نام نویسی برای انتخاب بهترین مدیر باشگاه در سال 90

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سال 90 هم یواش یواش داره تموم میشه با تموم خوبی ها و بدی هایی که داشت .
به همین دلیل به این فکر افتادم که ببینم بهترین مدیر باشگاه در سال 90 از دید شما دوستان عزیز چه کسی است.
از اونجایی که تعداد مدیران زیاد هستن و خیلی ها رو من نمیشناسم میخوام که اینجا حاضر بشن.
تا تو انتخاب بهترین مدیر سال باشگاه مهندسان شرکت کنند.
تا پایان بهمن نام نویسی ادامه داره و در اسفند ماه انتخابات انجام میشه.

پیروز و سربلند باشید..

آبجی

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه شون هم مدیرا هم کاربرا چون هر کدوم به نوعی زحمت کشیدن بهتر بود تاپیکی میزدین برای تشکر

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه شون هم مدیرا هم کاربرا چون هر کدوم به نوعی زحمت کشیدن بهتر بود تاپیکی میزدین برای تشکر

ممنون از پیشنهادتون
از اینکه زحمت میکشن شکی در اون نیست و از همه تشکر میکنم.
ولی از این طریق فکر کنم بهتره البته یکی از دوستان پیشنهاد خوبی داده.
شاید انجام دادم.

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه گذینه هچکدام میزاشتین ..من قطعا همونو انتخاب میکردم...:smile:

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میگم آقا رضا چه ایده های جالبی داری تو.....ماشالا اینقد مدیرامون محجوب و خجالتی هستند که کمتر کسی میاد اسم بنویسه.....فکرشو بکن آدمین یا پیرجو بیان اینجا اسم بنویسن ....چه شود:smile:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سال 90 هم یواش یواش داره تموم میشه با تموم خوبی ها و بدی هایی که داشت .
به همین دلیل به این فکر افتادم که ببینم بهترین مدیر باشگاه در سال 90 از دید شما دوستان عزیز چه کسی است.
از اونجایی که تعداد مدیران زیاد هستن و خیلی ها رو من نمیشناسم میخوام که اینجا حاضر بشن.
تا تو انتخاب بهترین مدیر سال باشگاه مهندسان شرکت کنند.
تا پایان بهمن نام نویسی ادامه داره و در اسفند ماه انتخابات انجام میشه.

پیروز و سربلند باشید..
وقتی خیلی هاشونو نمیشناسی , دیگه اینکارا رو برا چی انجام میدی. این کار باعث میشه که حق خیلی از مدیران پایمال بشه. قبل از زدن تاپیک بهتر بود با آدمین یا ناظرین باشگاه هماهنگ میکردی. همه مدیران زحمت میکشن و شایسته تقدیر هستند. همشونم بهترین هستند.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم آقا رضا چه ایده های جالبی داری تو.....ماشالا اینقد مدیرامون محجوب و خجالتی هستند که کمتر کسی میاد اسم بنویسه.....فکرشو بکن آدمین یا پیرجو بیان اینجا اسم بنویسن ....چه شود:smile:

چاکریم سروش جان.
واقعا راست میگی همه خوندنش ولی نمیان
شاید میخوان به خاطر 1نفر کنار بکشن...
ولی خارج از شوخی من موندم چرا نمیان؟

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی خیلی هاشونو نمیشناسی , دیگه اینکارا رو برا چی انجام میدی. این کار باعث میشه که حق خیلی از مدیران پایمال بشه. قبل از زدن تاپیک بهتر بود با آدمین یا ناظرین باشگاه هماهنگ میکردی. همه مدیران زحمت میکشن و شایسته تقدیر هستند. همشونم بهترین هستند.

خدا رو شکر اینبار نگفتی توهین کردم.:)
مگه من گفتم کم کاری میکنن؟
بعدش هم چه طوری حق کسی پایمال میشه؟

• Like
واکنش ها: ayja

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا قصد داشتم تو این تایپیک شرکت کنم(بدلیل اینکه خیلی از دوستام مدیر هست و نمیشه یکیشون رو انتخاب کرد و همچنین تایپیک جالبی هم به نظر من نمیاد)
الان هم قصد معرفی بهترین مدیر رو ندارم. اومدم اینجا تا نام دو تا از مدیرای لایق و خوب باشگاه و دوستام رو که متاسفانه دراند میرند از اینجا رو زنده کنم.
دوست خوبم مگنت (دستیار تالار مواد)
برادر عزیزم خسروشاهی (مدیر تالار مهندسی مکانیک)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا رو شکر اینبار نگفتی توهین کردم.:)
مگه من گفتم کم کاری میکنن؟
بعدش هم چه طوری حق کسی پایمال میشه؟
خوب یکی ممکنه خجالتی باشه و یا بخاطر اینکه پشت سرش حرف در نیارن ممکنه نخواد شرکت بکنه . در حالی که ممکنه بهترین مدیر هم باشه. اینو میگم.

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب یکی ممکنه خجالتی باشه و یا بخاطر اینکه پشت سرش حرف در نیارن ممکنه نخواد شرکت بکنه . در حالی که ممکنه بهترین مدیر هم باشه. اینو میگم.

آهان از اون نظر
مثلا کی حرف در میاره؟
طرف باید خیلی...
بازم ممنون از نظرت.
شاید 1کار دیگه انجام دادم...

• Like
واکنش ها: ayja

pesare abidell

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا قصد داشتم تو این تایپیک شرکت کنم(بدلیل اینکه خیلی از دوستام مدیر هست و نمیشه یکیشون رو انتخاب کرد و همچنین تایپیک جالبی هم به نظر من نمیاد)
الان هم قصد معرفی بهترین مدیر رو ندارم. اومدم اینجا تا نام دو تا از مدیرای لایق و خوب باشگاه و دوستام رو که متاسفانه دراند میرند از اینجا رو زنده کنم.
دوست خوبم مگنت (دستیار تالار مواد)
برادر عزیزم خسروشاهی (مدیر تالار مهندسی مکانیک)

سلام آقا علی.
هنوز از دست ما ناراحتی ؟
همین که اومدی کارت درسته.
دوستات هم انشاا... موفق باشن.

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بابا کجای کاری؟ بهترینها رفتن.