مهم:مهم»»»»مزایای عضویت در نظام مهندسی

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام...

من کارشناسیم مکانیک سیالات بودم و الانم دانشجوی ارشد و هنوز سه سال از فارغ شدن از کارشناسیم نگذشته..

از الان میخوام برم عضو نظام مهندسی بشم..خواستم بدونم چه مزایایی داره؟..اگه مزایای خاصی نداره نرم عضو بشم...

ممنون از همگی

mostafarezaei57

عضو جدید
سلام...

من کارشناسیم مکانیک سیالات بودم و الانم دانشجوی ارشد و هنوز سه سال از فارغ شدن از کارشناسیم نگذشته..

از الان میخوام برم عضو نظام مهندسی بشم..خواستم بدونم چه مزایایی داره؟..اگه مزایای خاصی نداره نرم عضو بشم...

ممنون از همگی

سلام خیلی خوبه اگه دوست داری توجیه بشی با این شماره تمای بگیر 09133277750

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...

ممنون از همگی

مزایا:

1.بالا رفتن کلاس کاری

2.شرکت در کلاس های آموزشی-
اتوکد و کلاس های سرپرست کارگاهی

3.و......

AmooSaeid

عضو جدید
مهم:مهم»»»»مزایای عضویت در نظام مهندسی

اگر تهران هستید، عضویت در تهران هیچ سودی برای شما نداره فقط سالی ۴۵ هزارتومن ضرر میکنید چون هیچ امکاناتی مثل کلاس آموزشی و کارآموزی و ... نداره. استان‌های دیگه رو نمیدونم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

moatamed

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک ,
کاربر ممتاز
سلام
عضویت نظام مهندسی قبل اینکه پروانه اشتغال بگیری هیچ سودی نداره.....

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام
عضویت نظام مهندسی قبل اینکه پروانه اشتغال بگیری هیچ سودی نداره.....

سلام...

یعنی شما میگین من کی عضو نظام بشم؟..همون سه سال بعد از فارغ التحصیلی برم امتحان نظام مهندسی بدم و تمام؟..منظورتون اینه؟

دلیلتون رو میتونین واضح تر بگین؟

ممنون و باتشکر

moatamed

کاربر ممتاز
سلام...

یعنی شما میگین من کی عضو نظام بشم؟..همون سه سال بعد از فارغ التحصیلی برم امتحان نظام مهندسی بدم و تمام؟..منظورتون اینه؟

دلیلتون رو میتونین واضح تر بگین؟

ممنون و باتشکر
سلام
عضو نظام مهندسی شدن که امتحان نداره کافیه شما حق عضویت سالانه حدود چهل هزارتومن رو بدین و عضو میشین...
اونی که باید امتحان بدین دریافت پروانه اشتغال طراحی و نظارت تاسیسات مکانیکیه که باید حدود دو سال و نیم که گذشت امتحان بدین تا انشالله قبول که شدین تا زمان دریافت پروانه اشتغال سه سال بشه... که اونوقت دیگه مجبورین برای فعالیت در قالب نظام مهندسی عضو بشین و گرنه از الان عضو شدن به نظر من که عضو نظام استان خراسان هستم هیچ سودی نداره

reza_19933

عضو جدید
سلام خسته نباشی. شما گفتین "حدود 2سال و نیم که گذشت" 2سال و نیم از چی؟ از گرفتن مدرک؟

ali_pishtaz

عضو جدید
سلام
عضو نظام مهندسی شدن که امتحان نداره کافیه شما حق عضویت سالانه حدود چهل هزارتومن رو بدین و عضو میشین...
اونی که باید امتحان بدین دریافت پروانه اشتغال طراحی و نظارت تاسیسات مکانیکیه که باید حدود دو سال و نیم که گذشت امتحان بدین تا انشالله قبول که شدین تا زمان دریافت پروانه اشتغال سه سال بشه... که اونوقت دیگه مجبورین برای فعالیت در قالب نظام مهندسی عضو بشین و گرنه از الان عضو شدن به نظر من که عضو نظام استان خراسان هستم هیچ سودی نداره

سلام ..ممنون

یعنی هیچ کلاسی و فایده ای پس نداره؟...پس من بیخیالش شدم...
راستی امتحان قبول شدیم باز باید سه سال دیگه منتظر پروانه اشتغال باشیم؟

خیلی ممنون و باتشکر از راهنماییتان

moatamed

کاربر ممتاز
سلام خسته نباشی. شما گفتین "حدود 2سال و نیم که گذشت" 2سال و نیم از چی؟ از گرفتن مدرک؟

البته قانون میگه سه سال سابقه کار که خوب باید بعد از گرفتن مدرک باشه درواقع شما نیاز به سه سال سابقه کار برای گرفتن پروانه دارین... وباید یه فرم داره از نظام بگیرین و بدین دونفر پایه یک یا یک بخش حقوقی یا دولتی تایید کنه که شما مثلن سه سال در فلان پروژه ها کار کردین که کاملن سوری و تشریفاتیه...

reza_19933

عضو جدید
ممنون. پس یعنی 3سال جایی فقط بیمه باشی کافیه؟ یا همینم تشریفاتیه؟

moatamed

کاربر ممتاز
سلام ..ممنون

یعنی هیچ کلاسی و فایده ای پس نداره؟...پس من بیخیالش شدم...
راستی امتحان قبول شدیم باز باید سه سال دیگه متظر پروانه اشتغال باشیم؟

خیلی ممنون و باتشکر از راهنماییتان
چرا کلاس رفتن فایده داره اما کلاس رفتن ربطی به عضو نظام بودن نداره مگه نظام استان شما مثلن کلاسایی با تخفیف خوب برگزار کنه یا مزایای دیگه برای اعضا در نظر بگیره
شما نیازه به اتوکد و نرم افزار محاسباتی HAP مسلط باشین و نرم افزارهایی دیگه مه هرچه بیشتر بهتر...
شما اول باید ببینین تو چه زمینه ای مشغول کارین و نرم افزارهای همون بخش رو کاملتر یاد بگیرین
نه سه سال از مدرک بگذره..

moatamed

کاربر ممتاز
ممنون. پس یعنی 3سال جایی فقط بیمه باشی کافیه؟ یا همینم تشریفاتیه؟

اصلن به بیمه ربطی نداره یک فرم داره که باید بدین یک شرکت یا یک جای دولتی یا دونفر مهندس پایه یک تایید کنن..

ali_pishtaz

عضو جدید
چرا کلاس رفتن فایده داره اما کلاس رفتن ربطی به عضو نظام بودن نداره مگه نظام استان شما مثلن کلاسایی با تخفیف خوب برگزار کنه یا مزایای دیگه برای اعضا در نظر بگیره
شما نیازه به اتوکد و نرم افزار محاسباتی HAP مسلط باشین و نرم افزارهایی دیگه مه هرچه بیشتر بهتر...
شما اول باید ببینین تو چه زمینه ای مشغول کارین و نرم افزارهای همون بخش رو کاملتر یاد بگیرین
نه سه سال از مدرک بگذره..

بازم ممنون...

کلاس کریر واقعا مفیده..من دوست دارم برم...کلا میخوام در زمینه تاسیسات و تهویه کار کنم...

یعنی شما میگین بدون نیاز به عضویت در نظام میتونیم در این کلاسای نظام مهندسی شرکت کنیم؟...چطوری؟

کلاسا رو چطوری میشه آگاه شد که چی دارن؟

ممنون

moatamed

کاربر ممتاز
بازم ممنون...

کلاس کریر واقعا مفیده..من دوست دارم برم...کلا میخوام در زمینه تاسیسات و تهویه کار کنم...

یعنی شما میگین بدون نیاز به عضویت در نظام میتونیم در این کلاسای نظام مهندسی شرکت کنیم؟...چطوری؟

کلاسا رو چطوری میشه آگاه شد که چی دارن؟

ممنون

محاسبه بارهای حرارتی و برودتی اولین قدم طراحی تاسیساته که اونم بهترینش با کریر هست ... البته طی دوره فقط نیازه ولی کافی نیست چون اگه کار نکنین سریع فراموش میشه.... وبا تجربه انشالله مهارت لازم رو کسب میکنین
کلاسهارو خیلی از شرکتهای بخش خصوصی مثله خانه عمران برگزار میکنن میتونین تماس بگیرین و اطلاعاتشو کسب کنین

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...

ممنون از همگی

سلام

بهرین راه میدونی چیه؟

بهرتین راه اینه که هر وقت میخوای امتحان نظام مهندسی بدی چند وقت قبلش عضو نظام بشی.. واسه این چیزا زود پول نده که منفعت زیادی بهت نمیرسه

آخرین ویرایش:

Alireza0977

عضو جدید
سلام بر همگی
برای عضو شدن و امتحان نظام مهندسی، گرایش هم مهمه؟ مثلا جامداتی ها یا سایر گرایش های ارشد مکانیک هم میتونند تو این امتحان شرکت کنند؟

eslaminia

عضو جدید
سلام عضویت زود هنگام شما قبل از اینکه امتحان پایه سه و قبولی و پروانه آن را اقدام نکرده باشید جز پول اضافی بعنوان حق عضویت خرج کردن نیست پس سعی بکنید اغفال نشوید چون شاید یکی بخواهد اینطور القا بکنه که عضویت شما خاصیتی داره مثلا بگوید این پرداخت های حق عضویت بی فایده تاثیری در ارتقا پایه شما داشته باشه که من همینجا عرض میکنم گول حرف این افراد را نخورید باتشکر اسلامی نیا