زمانی که پسری عاشق دختری شد همه این ها حرفه !!خودش با کمال میل هر چی داره در طبق اخلاص قرار میده و تقدیم زنش میکنه که هیچ 2000 تا سکه هم مهریش می کنه!
میگید نه یک نگاهی به دوست واشنا و فامیل بندازید
اینو خداییش راست میگه.

نمونش همین دامادِ خودمون

زمانی که پسری عاشق دختری شد همه این ها حرفه !!خودش با کمال میل هر چی داره در طبق اخلاص قرار میده و تقدیم زنش میکنه که هیچ 2000 تا سکه هم مهریش می کنه!
میگید نه یک نگاهی به دوست واشنا و فامیل بندازید
اینجوری هردو جنس بقول شما رو دست پدرو مادرشون میمونن
ولی با یک فرق ماتنهایی می تونیم راحت زندگی کنیم ولی اقایون همون ماه اول اگر از گشنگی نمیرن حتما تو زباله ها ی تولیدی خودشون و ظرفهای نشسته غرق میشن
![]()
راحت باش آبجی.یه خونه 50 میلیاردیو یه بوگاتی ویرونم به لیستت اضافه کن کم نیاد یه وقت!راس ميگه منم با اتنا جون موافقم
اينا حد اقل نيازاي يه زن واسه زندگيه![]()
دقیقا بله
زیرا اسلام نفقه،تهیه مسکن و تهیه وسایل منزل را به عهده مرد گذاشته واین رسم اوردن جهیزیه که به گردن زن گذاشته شده از کجا در عرف ما وارد شده خدا عالمه
یعنی وجود صداقت وعشق باعث میشه دیگه ازمردهانتطارتامین محارج زندگی نداشته باشیم
یبار بگین اسلام گفته خونِ شوهرتونم حلاله!
خانوم جان،اون قانون مال عربای خرپول نفهم بود.نه واسه جوونای ایرونیه بد بختِ فلک زده!
عربا اون موقع دُختراشونو زنده زنده میکردن تو گور ولی ما اون وقع حتی زنامون پادشاه بودن.اون قوانین مال عربا بودُ(واسه ارج دادن به زناشون) رفت.اگه کمی واقع گرا باشیم می فهمیم همه چیز پول نیست،بلکه صداقته.زنو شوهر والاترین سرمایشون شعور صداقته.مرد هرچی داره از زن داره و برعکس.چون اگه سعور نباشه هر چی جهیزیه و مهریه و ... به باد میره.و اگه صداقت نباشه که سرانجامشو شما از من بهتر می دونین!
حاجی دیدی این خانوما کارشون فقط بد برداشت کردنه!مرد: اگه بهت میگم علاوه بر چادر نقاب هم بزن بخاطر اینه که بدونی بجز من هیچ کس لیاقت دیدن قشنگیهای تورو نداره اگه میزنم تو سرت بعضی وقتها برای اینه که لحظه هایی که بهت می خندم بیشتر حال کنی اگه بعد یک سال از ازدواجمون می خوام سریع بچه دار بشی برای اینه که بدونی با وجود بچه باز تو فقط عشق منی اگه سرتاپای یک خانم خوش اندام رو جلوی تو ورانداز کردم برای اینه که بدونی توببین چی بودی که باوجود این خانم خوشگلا زن من تونستی بشی
![]()
eyvalآره راس میگین .شما هم بمونین دسته پدر ،مادرتون بترشین![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نامه یک دختر به همسر آینده اش | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
نامه یک دختر به همسر آیندهاش!!!!!!!!!!!!!!!!!11 | گفتگوی آزاد | 19 | |
![]() |
نامه یک دختر به همسر آینده اش ... !!!!!! | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
نامه یک دختر به همسر آینده اش!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
نامه یه دختر به همسر آینده اش !!! | گفتگوی آزاد | 13 |