه میکنم خوب بخونید من وقت نداشتم 2-3 فصل خوندم امسال که خیلی ازش اومد چیزی یادم اومد اضافه میکنم!!
اگه امسال قبول بشم و نرم سال دیگه از امتحان دادن محروم میشم؟
لطفا از پاسخ دادن دریغ نکنید
منم شنیدم اینجوریهاگه امسال قبول بشم و نرم سال دیگه از امتحان دادن محروم میشم؟ لطفا از پاسخ دادن دریغ نکنید
سلام ممنون میشه بگی این جزوه سروش نیا منظورت کدومشه ؟لینک دانلودشو داری؟ و هم چنین شریفی نیا رو ...؟
بچه ها میشه با دلیل منطقی نطر بدبد که اگه بخواین بین معماری و منظر و انرژی و تکنولوژی تو دانشگاه تهران یه کدوم رو انتخاب کنید کدوم رو میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
خواهشا جواب بدید ممنون
اگر منظور هنر تبریزه، من دانشجوی اونجام، اون جور که اطلاع دارم با 30 درصد قبول میشی حتما
یه سوالایی میپرسین آدم شک میکنه واقعا شما کنکور ارشد دادین.
بنده خدا ebram0412 یه سری مثال از سالهای گذشته زد برای اینکه به اهمیت اسکیس واقف بشین. حالا همه صف کشیدن عاقا من رتبم فلانه چند درصد بزنم که شهر خودمون قبول شم، زن و بچه دارم به مولایعنی واقعا نمیدونید هر سال رنج نمرات اسکیس متفاوته؟ یه سالی دست بالا نمره میدن(مثل پارسال) یه سالی هم میانگین نمرات خیلی پایینتره(مثل 3 سال پیش) . ممکنه یه سالی اسکیس 50 فوق العاده باشه، یه سالی یه درصد معمولی. اصلا نمیشه گفت با چه اسکیسی کجا میشه رفت، دو میدانی المپیک که نیست رکورد داشته باشه، رقابته. بستگی به سطح نمرات و رقیباتون هم داره.
حالا بر فرض شما فهمیدین که 60% اسکیس لازم دارین. ترموستات بدنتونو تنظیم میکنین روی 60 که دقیق بزنین؟نمیشه مثلا 70 بزنید؟ فقط دنبال 60 هستین؟ خب عزیزان معلومه همه حداکثر تلاش خودشونو میکنن برای بیشترین نمره ممکن، حالا اینکه بدونین 80 لازم دارین یا 90 فرقی میکنه براتون؟ بشینین با حداکثر توان تمرین کنید دیگه. این بنده خدا رفیق مارو هم کردین آرشیو اسکیس
![]()
تکنولوژی و انرژی که توی ایران هیچ خبری ازشون نیست این همه گفتن خودروی ملی اگه ملی بود با گرون شدن دلار نباید گرون می شد و ولی خیلی چیزها دخیله انرژی و تکنولوژی هم مثل خودرو می مونندبچه ها میشه با دلیل منطقی نطر بدبد که اگه بخواین بین معماری و منظر و انرژی و تکنولوژی تو دانشگاه تهران یه کدوم رو انتخاب کنید کدوم رو میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
خواهشا جواب بدید ممنون
اگه روزانه توی درپیت ترین دانشگاه هم که قبول بشی و نری سال بعد از ارشد محرومی رد خور ندارهاگه امسال قبول بشم و نرم سال دیگه از امتحان دادن محروم میشم؟
لطفا از پاسخ دادن دریغ نکنید