به نظرتون کلید نهایی رو روی سایت قرار میدن یا نه؟
ریاضی 43
جامدات 13
ساخت 20
چی پیش بینی می کنید؟
من درصدام به این صورته
ریاضی 25
جامدات 40
ساخت 53
کل امتیاز: 342
چی پیش بینی می کنید؟
من شنیدم بالای 400 امتیاز رتبشون زیر 10 میشه؟ درسته؟
سلام حسین جان در اول تاپیک درصدهای منو دیدی یکی از دوستان گفت که امیدی به جواب نداشته باش اما ناامیدی دشمن انسانه امیدتو از دست نده اگه قبول شدیم که خدارو شکر اگه هم نشدیم انشاله سال آینده حتما بهترین دانشگاه قبول میشیم
من درصدام به این صورته
ریاضی 25
جامدات 40
ساخت 53
چی پیش بینی می کنید؟
فکر نکنم رتبم با این درصدا زیر 50 بشه.
از قبولیای سال قبل که رتبشون حول و حوش 50 تا 100 شده بود خبر دارید درصداشون چجور بوده؟
سوالها رو به نظر من کسی به غیر از امام صادقی ها طراحی نکردن.
چون به یه بچه 3 ساله بگی بیاد سوال طرح کنه از اینا بهتر طرح میکنه.
واقعا اگه دکترای مملکتی که طرح سوالشون اینا باشه دیگه ما برای چی داریم میریم ارشد بخونیم؟
این همه مطلب تو این کتابا وجود داره، دقیقا میرن سوالی طرح می کنن که یک درصد هم ربطی به توانایی های یه کارشناس ارشد نداره. یا دارن از آدم ضرب و تقسیم میپرسن یا با کلمات چنان بازی میکنن که اصلا ندونی سوال ازت چی می خواد.
راستی من از رو کتاب رازفر ساخت و تولید خوندم ولی خوندن یا نخوندن تو ساخت هیچ فرقی نداره.
فقط باید پیش زمینه داشته باشی. به خصوص برای این سوالای چرتی که اینا طراحی میکنن.
100% رتبت دو رقمیه البته معدلت اگر خیلی پایین نباشه
رتبه 98 پارسال که خواجه نصیر قبول شد
زبان 25
ریاضی 52
جامدات 28
ساخت 46
من درصدام به این صورته
ریاضی 25
جامدات 40
ساخت 53
چی پیش بینی می کنید؟
این سایت تخمین رتبه رو قبلا هم بچه ها گفته بودن
www.mahestan.ac.ir
بد نیست شما هم برید
هر چی جامعه آماریش بالاتر بره تخمینش دقیق تره
راستی دوستان، چقدر امید دارید که سوال های غلط را یا درست کنند یا حذف کنند؟
راستی یه سوال؟ سوال هایی که دو تا جواب درست دارند حذف می شند یا به هر دو تا جواب صحیح نمره تعلق میگیره؟
کلید اصلاح شده رو خبر دارید کی میدن بیرون؟ یا اصلا نمی خوان بدن بیرون؟
مطمئن باش اون سوال cncو سوال طراحی قالب و خرپای استاتیک درست میشوند.سوال cncسه گزینه صحیحه سوال طراحی قالب هم دو گزینه صحیح است که به نظر من گزینه سوم صحیح تره اما امید به اینکه دو گزینه رو صحیح در نظر بگیرن.
دیروز با دوستم رتبه 87 که تلفنی صحبت می کردم می گفت پارسال دو سوال رو حذف کردند و یک سوال رو هر سه گزینه رو صحیح اعلام کردند.
کلید رو یکی از دوستان گفتند که اصلا بیرون نمیدن و منتظر رتبه در نیمه دوم اردیبهشت باشیم.
به دوستانتون بگید در این تاپیک شرکت کنند تا رتبه تقریبی رو بتونیم قضاوت کنیم حداقل بهتر از مهستانه![]()