نایب الزیاره تمام دوستان باشگاه بودم

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
جای همه خالی سه شنبه تا پنج شنبه این هفته مشهد بودم و جای بعضی دوستان باشگاه هم که میشناختمشون هم زیارت کردم
بعد از مدتی که زیارت تموم شد رفتم اطراف و اکناف رو ببینم و یه سری هم رفتم طبقه پایین
واقعا چه کاشی کاری های زیبایی و چه لوسترهای عظیمی .... فکر کردم که چه پول هنگفتی صرف ساخت اینجا شده؟؟؟؟
خیلی دوست دارم بدونم اینهمه نیازمند که در کشورمون وجود داره بهتر نبود بخشی از این هزینه ها صرف کمک یا اشتغال جوونای این مملکت بشه
چطور این بزرگواران که خودشون در نهایت سادگی زندگی کردن حالا بعد از مدتها از وفات یا شهادتشون باید چنین هزینه هایی براشون بشه در حالی که نیازمندهای زیادی توی این مملکت هست
خلاصه اینکه بیشتر افسوس خوردم ... امیدوارم درست فکر کنم

???zendegi

عضو جدید
باهاتون موافقم.
زیارت قبول امیدوارم ما رو هم دعا کرده باشید و حق همشهری بودن و به جا آورده باشید.;)

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باهاتون موافقم.
زیارت قبول امیدوارم ما رو هم دعا کرده باشید و حق همشهری بودن و به جا آورده باشید.;)
بله جای همه زیارت کردم
ولی در مورد دعا کاش خواسته بودم که خداوند روشن بینی به همه عنایت کنه

magnet

عضو جدید
زیارتتون قبول .

بعله ، واقعاً حق بر اینه به فکر محرومان هم باشند. یعنی مطمئناً بخشی از این اموال و داشته ها صرف محرومان میشه ولی بازم دیگه .

مسئله دیگه اینه که این پول ها از کجا میاد ؟! قبول دارین که بخش عظیمش رو مردم میدن دیگه ؟ پس بهتر اینه که مردم بیان به محرومان کمک کنند تا انتظار داشته باشیم از نذری مردم برای حرم امام رضا ، برای محرومان خرج شه .
منظورم اینه که اصلاً خیلیا پول و هزینه و ... نذر حرم می کنند و الخ . کاری هم به درست و غلط و مقدار و ... ندارم . مسایل شخصی محسوب میشه !

درهرحال ، کسی نافی این نکته نیست که باید به محرومان جامعه هم رسید .

???zendegi

عضو جدید
بله جای همه زیارت کردم
ولی در مورد دعا کاش خواسته بودم که خداوند روشن بینی به همه عنایت کنه
منظورتون همون تاپیک بود که بحث تعصب جنسیتی مطرح شد:redface: آمین ولی این با دعا حل نمیشه معجزه میخواد

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیارتتون قبول .

بعله ، واقعاً حق بر اینه به فکر محرومان هم باشند. یعنی مطمئناً بخشی از این اموال و داشته ها صرف محرومان میشه ولی بازم دیگه .

مسئله دیگه اینه که این پول ها از کجا میاد ؟! قبول دارین که بخش عظیمش رو مردم میدن دیگه ؟ پس بهتر اینه که مردم بیان به محرومان کمک کنند تا انتظار داشته باشیم از نذری مردم برای حرم امام رضا ، برای محرومان خرج شه .
منظورم اینه که اصلاً خیلیا پول و هزینه و ... نذر حرم می کنند و الخ . کاری هم به درست و غلط و مقدار و ... ندارم . مسایل شخصی محسوب میشه !

درهرحال ، کسی نافی این نکته نیست که باید به محرومان جامعه هم رسید .
ما که همه یکی از اصول رو پیروی از سنت میدونیم چرا همچین کاری باید کنیم
خب باشه مردم پول رو نذر کنن چنین کاخی چه دردی از مردم حل میکنه ... هر کدوم از این لوسترها میتونه یه شغل واسه یه جوون ایجاد کنه ... و همین خیلی تبعات خوب برای جامعه داره
به نظر من باید همه پول رو خرج مردم کنن

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منظورتون همون تاپیک بود که بحث تعصب جنسیتی مطرح شد:redface: آمین ولی این با دعا حل نمیشه معجزه میخواد
نه منظورم این بود که یا من در مورد خرج اینهمه پول برای بارگاه دارم اشتباه مبکنم یا متولیان دارن اشتباه مبکنن ... هرکی اشتباه داره فکرمیکنه خدا بهش روشن بینی بده

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حالا منظورت از زدن این تاپیک چی بود؟خب اگه بحث دعا کردن بود قبل رفتن میگفتی که ما هم التماس دعا میگفتیم ولی اگه میخواستی یه بحث انتفادی را بندازی که باید بگم برعکس همه جا که میگیم باید قناعت بشه وسادگی در پیش گرفته بشه اتفاقا اونجارو هرچه قدرم که خرج کنن بازم کمه ....

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا منظورت از زدن این تاپیک چی بود؟خب اگه بحث دعا کردن بود قبل رفتن میگفتی که ما هم التماس دعا میگفتیم ولی اگه میخواستی یه بحث انتفادی را بندازی که باید بگم برعکس همه جا که میگیم باید قناعت بشه وسادگی در پیش گرفته بشه اتفاقا اونجارو هرچه قدرم که خرج کنن بازم کمه ....
گفتن با عمل کردن متفاوته

tracer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
جای همه خالی سه شنبه تا پنج شنبه این هفته مشهد بودم و جای بعضی دوستان باشگاه هم که میشناختمشون هم زیارت کردم
بعد از مدتی که زیارت تموم شد رفتم اطراف و اکناف رو ببینم و یه سری هم رفتم طبقه پایین
واقعا چه کاشی کاری های زیبایی و چه لوسترهای عظیمی .... فکر کردم که چه پول هنگفتی صرف ساخت اینجا شده؟؟؟؟
خیلی دوست دارم بدونم اینهمه نیازمند که در کشورمون وجود داره بهتر نبود بخشی از این هزینه ها صرف کمک یا اشتغال جوونای این مملکت بشه
چطور این بزرگواران که خودشون در نهایت سادگی زندگی کردن حالا بعد از مدتها از وفات یا شهادتشون باید چنین هزینه هایی براشون بشه در حالی که نیازمندهای زیادی توی این مملکت هست

سلام دوست خوبم!
ای کاش این تاپیک را تو تالا قرآن و عترت مطرح می کردی!
اما در پاسخ به سوال تو که گفته بودی:

اماکن و مشاهد متبرکه یادگار حضور ائمه ع می باشد و هر شیعه آن مکان را همچون جان شیرین دوست می دارد .مسلما هر شیعه نسبت به تشریفات و مال اندوزی و سو ء استفاده از حرم امام رضا ع معترض است و اساسا برای اعمال فوق مجوزعقلی و شرعی وجود ندارد.
البته مردم انتظار دارند زمانیکه این تولیت در دست جمهوری اسلامی قرار دارد به بهترین صورت عمل شود .
این سوال را وهابیت ملعون هم مطرح کرده که جواب آن رادر زیر می بینیم:
هم داستانی وهابیت وطنی با وهابیت سعودی :
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در این جا باید به بعضی از سخنان پیروان اندیشه وهابیت و سلفی گری در ایران در این رابطه اشاره کنم :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif](( اگر حضرت امیر بلند شود میزند گنبد خود را خراب میکند وبین فقراء تقسیم میکند ومیگوید که من در زمان حیاتم چیزی در بیت المال نگه نمی داشتم چطور شما زمانی که هزاران فقیر در کنار من از گرسنگی دارند میمیرد ، شما ناودان گنبدم را طلا کرده اید؟ [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]مگردر قران نخوانده اید ( وَ الَّذینَ یَکْنِزُونَ الذَّهَبَ وَ الْفِضَّةَ وَ لا یُنْفِقُونَها فی‏ سَبیلِ اللَّهِ فَبَشِّرْهُمْ بِعَذابٍ أَلیم‏)[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]لذا حضرت امیر اولین کارش این است که گنبد خود را خراب کرده وطلاها را بین فقراء تقسیم میکند.)) (( خالصی زاده ))[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]برداشت امثال سید ابوالفضل برقعی و قلم داران هم این است که این طلا ها واین همه خادم واین همه هزینه برای گنبد ائمه علیهم السلام باطل است .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تناقض در گفتار و عمل :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا شما به وهابیت عربستان نظری داشته اید ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جای سوال دارد که آیا حکام عربستان مدینه و مسجد النبی (ص)را هر روز توسعه نمی دهند ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]و آیا آنجا را با بهترین زینت آلات و سنگ ها وفرشها وسقف ها و درب های نفیس تزیین نمی کنند؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ویا اینکه هر سال در فکر خرید منازل وهتل ها وتخریب آنها واضافه کردن به خیابان های جدید نیستند؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا این توسعه ها برای وهابی ها مجاز است و لی در ایران نباید این کار صورت بگیرد؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]البته ما فعلا حساب مکه را از دیگر اماکن جدا می کنیم . [/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شما به مسجد شجره رفته اید؟
آیا هزینه ای که در آن مسجد شده است بیشتر است یا بارگاه حضرت رضا (ع) ؟ در آنجا ٢٠ مسجد با شبستان هائی برای درس و نماز وجود دارد.
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]همین برنامه را در (مسجد غمامه) و یا (رد الشمس) ویا (ذو قبلتین) و سایر اماکن مشاهده می کنید. اگر هزینه کردن در این زمینه جایز است ، پس چرا برای امام رضا علیه السلام جایز نباشد؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] ولی اینکه وهابیت از شیعه ایراد میگیرد که سرمایه گذاری زیادی برای این بارگا هها میشود ، باید بگوئیم :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اولا : اکثر این وجوه و زمینها وساختمانها را خود مردم وقف نموده اند و غنای آن آستانه مقدس به خود مردم است .[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اما خود وهابیها که این ایراد ر ا از من وشمای شیعه میگیرند چه می کنند؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا شما از حسابهای ارزی سران آن کشور در کشورهای اروپائی وامریکائی خبر دارید ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا می دانید ولخرجی های آنچنانی را انجام میدهند ولی از خرج برای عموم مردم فقیر عربستان دریغ دارند ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا اینان همان وهابیانی نیستند که مدام زمزمه میکنند که اگر ٤٠ کیلو طلای فلان گنبد را خرج مردم فقیردر ایران اسلامی کنند دیگر فقیری نمی ماند؟ از شما می پرسم آیا این سخنان شعار نیست؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اگر بگوئید چرا وجهی را که برای مرقد امام رضا ع خرج میشود به فقراء نمی دهند باید بگویم :[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شما فکر می کنید که اگر کل طلاهای گنبد حرم ها را جمع کنید وتقسیم برکل فقراء شیعه بکنید ، خرج سیر کردن شکم فقراء خود مشهد می شود ؟ چه کسی می خواهد با این پول همه آنها را صاحب خانه وکار و زندگی کند؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اگر شما از فقراء شیعه سوال کنید : (( آیا شما حاضرید طلاهای گنبد حرم سیدالشهدا را بفروشیم وسهم شما را بدهیم )) فکر می کنید در پاسخ شما چه میگویند ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]من به عنوان اولین نفر نه تنها این اجازه را نمی دهم ، بلکه در صورت امکان برای آبادانی و بازسازی آن مکان مقدس تلاش خواهم کرد . بیشتر مردم سعی دارند که در انواع هزینه های اماکن و مشاهد مشرفه تشریک مساعی داشته باشند.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]آیا شما می دانید که چه مقدار از خانه و املاک و آبادی ها توسط صاحبانش وقف امام رضا ع شده است ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]شما فکر می کنید این افراد حاضرند طلای گنبد امام رضا (ع) - که تمام ارزش امروز آن بهای یک آپارتمان در بالای شهر می باشد – فروخته شود و خرج یک وعده نهار افراد شهر شود ؟ مطمئن باشید فقرای شیعه ، برخلاف پندار های واهی وهابیون داخلی و خارجی ، بدین امر راضی نمی شوند.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]اثرات تربیتی زیارت :[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در سال چند میلیون نفر به سفر امام رضا ع میروند ؟[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]جوانانی که به حرم امام رضا علیه السلام می روند ، چندین روز نماز بموقع و با جماعت میخوانند ، در این چند روزدست به گناه وتهمت نمی زنند و بعد از مراجعت هم چندین روز , خود را خوب نگه میدارند .[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]ای بسا جوانی با سالی چند روز در کنار امام رضا (ع) ماندن ، ارتباط با خدا پیدا کند و راه جدیدی برای بندگی و عبادت بیابد و مسیر زندگی اش تغییر کند.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]سیره عقلا:[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]در خیلی از کشور ها با صرف مبالغ زیادی آثار گذشته شان را نگهداری میکنند . اینان سعی میکنند تا میراث فرهنگی خود را به ثبت برسانند تا جهانی شود و برای این کار یونسکو وجهی را سالانه به عنوان کمک در اختیار ایشان می گذارد. آیا اقوام وملل برای حفظ آثار فرهنگی خود و باستانی خود مفهوم فقر را نمی فهمند و نمی دانند که با تخصیص وجوه برای بقای فرهنگ خود ( در بعضی موارد طلا) فقر در جامعه اشاعه پیدا می کند ؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]چرا پول ایجاد آثار فرهنگی از قبیل برج و نماد ها را خرج فقیران نمیکنند؟[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]پس ریشه کن کردن فقر در جامعه به فروختن ٨٠ کیلو طلا وتقسیم کردن بین مردم نیست.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
[/FONT]

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با تشکر از توضیحات کاملتون
اول از همه به من ربطی ندارد که وهابی و کومونیست و مسیحی و .... چکار میکنند .... من سوال ساده ای مطرح کردم در مورد خودمون ... بنابر این مقایسه اینکه اونها هم همینکار رو دارن میکنن ... خب انها هم اشتباه میکنن
اون چیزی که برای رفاه زائر و ایجاد روحیه خدایی در افراد هست از نظر من هم خوب و قابل انجام هست ... ولی شاید همه ما در حال اشتباه هستیم

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

کاملا موافقم:gol:
به عینه دیدم که جلوی حرم یا خیلی از بقاع متبرکه صندوق صدقات قرار میدن یا حتی کمک های مردمی برای یه کار خیر جمع میکنن ولی بازم این خود مردم هستند که تصمیم میگیرن پولشون رو توی ضریح بندازن یا توی صندوق صدقات!!

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاملا موافقم:gol:
به عینه دیدم که جلوی حرم یا خیلی از بقاع متبرکه صندوق صدقات قرار میدن یا حتی کمک های مردمی برای یه کار خیر جمع میکنن ولی بازم این خود مردم هستند که تصمیم میگیرن پولشون رو توی ضریح بندازن یا توی صندوق صدقات!!
خب اشکالی داره اگه پولی که توی ضریح ریخته میشه خرج جامعه بشه؟؟؟

paeeizan

اخراجی موقت
مرسی که به یاد دوستان سایت بودی...و دعا کردی گلم...
.
.
ولی من یک دعای مخصوص داشتم ..!!!!

zahra1386

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب اشکالی داره اگه پولی که توی ضریح ریخته میشه خرج جامعه بشه؟؟؟

بله اشکال داره...
چون همون طور که گفتم کسی که پولش رو توی ضریح میندازه نیتش اینه که پولش صرف حرم بشه نه چیز دیگه!!ضمن این که همون ادم شاید به نیازمندان هم کمک میکنه و حالا دوست داره این بخش از پولش رو صرف حرم کنه....شاید از نظر شما کمک به نیازمندان ارجح تره نسبت به کمک به حرم ولی اون شخص انتخاب دیگه ای داره:gol:

Sohrab.net

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مشهدم و میدونم امام رضا چه ثروتی داره.... ولی این ثروتش فقط 1 هزارمش خرج حرم میشه!!!!
اصلا اون پولی که شما داخل ضریح میبینین در مقایسه با ثروتی که امام رضا داره مثل یک کاه هست تو انبار کاه....اصلا به حساب نمیاد.
اما اینکه باید خرج بشه یا نشه؟
خوب ما یک کشور اسلامی، فقط یک امام داریم تو ایران.....فقط 13 روز عید حدودا 4 ملیون زوار میاد واسه زیارت....
به نظر خودتون حرم مثل یک مسجد باشه؟!! فقط یک صحن داشته باشه؟!!! و..... باقیش عقیده خودتونه.....
.
.
پس هرچیزی درستش اینکه سر جای خودش خرج بشه.....

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اشکال داره...
چون همون طور که گفتم کسی که پولش رو توی ضریح میندازه نیتش اینه که پولش صرف حرم بشه نه چیز دیگه!!ضمن این که همون ادم شاید به نیازمندان هم کمک میکنه و حالا دوست داره این بخش از پولش رو صرف حرم کنه....شاید از نظر شما کمک به نیازمندان ارجح تره نسبت به کمک به حرم ولی اون شخص انتخاب دیگه ای داره:gol:
نه بیشتر افراد برای حرم پول نمیندازن
برای رسیدن به حاجت هست که پول می ندازن

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من مشهدم و میدونم امام رضا چه ثروتی داره.... ولی این ثروتش فقط 1 هزارمش خرج حرم میشه!!!!
اصلا اون پولی که شما داخل ضریح میبینین در مقایسه با ثروتی که امام رضا داره مثل یک کاه هست تو انبار کاه....اصلا به حساب نمیاد.
اما اینکه باید خرج بشه یا نشه؟
خوب ما یک کشور اسلامی، فقط یک امام داریم تو ایران.....فقط 13 روز عید حدودا 4 ملیون زوار میاد واسه زیارت....
به نظر خودتون حرم مثل یک مسجد باشه؟!! فقط یک صحن داشته باشه؟!!! و..... باقیش عقیده خودتونه.....
.
.
پس هرچیزی درستش اینکه سر جای خودش خرج بشه.....
نه من نگفتم مثل مسجد باشه ولی میگم بیش از حد داره خرج میشه ...
اون ثروت رو هم بهتره خرج جامعه کنن

magnet

عضو جدید

نمی دونم چرا کشش میدین !
از نظر شما بیش از حد داره خرج میشه ، از نظر یکی دیگه کمتر از حد انتظارش خرج میشه (که اتفاقاً این خیلیا کم نیستن) ، از نظر منم (مثلاً ) بد نیست !

این که اون ثروت رو بهتره کجا خرج کنند من و شما تصمیم نمی گیریم ، اونایی که تصمیم می گیرن ( حالا چه شما بخواین چه طبق نظر شما و من باشه چه نباشه ) ، بر اساس یه سری اصولی یه که خودشون دارن.
نمیشه تو جامعه هم خرج کرد ! اصلاً جامعه چیه ؟ مشهد یا کل ایران ؟ فرهنگ ایران ؟ مگه امام رضا مسئول مخارج فقرای ما جامعه ماست ؟ برفرض امام رضا مشهد نبود ، اونوقت چی ؟

نه بیشتر افراد برای حرم پول نمیندازن
برای رسیدن به حاجت هست که پول می ندازن

همون رسیدن حاجت ، خب ؟ دلیل میشه پولو صرف جامعه کنند ؟!
مطمئن باشین پول امام رضا خوردن نداره !!! :D پس هرجایی صرف بشه ، برکت داره و . . . همین اموال آستان قدس نشون دهنده ی اینه . ضمن اینکه مطمئناً با قسمتی از این پول (هرچند ناچیز نسبت به کل) به همون جامعه هم رسیدگی می کنند.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

من هم موافق حرفاتونم.:gol:

ولی اگه دقت کنید بیشتر این اداها در طول چند دهه گذشته در کشور ما داره اتفاق میفته. چون هرکی بیشتر مذهبی تر نشون بده مقام و حقوقش میره بالاتر .
ما خیلی مملکت فقیری از لحاظ فرهنگی هستیم.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

نمی دونم چرا کشش میدین !
از نظر شما بیش از حد داره خرج میشه ، از نظر یکی دیگه کمتر از حد انتظارش خرج میشه (که اتفاقاً این خیلیا کم نیستن) ، از نظر منم (مثلاً ) بد نیست !

این که اون ثروت رو بهتره کجا خرج کنند من و شما تصمیم نمی گیریم ، اونایی که تصمیم می گیرن ( حالا چه شما بخواین چه طبق نظر شما و من باشه چه نباشه ) ، بر اساس یه سری اصولی یه که خودشون دارن.
نمیشه تو جامعه هم خرج کرد ! اصلاً جامعه چیه ؟ مشهد یا کل ایران ؟ فرهنگ ایران ؟ مگه امام رضا مسئول مخارج فقرای ما جامعه ماست ؟ برفرض امام رضا مشهد نبود ، اونوقت چی ؟

همون رسیدن حاجت ، خب ؟ دلیل میشه پولو صرف جامعه کنند ؟!
مطمئن باشین پول امام رضا خوردن نداره !!! :D پس هرجایی صرف بشه ، برکت داره و . . . همین اموال آستان قدس نشون دهنده ی اینه . ضمن اینکه مطمئناً با قسمتی از این پول (هرچند ناچیز نسبت به کل) به همون جامعه هم رسیدگی می کنند.
من خیلی معذرت میخوام که موضوعی به فکرم رسید و خواستم همفکری و نظر بقیه رو در اون مورد بدونم
ببخشید

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هم موافق حرفاتونم.:gol:

ولی اگه دقت کنید بیشتر این اداها در طول چند دهه گذشته در کشور ما داره اتفاق میفته. چون هرکی بیشتر مذهبی تر نشون بده مقام و حقوقش میره بالاتر .
ما خیلی مملکت فقیری از لحاظ فرهنگی هستیم.
میبینید که ... دوستان حتی حاضر نیستن ببینن که در مورد اون صحبت میشه
متاسفانه

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

م

یه مقدار درسته صحبتهاتون....درسته که باید ازلحاظ امکانات ارئه خدمت ایجاد صحن های بزرگتر واسه رفاه حال زائرین بشه ولی ایشونم درست میگن یه مقدار خیلی زیادی داره افراط میشه....من خودمم هروقت میرم حرم مخصوصا جاهای جدیدشو که ساختن همین طبقه های پایینی حرم سرم گیج میره واقعا:confused:
خوبه صحنهاشو توسعه بدن خوبه امکاناتشو افزایش بدن خوبه ایامی که مشهد شلوغ میشه مشکل وسایل نقلیه عمومی نباشه
ولی تجمل بیش ازحـــــــــــــد خوب نیست که واقعا داره همینطورمیشه...

nazi 69

عضو جدید
زیارت قبول
چالبتر از همه اینه که تنها ایران ایشکلیه...
هیچ یک از اماکن مقدسه ایهمه تجمل نداره

sam 600020

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیخوام این کارو از روی تعصب یا هرچیز دیگه ای توجیه کنم ولی یه بار هم از لحاظ مکان توریستی بهش نگاه کنید یعنی الان کشورایی که اونهمه به مناطق توریستیشون میرسن تو کشورشون فقیر ندارن ؟
الان خیلی از کشورا دارن جشنواره مجسمه های یخی برگزار میکنن و اخرش هیچی به جز اب ازش نمیمونه به فکر فقیراشون نیستن؟ یا باخرج کردن مقداری دارن 10 برابرشو از طریق جذب توریست برمیگردونن؟

در ضمن همه ی نذری ها هم صرف طلا و لوسر نمیشه مقدار زیادترش صرف کارهایی مثل ساخت حسینیه، بیمارستان، کمک به فقرا و نیازمندان و… می‌شوند، قسمتی از نذورات نقدی هم سرمایه‌گذاری می‌شن.

ممکنه 10 درصد یا حتی کمتر از مقدار کل نذورات صرف خود حرم میشه که اونم به نظر من حتی فقط به عنوان گسترش یه مکان توریستی قابل قبوله.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مقدار درسته صحبتهاتون....درسته که باید ازلحاظ امکانات ارئه خدمت ایجاد صحن های بزرگتر واسه رفاه حال زائرین بشه ولی ایشونم درست میگن یه مقدار خیلی زیادی داره افراط میشه....من خودمم هروقت میرم حرم مخصوصا جاهای جدیدشو که ساختن همین طبقه های پایینی حرم سرم گیج میره واقعا:confused:
خوبه صحنهاشو توسعه بدن خوبه امکاناتشو افزایش بدن خوبه ایامی که مشهد شلوغ میشه مشکل وسایل نقلیه عمومی نباشه
ولی تجمل بیش ازحـــــــــــــد خوب نیست که واقعا داره همینطورمیشه...

زیارت قبول
چالبتر از همه اینه که تنها ایران ایشکلیه...
هیچ یک از اماکن مقدسه ایهمه تجمل نداره
خب منم دارم همینا رو میگم که دوستان بهشون برخورده خب

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من نمیخوام این کارو از روی تعصب یا هرچیز دیگه ای توجیه کنم ولی یه بار هم از لحاظ مکان توریستی بهش نگاه کنید یعنی الان کشورایی که اونهمه به مناطق توریستیشون میرسن تو کشورشون فقیر ندارن ؟
الان خیلی از کشورا دارن جشنواره مجسمه های یخی برگزار میکنن و اخرش هیچی به جز اب ازش نمیمونه به فکر فقیراشون نیستن؟ یا باخرج کردن مقداری دارن 10 برابرشو از طریق جذب توریست برمیگردونن؟

در ضمن همه ی نذری ها هم صرف طلا و لوسر نمیشه مقدار زیادترش صرف کارهایی مثل ساخت حسینیه، بیمارستان، کمک به فقرا و نیازمندان و… می‌شوند، قسمتی از نذورات نقدی هم سرمایه‌گذاری می‌شن.

ممکنه 10 درصد یا حتی کمتر از مقدار کل نذورات صرف خود حرم میشه که اونم به نظر من حتی فقط به عنوان گسترش یه مکان توریستی قابل قبوله.
اگر واقعا صرف مردم کنن همونشم خوبه