[ مهندسی مدیریت اجرایی ] گفتگو و معرفی اعضا مهندسی مدیریت اجرایی

katalog

عضو جدید
مهندسی اجرایی

مهندسی اجرایی

با عرض سلام
از راهنمایی های شما متشکرم

می خواستم بدونم اولین ورودی های مهندسی های مدیریت پروژه و اجرایی چه سال هایی بوده اند ؟ و به غیر از پیام نور جای دیگه ای هم ارائه می شوند ؟

فرق "مدیریت پروژه" و "مدیریت اجرایی که قصد گذراندن پودمان عمران را دارد" در چیست ؟

چند درصد واحدهای "عمران" و "مدیریت پروژه" با هم یکی هستند ؟

و آیا منظور شما اینه که اگه به عمران تمایل دارم مدیریت پروژه را انتخاب کنم و نه مدیریت اجرایی ؟

با سپاس فراوان

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
بابا رشته ی به این توپی داریم بیاین عرض اندام کنیم دیگه . من تازه واردم دوست دارم بچه های هم رشته م رو بشناسم و باهاشون تعامل داشته باشم .;)
اول از خودم . من توی دانشگاه پیام نور مهندسی مدیریت اجرایی می خونم و به دلایلی با اینکه خیلی به معماری علاقه داشتم الان اجرایی می خونم و راضیم . (البته قصد دارم معماری رو هم بخونم ) . :):sweatdrop:
شما هم خودتونو معرفی می کنید ؟؟؟:gol::gol:
سلام ! خوبين؟ منم مهندسي مديريت پروژه مي خونم و الان خيلي رشتمو دوست دارم از آشنايي با شما هم خوشحالم!

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
elenor عزیز من ترم سوم مدیریت اجرایی ام :). چون رشته مون جدیده هنوز اینجا خلوته انشالله به زودی زود بچه های دیگه م میان .
خوشحال می شم اگه کمکی راهنمایی چیزی از دستم بر بیاد . :)من خودم ترم اول ورودم واقعاً گیج بودم هیچی از واحدایی که باید پاس کنم و اینجور بحثا نمی دونستم . خلاصه ما در خدمتیم .:cool: دوست گلمی .;)
سلام يكي يه كمكي به من كنه ! منم رشتم مهندسي مديريت پروژه هستش و الان ترم 3 هستم! يه سري مطالب درباره ي فرآيند نانو مي خوام براي درس فرآيندهاي توليد ! اگه كسي مي تونه كمكم كنه! ممنون مي شم! قربونه همتون!

katalog

عضو جدید
با عرض سلام

می خواستم بدونم اولین ورودی های مهندسی های مدیریت پروژه و اجرایی چه سال هایی بوده اند ؟ و به غیر از پیام نور جای دیگه ای هم ارائه می شوند ؟

فرق "مدیریت پروژه" و "مدیریت اجرایی که قصد گذراندن پودمان عمران را دارد" در چیست ؟

و آیا منظور شما اینه که اگه به عمران تمایل دارم مدیریت پروژه را انتخاب کنم و نه مدیریت اجرایی ؟

با سپاس فراوان

آقا هیچ کس نیست جواب ما را بدهد ؟ یه مهندس ، خانوم باشه یا آقا فرق نمی کنه :smile: !

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض سلام

با سپاس فراوان

من پیام نور مشهد درس می خونم اولین دانشجوهای پروژه و اجرایی تو دانشگاه ما 86 وارد شدند .
اطلاعی ندارم جای دیگه هم ارائه می شه یا نه .
ببین پروژه تخصصی تر وارد مباحث عمرانی میشه ولی اگه پودمان عمران برداری 12 واحد از عمران می گذرونی . چارت دروس اجرایی و پروژه رو گذاشتم واست تو همون کاملاً واضحه دیگه.
راستش تا حالا درصد نگرفتم :confused::D ولی می تونی از رو برنامه 9 ترمه شون مقایسه کنی پروژه رو که گذاشتم واست عمرانم که فراوون ریخته :D

صد در صد اگه تمایل به عمران داری پروژه رو انتخاب کن چون اجرایی دروسش زیاد به عمران مربوط نمی شه.
اصلاً چارتی که گذاشتمو نگاه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised:;)
موفق باشی:gol:

katalog

عضو جدید
سلام

اون فایل پی دی اف را دریافت کرده ام ، ولی برای مدیریت پروژه و مدیریت اجرایی یه چارت داده نه یکی برای هرکدوم ؟!

متشکر و سپاسگزارم

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

اون فایل پی دی اف را دریافت کرده ام ، ولی برای مدیریت پروژه و مدیریت اجرایی یه چارت داده نه یکی برای هرکدوم ؟!

متشکر و سپاسگزارم

نشد دیگه قشنگ نخوندیش . چهار ترم اولش مشترکه ترمای بعدش متفاوت می شه دقیق بخونش :gol:

katalog

عضو جدید
سلام

خانوم مهندس با دقت خوندم ، ترم پنجم به بعد برای مهندسی صنایع نوشته شده ، ضمنا صفحه آخر یه توجه بزرگ زده که برای مدیریت پروژه و اجرایی فقط نیمه اول یعنی چهارترم اول اومده .

یه چیز دیگه ، این رشته دومی که می خوام بخونم و چون حوصله و همچنین کتاب هاشو نداشتم تا آزمون سراسری شرکت کنم می خوام فراگیر شرکت کنم ، لیسانس آمار از پیام نور دارم ، توی سربازی فوق لیسانس قبول شدم ولی چون هم رشته خیلی سختیه و هم علاقه زیادی نداشتم نرفتم . ( خوش به حالتون زمان ما نه در این حد فراگیر بود نه دانشگاه آزاد شهرمون رشته درست حسابی داشت ، یه شهر دیگه هم که عمران قبول شدم نرفتم آخرشم سربازی همونجا افتادم )

اینارو گفتم تا متوجه بشید تحقیق در باره این رشته برام خیلی مهمه چون نمی خوام دوباره پشیمون بشم البته آمار کارش خیلی خوب بود ، اولین آزمون استخدامی هم مرحله اولشو قبول شدم ، مرحله دوم هم امتحان دادم ولی اگه وارد این رشته بشوم دیگه قبولم کنن نمی رم .
پس خواهشن هرچی اطلاعات دارید بهم بدید ، ممنون می شم .
پس اگه اولین ورودی 86 باشه یعنی تا حالا فارق التحصیل نداشته ؟

با سپاس فراوان

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

خانوم مهندس با دقت خوندم ، ترم پنجم به بعد برای مهندسی صنایع نوشته شده ، ضمنا صفحه آخر یه توجه بزرگ زده که برای مدیریت پروژه و اجرایی فقط نیمه اول یعنی چهارترم اول اومده .

یه چیز دیگه ، این رشته دومی که می خوام بخونم و چون حوصله و همچنین کتاب هاشو نداشتم تا آزمون سراسری شرکت کنم می خوام فراگیر شرکت کنم ، لیسانس آمار از پیام نور دارم ، توی سربازی فوق لیسانس قبول شدم ولی چون هم رشته خیلی سختیه و هم علاقه زیادی نداشتم نرفتم . ( خوش به حالتون زمان ما نه در این حد فراگیر بود نه دانشگاه آزاد شهرمون رشته درست حسابی داشت ، یه شهر دیگه هم که عمران قبول شدم نرفتم آخرشم سربازی همونجا افتادم )

اینارو گفتم تا متوجه بشید تحقیق در باره این رشته برام خیلی مهمه چون نمی خوام دوباره پشیمون بشم البته آمار کارش خیلی خوب بود ، اولین آزمون استخدامی هم مرحله اولشو قبول شدم ، مرحله دوم هم امتحان دادم ولی اگه وارد این رشته بشوم دیگه قبولم کنن نمی رم .
پس خواهشن هرچی اطلاعات دارید بهم بدید ، ممنون می شم .
پس اگه اولین ورودی 86 باشه یعنی تا حالا فارق التحصیل نداشته ؟

با سپاس فراوان

آره دیگه تو مشهد که نداشته جاهای دیگه رو نمیدونم .
پس من یه معذرت خواهی بدهکار شدم اشتباهاً منابع درسی رو واستون گذاشتم به جای واحدا . الان پای سیستم خودم نیستم فردا چارت دروس پروژه و اجرایی رو می ذارم واستون . بازم شرمنده .

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال نو را پیشاپیش
پس و پیش
پیش و پس
از راست به چپ
از چپ به راست
تبریک عرض , طول و ارتفاع آن را حساب کنید .........:D

عید ایران باستان به همه مبارک .

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ! چرا اينجا رشته ما رو تحويل نمي گيرن؟:gol:چرا اينقدر تنهاييم؟:crying:

Thais

عضو جدید
سلام ممنون از حسن سلیقتون نم حتما ارشدما مدیریت اجرایی میدم چون خیلی با حاله

majidjavdani

عضو جدید
سلام من هم رشته مهندسي مديريت پروژه درپيام نور مشهد ميخونم.البته من خودم قبلا يك فرومي داشتم در مورد رشتمون خيلي هم عالي بود ولي چون تعداد كمي از بچه ها بودند ديگه جمعش كردم.

ارسلانو

عضو جدید
سلام دوست عزیز میشه درباره این رشته و متد آموزش پیام نور بیشتر بگی.چون من هم میخوام پیام نور بخونم.(مدیریت پروژه)اگه لطف کنی بگی ممنون میشم.

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز میشه درباره این رشته و متد آموزش پیام نور بیشتر بگی.چون من هم میخوام پیام نور بخونم.(مدیریت پروژه)اگه لطف کنی بگی ممنون میشم.

سلام
درباره رشته که چند جا تو همین تاپیک توضیح دادیم اونا رو بخون اگه نامفهوم بود بگو توضیح بدم:gol::gol:

اصولاً پیام نور کلاساش از دانشگاهای دیگه کمتره مثلاً اگه یه درسو تو یه دانشگاه دیگه 2 روز در هفته دارن ما یه روز در هفته داریم . کلاسا حضور غیاب نداره . کلاسای عملی تعدادش خوبه ولی تئوریا تا 69 نفر ظرفیت داره البته بستگی به درس داره ممکنه کلاس 20 نفره یا کمتر هم باشه .
استادای خیلی خوبی داره . حداقل تا الان که استادای من خیلی خوب بودن همشون .
موقع نمره ها یه کم اذیت می کنن یعنی دیر می دن شما خیلی وقتا انتخاب واحد می کنی ولی هنوز نمیدونی چه درسایتو پاس کردی.:w16:
نمره دادن دست استاد نیست البته باز بستگی به امتحانش داره . 6 نمره رو استاد می ده یا سیستم با توجه به نمره ت خودکار خودش بهت میده . 14 نمره هم اگه تستی باشه که استاد به هیچ وجه نمی تونه در نمره تاثیری بذاره اگه تشریحی باشه هم که استاد تصحیح می کنه . در هر صورت نمره ورقه ت باید از 7 بالاتر بشه تا استاد بتونه بهت میان ترم بده در غیر اینصورت افتادی .:w09: یعنی اگه از ورقه 5/6 بگیری استاد نمی تونه 5/3 بده پاست کنه .:w19:

نا گفته نماند امتحانا خیلی سخت برگزار میشه .:w47: در کل درس خوندن تو پیام نور خیلی سخته و بیزارت می کنه از هر چی درسه:w47: ولی............ ولی داره به این که رشته مون جدیده و بازار کارش خوبه می ارزه . اگه بخوای واسه ارشدم بخونی سطح علمیت بالاس :w10:
اگه مشهدی مدیر گروهتم دکتر قره س که خیلی باحاله .

اگه سوال دیگه ای داشتی من در حدی که اطلاعات دارم در خدمتم .
موفق باشی

katalog

عضو جدید
سلام

یادتون رفت برنامه نه ترمه یا چارت مهندسی مدیریت پروژه را قرار دهید !

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

یادتون رفت برنامه نه ترمه یا چارت مهندسی مدیریت پروژه را قرار دهید !

شرمنده .آخه فکر کردم دیگه نمیاین . اینم چارت پروژه , اجرایی و صنایع .;):gol:

پیوست ها

• termi bakhshe mohandesi ejraee.pdf
    279.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mohandeseit

دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
اين رشته در فوق ليسانس و دكترا هم مستقيما" دنبال ميشه؟ همگي موفق باشيد.

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين رشته در فوق ليسانس و دكترا هم مستقيما" دنبال ميشه؟ همگي موفق باشيد.

سلام
من اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم فقط در مورد رشته خودم می دونم .
مديـريت‌ اجرايي‌ در ایران و در مقطع کارشناسی ارشد به سه گرایش مـديريت اجـرایي , MBA و مديريت امور شهری تقسیم می شه. که البته مدیریت اجرایی و MBAخیلی نزدیک به هم هستن .

آرماندیس

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها خیلی بدین . :cry: یعنی اجرایی و پروژه اینقد کمن ؟ دوستون ندارم :w04::w04::w04:

bravedev

عضو جدید
سلام منم مهندسی مدیریت پروژه پیام نور می خونم نمونه سوالهای اقتصاد مهندسی رو می خوام چطور میتونم تهیه کنم؟

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ترم 2 مهندسی پروژه ام و باید بگم که واقعا" از اینکه در این رشته درس میخونم خوشحالم.
راستی من پیام نور رشتم...اگه کسی از اونطرفا هست یه ندایی بده.
جداً؟ بيشتر خودتونو معرفي كنيد ! شايد آشنا در اومديم! خدا رو چه ديدي!:w14::gol:

بالا