حالا اين دو تا كجا فرار كردن؟اوهوم![]()
حالا اين دو تا كجا فرار كردن؟اوهوم![]()
احسان جونم رفتی؟این جا دیگه کجایه لونه پروژه
میگفتین من پروژه کشما میاوردم
حالا اين دو تا كجا فرار كردن؟
به قوله اساد معادلات من idcl ندارم واسه همین دیر می جوابم!!!!!!بله احسان جونت رفته...
![]()
احسان جونم رفتی؟
![]()
اين آقا عماد تنهاست يكم ترسيده بنده خدانمی دونم ... عماد که نمی دونم چرا شیش و هشت جواب میده ... احسان آف شد نمیدونم چرا !!! هیچیم نگفت ...![]()
به قوله اساد معادلات من idcl ندارم واسه همین دیر می جوابم!!!!!!![]()
![]()
اين آقا عماد تنهاست يكم ترسيده بنده خدا
اونم فكركنم به حرفت گوش كرد رفت خونه![]()
همیشه منو تو جمع خراب کن آرماندیس!!! دیال آپ؟!!!!!!منم همین فکرو می کنم ...البته در مورد احسان این عماد با دیال آپ میاد واسه همین دیر جواب میده...
همیشه منو تو جمع خراب کن آرماندیس!!! دیال آپ؟!!!!!!![]()
آره واقعاً. حسش نیست با ADSLبیام!!ای بابا ... فحش که ندادم ... خوب چیه مگه ؟ حال کردی با دیال بیای ...
سلام داش عماد,از آشنایی باهات خوشوقتمسلام من عماد هستم.دانشجو سال سوم مهندسی اجرایی.
عاشق رشتم هستم و با هیچ رشته مهندسی دیگه ای حاضر نیستم عوضش کنم.
چشم, فقط به خاطر تو....عماد از دوستای منه خیلی تحویلش بگیرین ...
خدا این اجرایی رو بهتون ببخشه چون فقط به درد خودتون می خوره...سلام . ممنون از لطفتون. رشته پروژه ام رشته خوبیه ولی اجرایی بهتره. یعنی کلاس کاری و آینده شغلی بهتری داره. نمی خوام نامیدتون کنم ولی تا دیر نشده تغییر رشته بدین!!!!
خدا این اجرایی رو بهتون ببخشه چون فقط به درد خودتون می خوره...![]()
سلام عزیزم.قربونت برم منم هینطور.سلام داش عماد,از آشنایی باهات خوشوقتم
چشم, فقط به خاطر تو....
آره حسين جان ... طبيعتاً به درد شما نمي خوره چون پروژه ها نمي کشن اجرايي بخونن
من موندم چه جور این پروژه ها اصلاً روشون میشه به خودشون بگن مهندس
که بعد پامیشن میان تو باشگاه مهندسان ایران!!!
درست صحبت كن بچهآره حسين جان ... طبيعتاً به درد شما نمي خوره چون پروژه ها نمي کشن اجرايي بخونن
منم موندم وقتي ما پروژه ها نباشيم شما چي رو مي خواين اجرا كنين؟من موندم چه جور این پروژه ها اصلاً روشون میشه به خودشون بگن مهندس
که بعد پامیشن میان تو باشگاه مهندسان ایران!!!
والا به خدا ... همینو بگو![]()
سلام دوست من!
درست صحبت كن بچه
خوبه تو انتخاب واحد ترزا يكين شايدم پروژه بالاتره !![]()
منم موندم وقتي ما پروژه ها نباشيم شما چي رو مي خواين اجرا كنين؟
اينم تصديق مي كنه كه پروژه بالاتره
![]()
چه سلامي چه عليكيسلام دوست من!
شما که انقدر ادعاتون میشه هنوز متوجه نشدین که بیس کاری این دو تا رشته کاملاً مجزاست؟
اصلاً هیچ ربطی به هم ندارن!!!
در مجموع اینو می خواستم بگم که بحث اصلی ما در مورد ماهیت رشته پروژه و یا اجرایی نبود و اصلاً کسی نگفت کدوم بهتره و یا کدوم بدتر!!!
ما فقط اینو داشتیم می گفتیم که رشته مدیریت پروژه رشته مهندسی نیست و شما و امثال شما که رشتتون پروژست طبیعتاً تو این باشگاه مهندسی نباید بیاین!!!!![]()
شما اصلاً نگو رشتت پروژست که بیشتر می خندن!!!چه سلامي چه عليكي
بله كه ادعام ميشه! پس چيمن كلاً مدعيم
(خودم ميدوم شما رشتتون مربوط به مكانيك و رشته مامربط به عمران و هيچ ربطيبه هم ندارن
چرا من گفتم پروژه بهتره
رشته اي كه بايد واحداي عمرانو پاس كني مهندس نيست؟جايي نگو بهت مي خندن
اصلاً من ديگه نميام اين تاپيك لازم شد اين دو رشته تفكيك بشن![]()
شما اصلاً نگو رشتت پروژست که بیشتر می خندن!!!
آره اینجوری خیلی بهتره هرچه زودتر یه تاپیک واسه رشتتون بزنید و انقدر آویزون اجرایی ها نباشین!!![]()
حالا چون آرماندیس خواهش میکنه اجازه میدم شمام باشین فقط روتون زیاد نشه !!!اون دفعه با اون يکي همکلاسيمون که پروژه بود دعوا راه افتاد ايندفعه م با عماد ... ولي تفاوتش اينه که عماد تو جبهه ماست ....
از قديم گفتن باجناق فاميل نميشه ، پروژه رشته نميشه ...
حالا بسه ديگه بياين روي همو ببوسين ...![]()
سلام دوست من!سلام
کاس یه نفر از شما عزیزان راجع به رشتتون بیشتر توضیح میداد تا امثال من بتونن بهتر این رشته رو بشناسن
موفق باشید![]()
دوستان و مهندسان اجرایی!
ایجا کسی مقاله مکانیک در مورد ماشینکاری به روش پرتو لیزری داره؟
اگه دارین منون میشم در اختیارم بذارین. . .
پروژه اي که استاد بهت ميده رو ياد بگير خودت انجام بدي ... باشه ؟![]()
عزیزم دونباله منابعم وگرنه هر کور و کچلی می تونه مقاله از گوگل سرچ کنه و ورداره ببره پیش استاد!!پروژه اي که استاد بهت ميده رو ياد بگير خودت انجام بدي ... باشه ؟![]()
عزیزم دونباله منابعم وگرنه هر کور و کچلی می تونه مقاله از گوگل سرچ کنه و ورداره ببره پیش استاد!!![]()