eisasafaei
عضو جدید
سلام با تشكر از اين كه به اين تاپيك جواب داديد ببخشيد ميتونم از شما بپرسم كارشناسي صنايع شيميايي براي بسران كجا بهتر
سلام با تشكر از اين كه به اين تاپيك جواب داديد ببخشيد ميتونم از شما بپرسم كارشناسي صنايع شيميايي براي بسران كجا بهتر
يه سوال ديگه براي كتاب صنايع شيميايي يا همون شناخت صنايع شيميايي يك منبع معرفي كنيد واقعا از شما به خاطر راهنمايتون تشكر ميكم
نه منطور من كتاب صنايع شيميايي كه در كنكور كارداني به كارشناسي ميادوسر فصلهاش عبارتند از قند.چرم.نفت....
من تازگیا دفترچه رو ندیدم که متوجه شم کجاها اضافه شدهاروميه خودم
کاش سربازیتونو میرفتین مطمئناً پیشرفت بیشتری داشتی چون وضع بازار کار تعریف زیادی نداره نسبت به وضع تحصیلفرمايش شما درست اما سربازي مزاحمت ايجاد ميكنه
سلام
رشته منم صنایع شیمیاییه
میتونم بگم رشته ای که سروته نداره
یعنی به ناکجا اباد ختم میشه
میشه گفت هم مهندسی شیمی هست وهم نیست
چون فقط حجم کمی از درسهای مهندسی شیمی رو در بر می گیره
البته بازار کارش خوبه................
شیمیایی هست بصورت پاره وقت دنبال کار مربوط به رشتم میگردم میشه پیشنهاد بدید ضمنا من کارشناسیسلام منم صنایع شیمیایی بودم هم کاردانیمو هم کارشناسیمو
الانم ارشدمو مهندسی شیمی فرایندم در حال پایان نامم
به نظر من چون رشته ای هستش که بیشتر خود ادم باید کار کنه و زحمت خوندن دزروس رو بکشه و این سختی رو بجون بخره رشته ی عالی ای هستش
کار براش زیاده بشرطی که بتونین خودتونو توش بالا بکشین
من بعد لیسانسم بلافاصله استخدام رسمی یکی از ادارات شدم هرچند وضع ادارات ما زیاد تعریفی نداره اما بعدازظهرامم یه جای دیگه بصورت قراردادی شاغلم
اگه سوالی بود در خدمتم،امیدوارم همه ی دوستای خوبم موفق باشن
گل
صنایع شیمیایی رشته ایه که سختی های مهندسی شیمی رو داره ولی اندازه مهندسی شیمی ارج و قرب نداره
ما تمام درسای مهندسی شیمی رو میخونم به اضافه کلی درس دیگه. مثل پلیمر و رنگ و شیمی معدنی و ....
اما ریاضیش....
به شخصه ریاضیش خیلی ضعیفه. یعنی ریاضیات کاربردی و عددی به اون صورت قوی ای نداره باید خودت از اول پیگیر باشی که نمیشه.
حالا منی که با لیسانس صنایع شیمیایی میخوام کنکور ارشد مهندسی شیمی بدم عین چی تو ریاضیش گیر میکنم.![]()
سلامسلام دوستان
یه سوال داشتم من برا دانشگاه فقط میتونم مهندسی صنایع شیمیایی برم ؟!
لطفا جواب بدید
خواهش می کنم !!خیلی ممنون از شما واقعا خیلی کمکم کردین !!!
یه سوال دیگه داشتم :
واسه کاردانی و کارشناسی چی ؟
اونجا فقط میتونم مهندسی صنایع شیمیایی بخونم ؟!
مهندسی شیمی مقطع کارشناسی ناپیوسته نداره بنابرین می تونید برای کارشناسی ناپیوسه صنایع شیمیایی اقدام کنید و بعدش تو ارشد مهندسی شیمی بخونیدخیلی ممنون از شما واقعا خیلی کمکم کردین !!!
یه سوال دیگه داشتم :
واسه کاردانی و کارشناسی چی ؟
اونجا فقط میتونم مهندسی صنایع شیمیایی بخونم ؟!
سلام به مهندسین شیمی
یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید:
کارشناسی مهندسی شیمی که الان تو دانشگاه آزاد تدریس میشه چه گرایشی از مهندسی شیمیه؟
مثلا اول مکانیک(تو دانشگاه آزاد)3تا گرایش داشت (جامدات - سیالات - ساخت و تولید) واسه کارشناسی اما الان فقط مهندسی مکانیک شده
بدون گرایش که چون ما دانشجوی مکانیکیم میدونیم که همون مکانیک جامدات هستش
حالا مهندسی شیمی تو کارشناسی از اول گرایش داشته یا نه؟
واسه ادامه تحصیل تو مهندسی شیمی کدوم گرایشش شبیه و دنباله رو همین کارشناسی مهندسی شیمیه؟
به جز مهندسی شیمی! منظورم گرایشای دیگس
ممنون از دوستان