تایید می شود من هم رشته مهندسی صنایع شیمیایی می خونم . کاملا رشته مهندسی شیمی هست . اگر نیاز به سر فصلهای دروسش داشتین میتونم براتون ارسال کنم.سلام دوست عزیز من مهندسی تکنولوِِِژی صنایع شیمیایی هستم .
این رشته مثل مهندسی شیمی با این تفاوت که ما سرفصل های مهندسی شیمی را از دوم هنرستان می خونیم و بعد در دوره کاردانی تمامی سرفصل های مهندسی شیمی را از جمله انتقال حرارت ( هولمن)
میکانیک سیالات (استریتر) موازنه ( هیمل بلاو) شیمی فیزیک ( اتکینز ) طراحی راکتور(لون اشپیل )
کنترل فرایند( نیک آذر) انتقال جرم ( تریبال و چالکش) پالایش نفت ( گیتی ابولحمد) شیمی آلی (جان مک موری) شیمی تجریه ( اسکوگ وست) شیمی معدنی ------- و نرم افزار های مهندسی hysys , aspen
می گذرونیم اما با تعداد گارگاه های بیشتر و در دوره کارشناسی نیز همین درس ها را با سر فصل ها و دروس کارگاهی بیشتری می گذرونیم .
البته به جز این درس ها دروسی مانند شناخت صنایع شیمیایی و خوردگی فلزات و مبانی صنایع شیمیایی و آشنایی با شیشه گری و نیز گارگاه ه عمومی از جمله جوش کاری و قالب ریزی و چند تایی دیگر که حضور ذهن ندارم را می گذرونیم .
به نظر من مهندشی صنایع شیمیایی کاربردی تر است از مهندسی شیمی شاید به دلیل این که از هنرستان تا کارشناسی دروس گارگاهی بسیاری وجود دارد که باعث می شود که کاربردی تر باشد
البته بعضی از این دروس فقط در آموزشکده شیراز است که تدریس می شود مانند aspen که به عنوان سرفصل اضافی یا فوق برنامه وجود دارد.
موفق باشید
با عرض سلام خدمت مهندسین شیمی عزیزبرای فعال شدن این قسمت روی دکمه ارسال پاسخ سریع http://www.www.www.iran-eng.ir/%5C%22http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/quickreply.gif%5C%22 در پایین و کنار هر پست کلیک کنید.\r\nلطفا فقط فارسی تایپ كنید.
كلا قرار دادن كتاب هاي فارسي در اين سايت ممنوع ميباشدبا عرض سلام خدمت مهندسین شیمی عزیز
کتاب مبانی شیمی آلی نویسنده جان مک موری البته ترجمه فارسیش را می خواستم.
سلام نظرتون راجبه رشته صنایع شیمیایی بگید البته اگه کسانی که با این رشته اشنایی دارند![]()
سلام به مهندسین شیمی
یه چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید:
کارشناسی مهندسی شیمی که الان تو دانشگاه آزاد تدریس میشه چه گرایشی از مهندسی شیمیه؟
مثلا اول مکانیک(تو دانشگاه آزاد)3تا گرایش داشت (جامدات - سیالات - ساخت و تولید) واسه کارشناسی اما الان فقط مهندسی مکانیک شده
بدون گرایش که چون ما دانشجوی مکانیکیم میدونیم که همون مکانیک جامدات هستش
حالا مهندسی شیمی تو کارشناسی از اول گرایش داشته یا نه؟
واسه ادامه تحصیل تو مهندسی شیمی کدوم گرایشش شبیه و دنباله رو همین کارشناسی مهندسی شیمیه؟
به جز مهندسی شیمی! منظورم گرایشای دیگس
ممنون از دوستان
سلام دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو تو بخش کارشناسی ارشد مهندسی شیمی مطرح میکردید تا جوابهای بهتری بگیرید
کارشناسیشم هم با گرایش هست هم بدون گرایش تو ارشدم همینطوره
همه ی گرایشا هم دنباله رو مهندسی شیمی هستن
فرآیند تو ارشد تا جایی که من اطلاع دارم اوله گرایشای دیگه:جداسازی-بیوتکنولوژی-صنایع غذایی-پلیمر-ترموسینتیک-محیط زیست-فکر کنم صنایع شیمیایی هم باشه اسمش تو همین مایه هاست-پدیده های انتقال-بازم هست فکر کنم 15 تا گرایش باشه
به بخش مربوطه مراجعه کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/forumdisplay.php/238-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%88-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7-%D8%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D8%BA%D9%84%DB%8C