شعار میدید
اگه نه که آدرس بدید
ولی نه حرفم کاملا جدی بود
مگه میخوایم با مهریه چیکار کنیم
زنگی که قراره خوب نباشه خوب نیس چه مهریه بالا باشه چه نه
شعار میدید
اگه نه که آدرس بدید
وقتی تو قلبش جایی ندارم جوری محو میشم که انگار نبودمچجوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی نه حرفم کاملا جدی بود
مگه میخوایم با مهریه چیکار کنیم
زنگی که قراره خوب نباشه خوب نیس چه مهریه بالا باشه چه نه
خواهش میکنمچه تضمینی داره که شما مطالبه نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هستن کسایی که این کارو میکنن.
فقط اینو می خوام بدونم چه اصراریه به مهریه بالا اما بعد مطالبش نکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برام سواله.
امیدوارم جواب قانع کننده ای بهم بدید.
ممنون
آوریییییییییییییییین
ببخشید اینو میگم به کسی برنخوره نه به مرد میشه اعتماد کرد نه به زن.
خیلی از خانوما اول زندگی اینو میگن اما بعدا .....................................
اینه که مردها زیر بار مهریه بالا نمیرند.
چه تضمینی داره که شما مطالبه نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط اینو می خوام بدونم چه اصراریه به مهریه بالا اما بعد مطالبش نکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برام سواله.
ممنون
آوریییییییییییییییین
خیلی از خانوما اول زندگی اینو میگن اما بعدا .....................................
آورین آورین
ممنون
من خودم زیر صد تارو تا رو دوست ندارم...........اما هیچوقت مهریه رو مطالبه نمیکنم حتی اگه خدای نکرده مجبور به طلاق بشم........
شایدم اگه همسرمو دوست داشته باشم همه رو بهش ببخشم
اما قبل از ازدواج شعار نمیدم که مهریه مو یکی یا چهارتا یاکمتر ......در نظر گرفتم.......چون دیدم کسانی رو که دختر رو دوست نداشته بخاطر مهریه کمش رفته باهاش ازدواج کرده بعدم باز پشیمون شده و بخاطر همون مهریه کم طلاق گرفته.....
من مهریمو شاید زیاد بگم اما اگه بمیرم هم مطالبه نمیکنم چون به نظرم این پول خوردن نداره......
به نظر من موقع جدایی"به دور از بچه های باشگاه"مهریه اگه یه کم بالا باشه حداقل میشه در قبال حضانت بچه مهریه رو به یارو بخشید...مهریه پائین هم به اندازه مهریه بالا معایب خودشو داره.ولی گذشته از این حرفا میزان مهریه من بستگی به طرفم داره...شاید 1000 و شاید 1 سکه.
از این هم خیلی بدم میاد که خونواده دوماد سر مهریه بخوان چک و چونه راه بندازن
شعار میدید
اگه نه که آدرس بدید
خواهش میکنم
پسر چه گناهی کرده که باید سروکله بزنه واسه تعداد سکه
اصلا سکه چیه!!!مگه معامله اس
قدر وشان یه آدم رو سکه تعیین نمیکنه
چه تضمینی داره که شما مطالبه نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این برام سواله.
ممنون
آوریییییییییییییییین
خدا نصیب نکنه ها
ولی وقتی از یکی متنفر بشی ازش جدا میشی و تا حد امکان میخوای که داغش کنی که دلت خنک بشه پس در نتیجه همین خود شما تا دونه ی آخرشو ازون بنده خدا میگیری
بازم میگم خدا نکنه و نصیب هیچکس نکنه
همه ما آدمیزادیم دیگه
امام علی که نیستیم این بخشندگی رو داشته باشیم!!!
شعار میدید
اگه نه که آدرس بدید
اگه همه چی با شناخت و آگاهی باشه و به هم رسیدن زیر سایه خونواده اتفاق بیفته این نگرانی ها کم میشه دوست عزیز[/QUOTE]ببخشید اینو میگم به کسی برنخوره نه به مرد میشه اعتماد کرد نه به زن.
اگه بقیه طرز فکرها هم همین باشه خوبه.
من خودم زیر صد تارو تا رو دوست ندارم........... اما هیچوقت مهریه رو مطالبه نمیکنم حتی اگه خدای نکرده مجبور به طلاق بشم........
شایدم اگه همسرمو دوست داشته باشم همه رو بهش ببخشم
اما قبل از ازدواج شعار نمیدم که مهریه مو یکی یا چهارتا یاکمتر ......در نظر گرفتم.......چون دیدم کسانی رو که دختر رو دوست نداشته بخاطر مهریه کمش رفته باهاش ازدواج کرده بعدم باز پشیمون شده و بخاطر همون مهریه کم طلاق گرفته.....
من مهریمو شاید زیاد بگم اما اگه بمیرم هم مطالبه نمیکنم چون به نظرم این پول خوردن نداره......
نه امام علی نیستیم.......من نظر خودمو دارم......شماهم نظر خودت......نظر هرکس قابل احترامه.......
خب این نظرمه وهیچ دلیل قانع کننده ای هم ندارم......یابهتره بگم دلایل خودمو دارم
و پاداش کسی که بتونه بمن اعتماد کنه همینه که بعد مدتی مهریه مو ببخشم.........البته بشرطی که زیاد باشه.......صدتا که زیادنیست...
من که مهریم بالای 1000 تاست....
شعار نیس جناب
من حقیقتو گفتم....مهم خودشه و دوست داشتنش...نه پولش
پولش برا من زندگیه پر از آرامش نمیشه...
اگه واسه پوله این روزا خانوما خودشون بلدن برن پول در بیارن...دیگه نیازی به همسر نیس
ازدواجی که با پولو مقدار بالایه مهریه شروع بشه بدرد نمیخوره....
درسته نظر همه محترم هست
ولی نظر با عمل خیلی فرق داره
شعار یعنی کسی که نظرش رو نتونه توو عمل انجام بده
شما هم با همه ی صفات خوبی که دارید وقتی به یه خط قرمز برسید پا روی همه عقاید میزارید
دیدم که میگم
قصد جسارت هم ندارم
باید پوزش هم بخوام ازتون بابت مخالفتم
چرا پای خدا رو وسط میکشید خوب...خدا به داد برسههههههههههههههههههههههههههههه
چه قاطعانه
سلام دوستان...
با تشکر از استارتر عزیز بابت دعوت شون...
ببینید... مهریه یه هدیه از طرف همسر به شما (ما) هست.... که می بایست در خلال زندگی بهتون هدیه بده.. این تفکر اشتباست که میگیم وقت طلاق بگیریم یا نگیریم؟ ... !!
تصور غلطی که برامون جا افتاده این هست.. مهریه.. مســـاوی ست با طلاق.. !!!
آخه چرا باید یه همچین تفکری داشته باشیم؟ چرا دیدمون رو عوض نمی کنیم؟ چرا فرهنگ استفاده درست از مهریه رو دومرتبه باب نمیکنیم؟ مهریه نه کم ش خوبه و نه زیادش.. بنظرم نه صفر باشیم.. و نه 100!..
البته باز این مهم برمیگرده به طرز نگرش ما به زندگی و شناخت از همسر (همسر آینده) مون... به هر حال اون فردی هم که مهریه کم میزنه .. بزرگواری ش رو نشون میده...
امیدوارم هیشکی توی زندگی ش هیچ مشکل حادی نداشته باشه.. و اِلا مشکلات کوچیک که شیرینی و نمک زندگی هستن که باعث میشه ما گام هامون رو محکمتر و قوی تر از قبل برداریم و به جلو پیش بریم...
شاد باشید دوستای گلم...
چرا پای خدا رو وسط میکشید خوب...
انقد زیاده؟؟؟؟
خیلی لایکپیامبر فرمودن مهریه هدیه هستش
آداب هدیه رو به جا بیارین !
یعنی اونی که هدیه میگیره چشمداشت زیاد نداشته باشه و اونی که هدیه میده شان طرف مقابل رو در نظر بگیره . . .
ضمنا مهریه ی بالا یکم مشکل سازه
چون وقتی پسری یه مهریه رو واسه دختر در نظر میگیره باااااااااید در نظر داشته باشه و تصور کنه فردا میخواد بده !
یعنی پسری که به دادن مهریه اصلا فکر نمیکنه و یا مهریه از حد توانش خیییییییلی بیشتره باید بدونه اینها شرعا به هم حلال نمیشن !
مهریه هم اصلا ضمانت هیچ چیزی رو نمیکنه !
هم ما خانما میدونیم که وقتی مهر ( محبت ) از زندگی بره دیگه هیچی برامون ارزش نداره
هم آقایون میدونن که 1000 راه برای در رفتن از پرداخت مهریه بلدن !
چرا اینقدر قطعی در مورد دیگران نظر میدیم؟!
ما شناختمون در حد همین دو تا کامنت!!!
بیاید به طلاق و گرفتن مهریه فکر نکنیم
هدف چیز دیگه ایی بود
ممنونم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
نقش میزان تحصیلات در ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | ||
دومین میزگرد:والدین چه میزان در انتخاب همسر حق دارند؟ | مشاوره ازدواج | 16 | ||
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
مهریه و روز قشنگ بله برون | مشاوره ازدواج | 2 | ||
T | مهریه = فروش دختر | مشاوره ازدواج | 31 |