samira-arch
عضو جدید
سلام بچه ها . کسی هست که استاد موقرو بشناسه؟ تدریسشون خوبه؟
سلام
کسی اسماعیل موقر را می شناسد؟ کارش چطوره؟تدریس و نحوه برخورد با دانشجو چه طوره؟
خواهشن بدون عصبیت و تعصب پاسخ بدید
موقر کارش خوبه
کتاباشو ما دیدیم تو جلسه مشاورش تو اینستاگرام هم کاراشو میذاره
پارسال رتبه 1800 که دانشجوش بوده علم و صنعت قبول شده
رتبه 800 بهشتی
برای من همین عامل باعث شد که موقرو انتخاب کنم چون فکز میکنم رتبه ی منم حدود 1000 باشه و فقط دولتی تهران می خوام![]()
حالا این آقای موقر کجا درس میده ؟؟؟؟
بابا به خدا گیج شدیم، یکی میگه عسگری پور یکی میگه موقر یکی میگه طایفه![]()
اما من شخصا این که صرفا فلان استاد رتبه اورده برام مهم نیست مهم نحوه تدریسه و میزان رضایت دانشجوهاشموقر کارش خوبه
کتاباشو ما دیدیم تو جلسه مشاورش تو اینستاگرام هم کاراشو میذاره
پارسال رتبه 1800 که دانشجوش بوده علم و صنعت قبول شده
رتبه 800 بهشتی
برای من همین عامل باعث شد که موقرو انتخاب کنم چون فکز میکنم رتبه ی منم حدود 1000 باشه و فقط دولتی تهران می خوام![]()
اما من شخصا این که صرفا فلان استاد رتبه اورده برام مهم نیست مهم نحوه تدریسه و میزان رضایت دانشجوهاش
تاجایی که من میدونم موقر شیراز اصفهان و مشهد کلاس دارن
من سال پیش که کلاسای استاد علیمحمدزاده رو تو نقطه میرفتم یه تعداد اسکیس از نفرات زیر 10 کنکور که از شاگرداشون بودن تو کلاس تحلیل کردن و نشون دادن. یه سری عکس یادمه از کارا گرفته بودم اگه بتونم پیداش کنم برات میفرستم.
عالیه ممنون میشم،منتظرم پس
میدونید خیلی خوبه که ما خودمون تمرین کنیم ولی یه برنامه منسجم میخوادو آزمون و خطا داره ،تئوری و اسکیس متفاوتن ، من با بچه هایی که پیش چند تا استاد میرن خیلی مخالفم ولی تو هر کاری یه رهبر خوب کارگشاست نیاز به یه فرد باتجربه داریم که مسیرمون پیچیده وانحرافی نشه حجت میگه دنبال طراح خوبه درسته ، ولی بعضی از بچه ها که واقعا تو همون دانشگاه تهران درس طرحشون 19 بود نتونستن تهران قبول شن فقط به خاطر اینکه نمیتونستن تو 4 ساعت شیت ببندن بعضی ها تکنیک های اسکیس زدن رو بلد نبودن ولی طراح های خوبی بودن و همینطور شاید در آینده معمارهای خوبی هم بشن متاسفانه اسکیس زیاد منصفانه نیست من خودم از تجربه یه استاد دارم استفاده میکنم تا راه کوتاه تر شه ولی میخوام خودم باشم
دوسته عزيز امكانش هست رونده كارشون و براي ما هم توضيح بديد و اگه ممكنه تمريناتون و بزاريد تاما هم استفاده كنيم.؟؟سلاااااااااااااااااااااااااااام
ما امروز رفتیم کلاس مهندس موقر تو مشهد
کلاس از امروز شروع شد
واقعا قابل مقایسه نیست با بقیه
خیلی مسلطه و اصلا وقت کلاس الکی نگذشت
الان فهمیدم که تو دانشگاه هیچی به ما یاد ندادن
به نظرم بچه هایی که مردد هستن کلاس کی رو برن، کلاس موقر رو انتخاب کنن اصلا ضرر نمیکنن
یه اخلاق خوبی هم که داشت این بود که اصلا پشت سر هیچ استادی حرف نمیزد تا خودشو بالا ببره
مرسی از دوستایی که ایشونو معرفی کردن![]()
سلام اگه اشتباه نکنم خانم علیمحمد زاده برای آزاد تو ایوان خانه کلاس دارن.استاد خوبیه؟میخوام کلاس برای آزاد برم نمیدونم کجا برمدوستان بالاخره از آرشیوم پیداش کردم . اگر ایمیلتون رو برای من بفرستید من 3-4 تا از کارای اسکیس بچه هایی که رتبه های زیر 10-20 شدن و خانم علیمحمدزاده پارسال تو کلاسشون نشون داده بودن رو براتون میفرستم.
سلام
کسی شماره تلفنی از این استاد موقر نداره؟
یا این که میدونید اصفهانم کلاس دارن یا نه؟
کلا اصفهان اساتیدش کیان؟ کی خوبه ؟
ممنون
سلام
کسی شماره تلفنی از این استاد موقر نداره؟
یا این که میدونید اصفهانم کلاس دارن یا نه؟
کلا اصفهان اساتیدش کیان؟ کی خوبه ؟
ممنون
سلام از کلاسا چند جلسه گذشته و من هنوز تصمیم نگرفتم برای آزاد این دو تا استادن شما بالاخره کدومو انتخاب کردی؟می شه یکی منو راهنمایی کنه ..............
بچه ها برای کنکور ازاد کسی می دونه از بین کلاس اسکیس الناز عباسیان در ایوان خانه و داوود صلواتی کدوم بهتره؟ واقعا بین این 2 تا موندم![]()
بچه ها ب جای اینکه بشینید حتمن برید سر کاس هردوشون البته اگه میزارن و ببینید نحوه ی درس دادنشون رو ...سلام از کلاسا چند جلسه گذشته و من هنوز تصمیم نگرفتم برای آزاد این دو تا استادن شما بالاخره کدومو انتخاب کردی؟
سلام بچه ها شما کسی رو میشناسید تو شیراز اسکیس خصوصی آموزش بده؟
همون اکیپ مهندس شقاقی میرن شیراز و اصفهان و... . میتونید استفاده کنید. یا میتونید بپرسید که خصوصی درس نمیدن؟سلام . اصفهان چی؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بهترین آمادگی برای آزمون اسکیس ارشد چیست؟(آزمون1390) | آزمون اسکیس کارشناسی ارشد معماری | 5 |