میخواهم مومن و پارسا شوم .

dokhtare bala

عضو جدید
میدونم . من فقط چوب این کار های اونا رو میخورم و دم بر نمیارم و به خدا پناه میبرم. ولی ته دلم تکیه گاهی ندارم. مثل تپه شنی هر بار له میشم. میدونی چی میگم؟

میدونی چراچون همه ما عادت کردیم وقتی مشکلی برامون بوجود میاد همش بگیم خدایا چرا من ؟ یادمون میره وقتی از ته دل شادیم وقتی لحظه هایی که زندگیمون یه رنگ دیگه ای میگیره بگیم خدایا چرا من ؟ میدونی چرا چون ایمانمون بهش سسته بعضی وقتا یادمون میره هست و از نفسمون هم بهمون نزدیکتره چون انتظار داریم خدا از اون بالا تمام نعمتاشو رو سرمون بریزه بنظرت تمام اینا از خود خواهی ما نیست

• Like
واکنش ها: ayja

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه این تضاد هایی که منو بیچاره کرده مربوط به همین جامعه و آدمهاشه. من نمیتونم یکنفر مسلمان واقعی پیدا کنم که ازش پیروی کنم. من چه دینی به این جامعه دارم که همه مردمش حق هم رو میخورند و به روشون هم نمیارند. این حس غریب نمیذاره من درست فکر کنم.
رفتم یکنفر مومن پیدا کردم که مورد تایید همه محل بود. بعد دیدم باغ و ملکش رو فروختخه گذاشته بانک و از محل سود اون زندگی میکنه و حتی به مکه هم رفت. اینه نشان مومن بودن؟
مگه هر پولی که با پول معاوضه بشه و روش بیاد ربا نیست. چرا هیچکس اینو رعایت نمیکنه؟
این قرض الحسنه ای که منظور نظر اسلام هست همینه؟
متاسفانه این مسائل نمیذارن من درست فکر کنم. دارم دنیا و اخرتم رو از دست میدم.

بسیار عالی.:gol:
شما که میدونی همچین فردی میتونه پارسا باشه،سعی کن خودتان هم همینجوری زندگی کنید.
یعنی زیاد دنبال الگو نباش،فاکتورهایی را که در زندگی بهت عزت نفس و اعتماد به نفس میده،واسه خودت یادداشت کن و سعی کن بهش برسی.
فکر کن در زمین فقط خودت وجود داری و خدای خودت.
کسی دیگری هم نیست که ازش تقلید کنی یا ازش متنفر بشی.
خودت راهت را پیدا کن.

به تعداد انسانها راه است برای رسیدن به خدا.

هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو

تو بگو با کیان زیستی
تا بگویم که تو کیستی

یه موقعی میرسه خیلی افراد به همین نتیجه ای که رسیدی میرسند
این دقیقا زمانی اتفاق می افته که طرف در درون خودش داره به سمتی میره که احساس می کنه درسته ولی بدی های اطرافش رو هم شدیدا می بینه و همه چی رو هم تل انبار میشه.

من همیشه می گم باید آدم ذهن فراموشکارش رو بکار بیندازه تا بتونه راحت تر زندگی کنه

بدی می بینی
پس داری بدی رو تشخیص میدی
تصمیم میگیری یا اون مقابله کنی( اما نباید در مقابله افراطی عمل کرد، همیشه در حد شخصیت خودت که همون اول گفتم باید اینها رو از خودت درک کنی تا با محیط رابطه درست داشته باشی)

حضرت علی میگه: اگر دیدی فردی گناهی رو مرتکب شده فرداش به همون چشم اون رو ننگر شاید شب که ندیدیش توبه کرده باشه.

البته چشم رو به روی حقایق نیاید بست.

آره بقولessi4300 فاکتورهای وجودی خودت رو بشناس
اما اینکه فکرکنی در زمین فقط خودتی و خدای خودت مسیر درست نیست که این روشت بشه.

درسته آدم ها راه های مختلف برا رسیدن به خدا دارند
اما این میشه هرکسی به مراتبی از شناخت خدا میرسه اگر فقط خودش رو ببینه و خدا رو

انسانهایی راه هایی رو رفتند به مراتبی از شناخت رسیدند و این مراتب رو به قلم آوردند و دیگران مراحل سلوک اونها رو روایت کردند، آدم عاقل این روشها و مسیر ها رو میشناسه و دید خودش رو نسبت به پیرامون خودش گسنرش میده اونوقته که میگه من دوست دارم از این مسیر اون فردی که می دونم بهترینه مسیر بهتری رو کشف و شهود کنم.
جهانبینی هر کس به اندازه وسعت دید او فرد هست

هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو

آنهمه آداب روشن از بزرگانت آموختی
روشنی بخش تو گشت و خوب سوختی

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوندم

منظورم به اعتقادت به خدا بود چون اعتقاد به خدا چیزی نیست که با دیدن پیروانش یا اونایی که ادعاش رو دارن بهش برسی. از این نظر میگم. مثلا خدا توی اون استاد دانشگاهت خلاصه نمیشه که یا توی صاحب کارت. اون بر میگرده به اجتماع که بحثش جداست. اولین بحث اینه که به خدا هم اعتقاد داری یا نه؟
فکر میکنم خدا اونی نیست که این مردم میگن. باید خیلی بلند مرتبه تر باشه. خدای اینا بنظرم کمی کوچیک میاد. یعنی با عقل ناقصشون یه خدایی برای خودشون ساختن که من تصورم اینجوری نیست.
به اون خدای اصلی ایمان دارم.

*Essi*

اخراجی موقت
صاحب کار من منو بیمه نکرده ولی پولش رو ازم کم میکنه. میگه اگه صدات در بیاد بیرونت میکنم.
یه وام دانشجویی گرفتم , کلی سود بانکی براش اضافه شده . منم که ندارم پس بدم. هر روز هم که تاخیر میکنه بازم سود بانکی دو برابری بهش اضافه میشه.
تو آپارتمان که اجاره کردم همشون غیر از من حداقل 5 نفر تو هر واحدش زندگی میکنند اونوقت سهم پول آب منم به تساوی حساب میکنند و ازم میگیرند. در حالی که من در طول ماه دویست لیتر آب مصرف نمیکنم ولی اونا هر ماه 8 هزار تومان ازم میگیرند.
توی هیئت که میرم مسئول مالی هیئت پول هیئت رو بالا کشیده و نمیده تا خرج کتابخونه بکنیم.
میام نون بخرم یه جا نون سنگک صد تومنه یه جای دیگه سیصد تومن . میگم چرا میگه سهمیه است و فلان و بیسار

پشت این چهره خندون،اون همیشه غصه داره.
این همه شکلک و بازی واسه نون در میاره.

میدونه که هرچی سنگه،همه پیش پای لنگه!!!

• Like

y_h

عضو جدید
فکر میکنم که شما همه جوابهای منو از اول تا اینجا نخوندی . اگه یکبار دیگه لطف کنی و همه رو بدقت بخونی اون خلائ منو قویّا حس میکنی. ممنونم.

1-كافيه از خدا بخواي و يه قدم برداري هر يه قدم تو يري جلو خدا 10 قدم مياد به سمتت.خدا تو قران گفته:الذين جاهدو فينا لنهديهم سبلنا(كسي كه در راه ما تلاش كنه ما او رو به راههاي خودمون هدايت ميكنيم.
4سال قبل.قبل از ورود به دانشگاه دلم ميخواست بدونم دوست داشتن خدا يعني چي.ترم اول كساني وارد زندگي خوابگاهي من شدند كه گاهي از سر دلتنگي خدا اونقدر گريه ميكردن كه بالش زير سرشون خيس ميشد(باورت ميشه).يك هفته تلاش كردم .چيزهايي كه بلد بودم انجام دادم (نه بيشتر) بعد از اون از جايي كمك رسيد كه اصلا فكرش رو هم نميكردم.
2-اسلام رو با آدمهاش نشناس هميشه معارف ر از سرچشمه بردار.قران-نهج ابلاغه-صحيفه سجاديه و...

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی چراچون همه ما عادت کردیم وقتی مشکلی برامون بوجود میاد همش بگیم خدایا چرا من ؟ یادمون میره وقتی از ته دل شادیم وقتی لحظه هایی که زندگیمون یه رنگ دیگه ای میگیره بگیم خدایا چرا من ؟ میدونی چرا چون ایمانمون بهش سسته بعضی وقتا یادمون میره هست و از نفسمون هم بهمون نزدیکتره چون انتظار داریم خدا از اون بالا تمام نعمتاشو رو سرمون بریزه بنظرت تمام اینا از خود خواهی ما نیست

من اصلا اینجوری فکر نمیکنم. من میدونم که مسئولیت هایی دارم و مرز هایی . اهل قضا و قدر هم نیستم. من نمیدونم چه جوری با خدای خودم در ارتباط باشم که خودمم اینو حس بکنم. کسی رو هم پیدا نکردم که به معنی واقعی کلمه این حس رو داشته باشه و یا بتونه به من هم القاء بکنه. اینه که لذتی از بودنم نمیبرم. چون حس نمیکنم که به یک جریانی وصل هستم. همینجوری موندم و چیزی هم نگفتم. اما ته دلم دوست دارم پارسا باشم و با پارسایان باشم. و یا با پارسایان باشم تا بتونم پارسا شوم. اینا رو خیلی دقیق میگم. لطفا با حس بخون تا بتونی حال منو بدرستی درک کنی.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اصلا اینجوری فکر نمیکنم.
من مرزها و حدود اختیارات انسانی و قید و بند های خودمو میشناسم و بهشون پایبند هستم. مشکل من اینه که من ارتباط با خدایم رو نمیتونم حس بکنم. به همین دلیل دنبال یه الگو میگردم تا بتونم ازش حس بگیرم که اونم گیرم نمیاد.
دوست دارم در جمع پارسایان باشم تا از انها پارسایی بیاموزم . ولی دریغ از یک نفر مومن حقیقی که گیرم نمیاد. من اینا رو میگم. من قصد معامله با خدا رو ندارم. چیزی هم نمیخوام. فقط میخوام بدونم چه جوریه که انسان نمیتونه اونو حس بکنه و همش حرفشو میزنه. یکی باید این راه رو رفته باشه که به من هم یاد بده. اینجوری زندگی من داره بیخودی فنا میشه.

dokhtare bala

عضو جدید
من اصلا اینجوری فکر نمیکنم. من میدونم که مسئولیت هایی دارم و مرز هایی . اهل قضا و قدر هم نیستم. من نمیدونم چه جوری با خدای خودم در ارتباط باشم که خودمم اینو حس بکنم. کسی رو هم پیدا نکردم که به معنی واقعی کلمه این حس رو داشته باشه و یا بتونه به من هم القاء بکنه. اینه که لذتی از بودنم نمیبرم. چون حس نمیکنم که به یک جریانی وصل هستم. همینجوری موندم و چیزی هم نگفتم. اما ته دلم دوست دارم پارسا باشم و با پارسایان باشم. و یا با پارسایان باشم تا بتونم پارسا شوم. اینا رو خیلی دقیق میگم. لطفا با حس بخون تا بتونی حال منو بدرستی درک کنی.

اصلا منظورت از پارسا کیه؟ تو تو ذهنت از یه ادم پارسا چی ساختی؟ پارسا تویی کهبرا شناخت خدا تلاش میکنی پارسا منم کهبه خدام عشق میورزم پارسا تمام ادمایان که اعتقاد دارن یکی از اون بالا مواظب هممونه .....
برای اینکه باور کنی به جریانی وصلی نیاز نیست که از زندگیت بیفتی و بری یه گوشه واز مردم بری تا به خدا برسی فقط کافی باورش کنی مثل یه دوست مثل یه همراه همیشگیت اونوقت میبینی که با تمام وجودت حسش میکنی درک خدا یه فرمول واحد نداره که هر کس بخواد ازش پیروی کنه درک اون از نظر هر کس متفاوته فقط سعی کن واقعا دوسش داشته باشی

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1-كافيه از خدا بخواي و يه قدم برداري هر يه قدم تو يري جلو خدا 10 قدم مياد به سمتت.خدا تو قران گفته:الذين جاهدو فينا لنهديهم سبلنا(كسي كه در راه ما تلاش كنه ما او رو به راههاي خودمون هدايت ميكنيم.
4سال قبل.قبل از ورود به دانشگاه دلم ميخواست بدونم دوست داشتن خدا يعني چي.ترم اول كساني وارد زندگي خوابگاهي من شدند كه گاهي از سر دلتنگي خدا اونقدر گريه ميكردن كه بالش زير سرشون خيس ميشد(باورت ميشه).يك هفته تلاش كردم .چيزهايي كه بلد بودم انجام دادم (نه بيشتر) بعد از اون از جايي كمك رسيد كه اصلا فكرش رو هم نميكردم.
2-اسلام رو با آدمهاش نشناس هميشه معارف ر از سرچشمه بردار.قران-نهج ابلاغه-صحيفه سجاديه و...
من تو نخ ایمانشم. اسلام بعد از ایمان هست. مومن بودن و پارسا زیستن رو میگم. اسلام در درجه بعدی هست و یا اینکه یه جورایی مکمل این هدف میتونه باشه.
این قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه رو همه میخونن. یک نفر رو که با خوندن اینا تونسته مومن واقعی و پارسای حقیقی باشه و در قید حیات هم باشه به من نشون بده برم پیشش مریدی کنم تا رستگار شوم. من بلدم تحقیق بکنم و مچ انسان رو بگیرم. اگه واقعی نباشه به دردم نمیخوره . چون هدفم برام مقدسه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا منظورت از پارسا کیه؟ تو تو ذهنت از یه ادم پارسا چی ساختی؟ پارسا تویی کهبرا شناخت خدا تلاش میکنی پارسا منم کهبه خدام عشق میورزم پارسا تمام ادمایان که اعتقاد دارن یکی از اون بالا مواظب هممونه .....
برای اینکه باور کنی به جریانی وصلی نیاز نیست که از زندگیت بیفتی و بری یه گوشه واز مردم بری تا به خدا برسی فقط کافی باورش کنی مثل یه دوست مثل یه همراه همیشگیت اونوقت میبینی که با تمام وجودت حسش میکنی درک خدا یه فرمول واحد نداره که هر کس بخواد ازش چیروی کنه درک اون از نظر هر کس متفاوته فقط سعی کن واقعا دوسش داشته باشی
مثل اینکه این تشکرات من ته کشید. دیگه فعال نمیشه.
شما به من بگو انسان خداگونه چیه تا من بشما بگم که این که میگی همان پارساست. نه اونی که خدا رو بخاطر رفع حاجات خودش پرستش میکنه. هر جا هم که کم میاره میگه خوب انسان ممکن الخطاست و خیالشم راحت میشه.
من ایجوریشو نمیخوام. من میگم کسی باشه که به من یاد بده که تو خدای خودم ذوب بشم و همه کارهام رنگ عبادت بگیره. حتی نفس کشیدنم هم.
من نمیخوام گوشه گیری کنم یا از مردمم ببرّم. نه .

dokhtare bala

عضو جدید
مثل اینکه این تشکرات من ته کشید. دیگه فعال نمیشه.
شما به من بگو انسان خداگونه چیه تا من بشما بگم که این که میگی همان پارساست. نه اونی که خدا رو بخاطر رفع حاجات خودش پرستش میکنه. هر جا هم که کم میاره میگه خوب انسان ممکن الخطاست و خیالشم راحت میشه.
من ایجوریشو نمیخوام. من میگم کسی باشه که به من یاد بده که تو خدای خودم ذوب بشم و همه کارهام رنگ عبادت بگیره. حتی نفس کشیدنم هم.
من نمیخوام گوشه گیری کنم یا از مردمم ببرّم. نه .

تو فقط داری بهونه میاری گفتم که خدا شناسی فرمول واحد نداره نسخهای که بدرد من میخوره تو رو مداوا نمیکنه سعی کن اول خودتو بشناسی بعد خدا رو به دنبال کسی هم نباش که بخواد خدا رو دو دستی بهت تقدیم کنه و بهت بشناسوندش چون پیدا نمیکنی از دل خودت شروع کن موفق باشی

y_h

عضو جدید
اول اينكه خيلي از كساني كه پدر و مادرشون مسلمان نبودند و حتي لائيك بودن با خوندن قران مسلمان شدند.حالا اينكه منو شما از همون اول مسلمان بوديم و حالا تازه ميخوايم ايمان بيارم يه چيز ديگست.اما همينكه شما ميخوايد خوب باشيد نشونه اينه كه شما ايمان داريد.ايمان به خوب بودن.انسانيت.وجود خدا و اخرت.توي قران ايمان دو مرحله هست مرحله اول رو شما بايد بريد جلو .كه اين خواسته شما الين قدم توي مرحله اول ايمان هست.مرحله دوم ايمان اضافه كردن بعضي خصوصيات به شماست.كه خدا اين كار رو ميكنه و توي قران از اون به نام صفات متقين ياد ميشه.ضمنا اينقدر دنبال مرشد نگردين فعلا اولين قدم رو شما بايد برداريد نه هيچ كس ديگه.بعد از اون اگه مرشدي لازم بود و شما بندگيت رو ثابت كردي خدا خودش جلوي پات ميذاره.از جايي كه فكرشم نميكني.

فاطمه محبی

عضو جدید
از صفر شروع کن:gol:

ببین شما یه مسلمون زاده ای و حداقلش اینه که یه قرآن تو خونتون بوده پس سعی کن اولا روزی شده یک برگ ازش رو بخون و اگه تونستی رو معانیش هم درنگ کن.

اصلا به فرض اینکه همین یه قرآن هم نیست تو خونتون. برو از اولین کتاب خونه نزدیکتون یه انجیل برنابا یا یوحنا بگیر یه تورات و یه قرآن (اگه وقت داری) یکم ورق بزن و یکم فکر کن در موردشون و سایر اندیشه ها هم اگه کلا خدا رو قبول نداری یه مرور کن لااقل تو اینترنت مثل مارکس و ...

اول یه کتاب هست به اسم قرآن هرگز تحریف نشده از علامه حسن زاده آملی که یه کتاب کوچیم با هزینه فوق العاده کم (950تومان) که توصیه میکنم مطالعه کنید که از موضوعش معلومه در مورد چی هست و قطعا یکی از سوالاتی کهممکن هست براتون پیش بیاد همینه.

دومین مشکلی که ممکن هست پیش بیاد در مورد خود شخص پیغمبر(ص) است که کتابی تحت عنوان پیامبر رحمت از استاد جوادی آملی هست که یه سری تفکرات غلط در مورد پیغمبر که یه سری پیش کشیدن و قطعا روی خیلی ها هم تاپیر گذاشته پاسخ داده شده و اهداف این حضرت و رسالت رو بیان کرده.

در مورد تفکرات مارکسیسم و امونیسم و امپریالیسم و ... هم که شهید مطهری پرچمدار مبارزه با این امور هست و کتاب های ایشون واقعا هنوز که هنوزه بوی تازگی میده و تقریبا توی همه آثارشون به مناظره با اینگونه تفکرات پرداخته و همشون رو هم رد کرده.

سومین مشکل که ممکن پیش بیاد برات مسئله حکومت اسلامی هست که شما میتونی از کتاب ولایت فقیه ولایت فقاهت و عدالت استاد جوادی آملی استفاده کنی البته آثار امام (ره) هم هست که فوق العاده قویتر هست اما به دلیل پس زمینه فکری کنونی شما بهتره اول کتاب استاد جوادی آملی رو بخونی.

اگه باز هم موردی پیش اومد و علاقمند بودید بیشتر مطالعه کنید در خدمت هستم.
دم شما گرم راهنمایی هاتون به درد من که خیلی خورد:w27:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اول اينكه خيلي از كساني كه پدر و مادرشون مسلمان نبودند و حتي لائيك بودن با خوندن قران مسلمان شدند.حالا اينكه منو شما از همون اول مسلمان بوديم و حالا تازه ميخوايم ايمان بيارم يه چيز ديگست.اما همينكه شما ميخوايد خوب باشيد نشونه اينه كه شما ايمان داريد.ايمان به خوب بودن.انسانيت.وجود خدا و اخرت.توي قران ايمان دو مرحله هست مرحله اول رو شما بايد بريد جلو .كه اين خواسته شما الين قدم توي مرحله اول ايمان هست.مرحله دوم ايمان اضافه كردن بعضي خصوصيات به شماست.كه خدا اين كار رو ميكنه و توي قران از اون به نام صفات متقين ياد ميشه.ضمنا اينقدر دنبال مرشد نگردين فعلا اولين قدم رو شما بايد برداريد نه هيچ كس ديگه.بعد از اون اگه مرشدي لازم بود و شما بندگيت رو ثابت كردي خدا خودش جلوي پات ميذاره.از جايي كه فكرشم نميكني.

ممنونم. دوست عزیز
ببخشید که تشکراتم ته کشیده و فعال نیست. سپاس

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو فقط داری بهونه میاری گفتم که خدا شناسی فرمول واحد نداره نسخهای که بدرد من میخوره تو رو مداوا نمیکنه سعی کن اول خودتو بشناسی بعد خدا رو به دنبال کسی هم نباش که بخواد خدا رو دو دستی بهت تقدیم کنه و بهت بشناسوندش چون پیدا نمیکنی از دل خودت شروع کن موفق باشی
من که خدایم رو گم نکردم.
بحث ما بر سر ایمان و پارسایی است.
ذهن شما به بیراهه رفته ظاهرآ .
مجبوری یکبار دیگه از اول این موضوعات رو با دقت بخونی یا معنی رو دریابی. ببخشید ها اون جمله که گفتی من بهونه میارم هم درست نیست. لطفآ .

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دوست عزیز ، این سختی های زندگیت هست که نمی زاره به اون چه که می خوای برسی .
می خوای خدا رو بشناسی ؟
چرا چشماتو نمی بینی ، گوشهاتو نمی شنوی و .... می خوای بگی اینها چون همیشه باهات بودن دیگه عادی و روزمره شدن ؟
نه این بی انصافیه !!!!
چون دردها و رنجهای ما همیشه با ما هستند اما چرا روزمره نمیشن و اینقدر پررنگ هستن ؟؟
چرا وقتی تو خیابون راه میری ، درختها رو می بینی ، خدا رو نمی بینی ؟
خیلی از این چراها وجود داره ، اگه یکم فکر کنی میلیون میلیون از این چراها می بینی .
یه راه حل اینکه دنیا رو واسه خودت بی ارزش کنی ، اونوقت ارزشهای واقعی رو به همراه خالق اون ارزشها با تمام وجود حس می کنی :gol::gol::gol::gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که خدامو گم نکردم .
بحث ما بر سر رسیدن به ایمان واقعی و عمل با ایمان و پارسایی است.
شما مثل اینکه هنوز متوجه موضوع نشدی. یا اینکه وسط راه فراموشتون شد .
در ضمن لطفا به بنده انگ بهونه تراشی نزنید که صداقت بین ما لکه دار نشه. ممنونم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دوست عزیز ، این سختی های زندگیت هست که نمی زاره به اون چه که می خوای برسی .
می خوای خدا رو بشناسی ؟
چرا چشماتو نمی بینی ، گوشهاتو نمی شنوی و .... می خوای بگی اینها چون همیشه باهات بودن دیگه عادی و روزمره شدن ؟
نه این بی انصافیه !!!!
چون دردها و رنجهای ما همیشه با ما هستند اما چرا روزمره نمیشن و اینقدر پررنگ هستن ؟؟
چرا وقتی تو خیابون راه میری ، درختها رو می بینی ، خدا رو نمی بینی ؟
خیلی از این چراها وجود داره ، اگه یکم فکر کنی میلیون میلیون از این چراها می بینی .
یه راه حل اینکه دنیا رو واسه خودت بی ارزش کنی ، اونوقت ارزشهای واقعی رو به همراه خالق اون ارزشها با تمام وجود حس می کنی :gol::gol::gol::gol:
ممنونم.
موضوع تاپیک راههای رسیدن به ایمان و پارسایی است.
http://www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon1.gif میخواهم مومن و پارسا شوم .
یکی از تفاوت های تربیت دینی با غیر دینی این است که تربیت دینی ثبات قدم ایجاد میکند . ... هیچ چیزی مثل تربیت دینی در انسان ثبات قدم ایجاد نمی کند . ...
من در خانواده ام تربیت دینی نشده ام و حالا نمیتونم چیزی را قبول کنم. خیلی هم دوست دارم فرد مومن و پارسایی باشم.
میشه منو راهنمایی کنید.
البته من اکثر راهها رو رفته ام ولی ایمانم تقویت نمیشه. بیشتر از پیش نا امید میشم. بنابراین برای راهنمایی من روش های قوی ارائه بدهید و از راهنمایی های خاله زنکی و یا انشاء نویسی و شعارگونه استفاده نکنید. ممنونم.
اگر تخصص کامل ندارید حداقل نظرتونو بگید ولی لطفآ جدی و با استدلال کمک کنید. متشکرم

_narjes

عضو جدید
سلام
راستش من تا صفحه 2 بیشتر نتونستم بخونم ایشالا بعدا وقت کردم می خونم
.......................................................................................................................
خوب اول اینکه همه ما با این مشکلات روبرو هستیم همه ما از اینجور آدمایی که میگید زیاد می بینیم
و اما بعد...........
شما از کجا به این نتیجه رسیدید که آدمای باایمان ثبات قدم دارند؟
آیا با فرد خاصی مواجه شدید یا رفتار منحصربفردی از کسی دیدید؟

ziarifar

عضو جدید
مومن؟

مومن؟

یکی از تفاوت های تربیت دینی با غیر دینی این است که تربیت دینی ثبات قدم ایجاد میکند . ... هیچ چیزی مثل تربیت دینی در انسان ثبات قدم ایجاد نمی کند . ...
من در خانواده ام تربیت دینی نشده ام و حالا نمیتونم چیزی را قبول کنم. خیلی هم دوست دارم فرد مومن و پارسایی باشم.
میشه منو راهنمایی کنید.
البته من اکثر راهها رو رفته ام ولی ایمانم تقویت نمیشه. بیشتر از پیش نا امید میشم. بنابراین برای راهنمایی من روش های قوی ارائه بدهید و از راهنمایی های خاله زنکی و یا انشاء نویسی و شعارگونه استفاده نکنید. ممنونم.
اگر تخصص کامل ندارید حداقل نظرتونو بگید ولی لطفآ جدی و با استدلال کمک کنید. متشکرم

میتونم بپرسم حالا چرا میخواید مومن بشید.احتمالا خیلی زندگی براتون سخت شده؟ با ایمان میخواید چه چیزی رو بدست بیارید؟ فقط برا کنجکاوی میپرسم و به تصمیمتون احترام میزارم

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونم بپرسم حالا چرا میخواید مومن بشید.احتمالا خیلی زندگی براتون سخت شده؟ با ایمان میخواید چه چیزی رو بدست بیارید؟ فقط برا کنجکاوی میپرسم و به تصمیمتون احترام میزارم
دچار بیماری استخوانی هستم و ممکنه زیاد عمر نکنم. حالا میخوام مومن و پارسا باشم. ولی نمیدونم باید چیکار کنم و از چه کسی بیاموزم.
الان حدود ده سالی میشه که نتونستم یکنفر مومن کامل و پارسا پیدا کنم. نه اینجا و نه تو کشور های مسلمان همسایه و نه تو مکه و سوریه.
خیلی عجیبه. هر کس را که دیدم چند ستون ایمانش می لنگه و یا ایمانش با منافعش گره خورده.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
راستش من تا صفحه 2 بیشتر نتونستم بخونم ایشالا بعدا وقت کردم می خونم
.......................................................................................................................
خوب اول اینکه همه ما با این مشکلات روبرو هستیم همه ما از اینجور آدمایی که میگید زیاد می بینیم
و اما بعد...........
شما از کجا به این نتیجه رسیدید که آدمای باایمان ثبات قدم دارند؟
آیا با فرد خاصی مواجه شدید یا رفتار منحصربفردی از کسی دیدید؟
من آدم با ایمانی که ایمانش واقعی باشه ندیدم. ولی میدونم اگه ایمانش کامل باشه میتونه ثبات قدم هم داشته باشه.

Persia Boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
دچار بیماری استخوانی هستم و ممکنه زیاد عمر نکنم. حالا میخوام مومن و پارسا باشم. ولی نمیدونم باید چیکار کنم و از چه کسی بیاموزم.
الان حدود ده سالی میشه که نتونستم یکنفر مومن کامل و پارسا پیدا کنم. نه اینجا و نه تو کشور های مسلمان همسایه و نه تو مکه و سوریه.
خیلی عجیبه. هر کس را که دیدم چند ستون ایمانش می لنگه و یا ایمانش با منافعش گره خورده.
با توجه به بحث قبلی که داشتیم میتونم نظرمو بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ddahmadss

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکر میکنم خدا اونی نیست که این مردم میگن. باید خیلی بلند مرتبه تر باشه. خدای اینا بنظرم کمی کوچیک میاد. یعنی با عقل ناقصشون یه خدایی برای خودشون ساختن که من تصورم اینجوری نیست.
به اون خدای اصلی ایمان دارم.

پس برگرد به اولین پستی که زدم در صفحه 1

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس برگرد به اولین پستی که زدم در صفحه 1
از صفر شروع کن:gol:

ببین شما یه مسلمون زاده ای و حداقلش اینه که یه قرآن تو خونتون بوده پس سعی کن اولا روزی شده یک برگ ازش رو بخون و اگه تونستی رو معانیش هم درنگ کن.

اصلا به فرض اینکه همین یه قرآن هم نیست تو خونتون. برو از اولین کتاب خونه نزدیکتون یه انجیل برنابا یا یوحنا بگیر یه تورات و یه قرآن (اگه وقت داری) یکم ورق بزن و یکم فکر کن در موردشون و سایر اندیشه ها هم اگه کلا خدا رو قبول نداری یه مرور کن لااقل تو اینترنت مثل مارکس و ...

اول یه کتاب هست به اسم قرآن هرگز تحریف نشده از علامه حسن زاده آملی که یه کتاب کوچیم با هزینه فوق العاده کم (950تومان) که توصیه میکنم مطالعه کنید که از موضوعش معلومه در مورد چی هست و قطعا یکی از سوالاتی کهممکن هست براتون پیش بیاد همینه.

دومین مشکلی که ممکن هست پیش بیاد در مورد خود شخص پیغمبر(ص) است که کتابی تحت عنوان پیامبر رحمت از استاد جوادی آملی هست که یه سری تفکرات غلط در مورد پیغمبر که یه سری پیش کشیدن و قطعا روی خیلی ها هم تاپیر گذاشته پاسخ داده شده و اهداف این حضرت و رسالت رو بیان کرده.

در مورد تفکرات مارکسیسم و امونیسم و امپریالیسم و ... هم که شهید مطهری پرچمدار مبارزه با این امور هست و کتاب های ایشون واقعا هنوز که هنوزه بوی تازگی میده و تقریبا توی همه آثارشون به مناظره با اینگونه تفکرات پرداخته و همشون رو هم رد کرده.

سومین مشکل که ممکن پیش بیاد برات مسئله حکومت اسلامی هست که شما میتونی از کتاب ولایت فقیه ولایت فقاهت و عدالت استاد جوادی آملی استفاده کنی البته آثار امام (ره) هم هست که فوق العاده قویتر هست اما به دلیل پس زمینه فکری کنونی شما بهتره اول کتاب استاد جوادی آملی رو بخونی.
همه اینها حقّه و درسته.
شما بجای کتاب یکنفر مومن پارسای زنده به من نشون بده برم پیشش و ازش حس بگیرم و پیشش آموزش ببینم . من نمیتونم بوسیله این کتابها اینهمه زنگار ها را از روحم پاک بکنم. اینا رو کسی میتونه پاک کنه که خودش به معنی کامل کلمه مومن و پارسا باشه. من نمیتونم خودم برا خودم کاری بکنم. اگر میتوانستم تو این مدت کرده بودم. این کار بدست یک مومن واقعی ممکن میشه . اونو نشونم بده.
شما چرا نمیتونین از همه این جهان پهناور یکنفر مومن پارسای تمام عیار پیدا کنید و به من نشون بدهید؟ که بهم کمک کنه.