می‌خواهم مجرد بمانم

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
به نظرتون خدا وکیلی خانوما برا ازدواج باید پول داشته باشن ؟ مهمه واقعن ؟ بعد من جوابتون و میدم

ئه پس آقایین
خب من پستای قبلی رو نخوندم
ولی به جان خودم الان انقدر که پسرا براشون مهمه دختره پول داشته باشه واسه دخترا مهم نیست
راس میگما!!!
دیدم که میگم:cool:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
ئه پس آقایین
ولی به جان خودم الان انقدر که پسرا براشون مهمه دختره پول داشته باشه واسه دخترا مهم نیست
راس میگما!!!
خوب اون پسر دیگه روش حسابی نکنید بهتره

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
برا بعضیا آره ..جدی میگم

:D شوما دقیقا همسن داداش بنده هستین :ی

اونم بعضی وختا همچین حرفایی میزنه و منم همیشه میگم خدا سرنوشت هیشکیو تغییر نمیده مگه اینکه خودش بخواد :cool:

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ئه پس آقایین
راس میگما!!!

دیگه از اون حرف ها بودا پول دختر هیچ چیش به تو نمی ماسه مگه اینکه مجبور بشی مهریه گنده بزنی یا یه عروسی با زرق و برق بگیری که نمی تونی

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ئه پس آقایین
راس میگما!!!

این دقیقا خوب امدی:D

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایی پول دخترا به چه درد پسر میخوره :| منتش همیشه هست :ی

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ آخ دارم اهنگ جواد یساری رو گوش میدم ..عجب آهنگیه ....

خسته ام من خسته ام من .... مثل مرغ بال و پر شکسته ام من .... سالها کنج قفس نشسته ام من ...
آرزوهام توی سینه مردن مردن مردن ...غصه ها زنگ صدام و بردن بردن بردن بردن ....
حالا نه دستی به سویم ..نه دیگه رنگی به مویم ...نه دیگه همدمی که قصه دلم و بگویم ..................

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خسته ام من خسته ام من .... مثل مرغ بال و پر شکسته ام من .... سالها کنج قفس نشسته ام من ...
حالا نه دستی به سویم ..نه دیگه رنگی به مویم ...نه دیگه همدمی که قصه دلم و بگویم ..................

داداش با سوز دل بخون

mech.shima

کاربر ممتاز
دیگه از اون حرف ها بودا پول دختر هیچ چیش به تو نمی ماسه مگه اینکه مجبور بشی مهریه گنده بزنی یا یه عروسی با زرق و برق بگیری که نمی تونی

چرا بابا دخترا بعضیاشون خیلی دیگه عاشق پیشه ن گند میزنن به مال و اموال:cool:

mech.shima

کاربر ممتاز

وای شماه مادرتون رو بدید بگم براتون استین ها رو به سرعت برق بالا بزنه

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای شماه مادرتون رو بدید بگم براتون استین ها رو به سرعت برق بالا بزنه

اتفاقن دیگه اصلن دنبالش نیستم ااصلنا ..واقعن دیگه حسش نی ...وقتی گرمی و ذوق و شوق داری ..چند وقت پیش پیش استادم بودم دوره کارشناسی با هم رفیق بودیم میگفت فلانی تو هممث من دیگه ازدواج نمیکنی هر دومون به عشقمون نرسیدیم دیگه بیخال ..اگه یه زمانی زن هم بگیری تو 40 سال دیگه با عشق نیست ..اون عشق اولت نمیشه

mech.shima

کاربر ممتاز
اتفاقن دیگه اصلن دنبالش نیستم ااصلنا ..واقعن دیگه حسش نی ...وقتی گرمی و ذوق و شوق داری ..چند وقت پیش پیش استادم بودم دوره کارشناسی با هم رفیق بودیم میگفت فلانی تو هممث من دیگه ازدواج نمیکنی هر دومون به عشقمون نرسیدیم دیگه بیخال ..اگه یه زمانی زن هم بگیری تو 40 سال دیگه با عشق نیست ..اون عشق اولت نمیشه
حالا که دنبالش نیستین میاد سر راهتون از من گفتن بود
:w38:

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

باو این عشق و عاشقیا الکیه :|||| عشق اول - دوم سوم کیلو چنده :| من واقعا می مونم بعضیا چجور بااین حرفا خودشونون اذیت میکنن /:|