اصلا مهم نیست هیچی بلد نیستیسلام. من عضو جدیدم. من هم شرکت کردم و شنبه ازمون دارم ، اما هیچی بلد نیستم....![]()
انشالله که همینطوره،المان خیلی راحت تر توی 4 ساعت جمع و جور میشهبه نظر منم به احتمال زیاد موضوع المان هسته ای هست.
خوش به حالت. دست راستت زیر سر ما!! می خوای شریکی کنکور بدیم؟ فکر کنم قبول شیم!!سلام من فکر می کنم امسال طراحی مجتمع باشه من پارسال اسکیس 80 درصد امتیاز گرفتم ولی تئوری اصلا خوب نشد امیدوارم به دردتون بخوره
مرسی هستی جان که به ما هم خبر دادیسلام دوستان.
5شنبه ساعت 16 تا 17 بررسی شیت های مسابقه اسکیس تو فرهنگسرای ارسباران بعدش هم تا ساعت 19 نقد کارای برتر انجام میشه.تو خیابان جلفا(نزدیک سید خندان)
اگه وقت داشتید حتما بیاید.به درد اسکیس کنکور می خوره![]()
چشم جواب شما رو هم میدیم،اصلا هم خیال نکن سیاهی لشکرهستی ،اعتماد به نفس داشته باشسلام دوستان
من سال اول هست شركت مي كنم
هيچي از اسكيس نميدونم.
از صبح بايد وسايل ببريم؟ يا ساعته 4 دوباره ميريم؟
چي ببريم؟چقدر وقت داريم؟
البته من جزو سياه لشكري ها هستم
توروووو خدا جواب منو رو هم بديد![]()
چشم جواب شما رو هم میدیم،اصلا هم خیال نکن سیاهی لشکرهستی ،اعتماد به نفس داشته باشبعد از آزمون تستی صبح که از 8 صبحه از جلسه بیرون میایی و هرجامیخوایی میتونی بری و وسایلت رو واسه بعد از ظهر ور میداری میاری
دوساله که کاغذa3 دادن خودمون هم میتونستیم ببریم ولی امسال گفتن با خودتون کاغذ نیارین من که پیشنهاد میکنم ببرین اگه نذاشتن داخل نمیبرین فوقش!دیگه تخته شاسی روان نویس ماژیک و....که واسه اسکیست میخوای ببر.ساعت 4 تا ساعت8 هم آزمون اسکیس طول میکشه،دیگه همینا
موفق باشی عزیزم![]()
afarin kheyli khosham oomad azatمنم تصمیم گرفتم نرم کلا فردا امتحان بدم!!! منتظر سراسری می مونم!حیف سی تومنم!!!
عجب غوغاکردن با این موضوع.خیلی ها میدونستن وقبله کنکور باخودشون کپی طرح داشتن.بیچاره ما.گناه ماست که اعتراض نمیدیم که چرا این طوریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
معلومه که تازه کاریمن سر جلسه همش داشتم به شیتای بقیه نگاه می کردم.به خدا من کارام بد نبود تو دانشگاه ولی نمی تونم باور کنم یه نفر تو نیم ساعت یه پلان یه صفحه ای طراحی کنه با ستون گذاری و 2تا مقطع کامل و کلی شیت رنگی در ادامش.
خیلی مسخره است که واسه درس خوندن و مدرک گرفتن آدم اینقدر حرص بخوره