می‌خواهم مجرد بمانم

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجرد بمونید عجب حالی میده باور کنید ... چند وقتی هستش دارم طعم قشنگ مجردی رو دارم حس میکنم هر چی سنم داره بالاتر میره دارم بیشتر حسش میکنم ...وای راحت ریلکس .آدم خودتی هر کاری دوس داری میکنی ...
من آدم مسولیت ناپذیر نیستم ولی دیگه اصلن حس ادواج و ندارم دیگه یعنی فازش نی....شاید سن 35 یا 40 سال اونم برا اینکه فقط با یکی حرف بزنی اگه شب حالت بد شد به دادت برسه همین والا باور کنید

گیلان(فومن)

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
مجرد بمونید عجب حالی میده باور کنید ... چند وقتی هستش دارم طعم قشنگ مجردی رو دارم حس میکنم هر چی سنم داره بالاتر میره دارم بیشتر حسش میکنم ...وای راحت ریلکس .آدم خودتی هر کاری دوس داری میکنی ...
من آدم مسولیت ناپذیر نیستم ولی دیگه اصلن حس ادواج و ندارم دیگه یعنی فازش نی....شاید سن 35 یا 40 سال اونم برا اینکه فقط با یکی حرف بزنی اگه شب حالت بد شد به دادت برسه همین والا باور کنید

واقعا چنین طرز تفکری دارید؟؟؟و فقط ازدواج رو در این میبینید که یکی باشه وقتی حالتون بد شد به داداتون برسه؟؟همین؟؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا چنین طرز تفکری دارید؟؟؟و فقط ازدواج رو در این میبینید که یکی باشه وقتی حالتون بد شد به داداتون برسه؟؟همین؟؟
اون موقع که حسش بود نشد ..دیگه بهش فکر نکنم بهتره ..هر چی سنت بره بالاتر حسش کمتر میشه باور کنید وسواس تر میشین ..به گونه ای که بیخیال میشین میگین خودم و خودم باشم بهتره ....باور کنید من الان همین حس و دارم ...

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون موقع که حسش بود نشد ..دیگه بهش فکر نکنم بهتره ..هر چی سنت بره بالاتر حسش کمتر میشه باور کنید وسواس تر میشین ..به گونه ای که بیخیال میشین میگین خودم و خودم باشم بهتره ....باور کنید من الان همین حس و دارم ...

چرا ازدواج نکردی ؟؟؟

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حالا چند سالتون ؟

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول جوونی طوری گفتی فکر کردم دهه 50 هستی

وقتی تو 27 سالگی موهات جو گندمی بشه دیگه جون نیستی خواهر ....اون دله که ظاهرو جوون میکنه دل پیر بشه ظاهر و داغون میکنه ..بیخیال ... دیگه از ما گذشت

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
کارمون دیگه ازشکوفایی گذشته رسیدیم کسی نچیدمون بعدشم هم داریم تجزیه میشیم

نه بابا اینجوری نگین هنوز تا شکوفایی وقت زیادی دارین
یه سوال خنده دار شما اقایی یا خانوم؟:redface:

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظرتون خدا وکیلی خانوما برا ازدواج باید پول داشته باشن ؟ مهمه واقعن ؟ بعد من جوابتون و میدم

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز

باو یارو پاش لب گوره میره دختر 14 ساله میگیره:biggrin: ..چقدر امید به زندگی جوونا اومده پایین :|