مهندس های صنایع باهوش که کار دارن و راضی هستن بیان توو

star_silver2050

عضو فعال
سلام خدمت مهندس های عزیز چه اون هایی که دانشجو هستن و چه کسانی که درسشون تمام شده من امروز تقریبا بعد از 8 سال اومدم به این باشگاه یادمه سال 88 بود که تمام وقتم اینجا میگذروندم امروزیک دفعه یاد اون موقع افتادم و اومدم اینجا خوشحالم که نام کاربری ام یادم بود
الان هم این تاپیک زدم که دوستای گل مهندس صنایع بیان و باهم همفکری کنیم از ایده ها سلایق و تجربیات هم بهره ببریم :w17::w17::w17::w17::w18::w23::w23::w33::w32::w14::w14::w14:
دوستتون دارم
:w14:

Candyman

کاربر فعال
سلام خدمت مهندس های عزیز چه اون هایی که دانشجو هستن و چه کسانی که درسشون تمام شده من امروز تقریبا بعد از 8 سال اومدم به این باشگاه یادمه سال 88 بود که تمام وقتم اینجا میگذروندم امروزیک دفعه یاد اون موقع افتادم و اومدم اینجا خوشحالم که نام کاربری ام یادم بود
الان هم این تاپیک زدم که دوستای گل مهندس صنایع بیان و باهم همفکری کنیم از ایده ها سلایق و تجربیات هم بهره ببریم :w17::w17::w17::w17::w18::w23::w23::w33::w32::w14::w14::w14:
دوستتون دارم
:w14:

سلام
من امیر هستم .
خیلی وقت هست که از خبری از

اقای jit
خانم مهتابی
اقای bardinova
یاسر الیاس پور
و و و
ندارم

الان شاید نزدیک به 9 سال باشه من تو این سایت عضوم .

من الان تو زمینه بازرگانی خارجی و فروش کار میکنم .

linktaz

کاربر بیش فعال
سلام
من 10 سال پیش توی سایت عضو شدم،اون موقع ها خیلی فعال بود،همه مقاله میزاشتن،مطالب جدید و پویا،آدم کلی چیز یادمیگرفت.

10 سال هم هستش که توی واحد برنامه ریزی تولید مشغولم

2624

عضو جدید
سلام
من سعید هستم.
سالهاست عضو این مجموعه هستم.در حدود 7 سال در حوزه مدیریت و کنترل پروژه فعالیت میکنم.از این انجمن خیلی بهره بردم خوشحال میشم بتونم دینمو ادا کنم