مهم ترین اخبار فوتبال ایران

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از اتفاقاتی که در دیدار روز سه شنبه پرسپولیس وتراکتورسازی رخ داد، عصر امروز تشکیل جلسه داد و در نهایت نماینده تبریز را به برگزاری دو بازی بدون حضور تماشاگر و پرسپولیس را به یک بازی بدون تماشاگر محروم کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام فدراسیون فوتبال ، تیم تراکتورسازی به دلیل تخلفات تماشاگران منتسب مبنی بر فحاشی و توهین و استعمال الفاظ رکیک نسبت به داوران و تیم مقابل و آتش زدن و پرتاب اشیا محترقه و دود زا ، پرتاب سنگ ، بطری و اشیاء مختلف به داخل زمین مسابقه به برگزاری دو دیدار خانگی بدون حضور تماشاگران، توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت مبلغ 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

تیم فوتبال پرسپولیس تهران نیز به دلیل تخلف تماشاگران منتسب مبنی بر فحاشی، توهین و پرتاب بطری و اشیاء مختلف به داخل زمین مسابقه به توبیخ کتبی با درج در پرونده و پرداخت مبلغ 300 میلیون ریال و برگزاری یک دیدار خانگی بدون حضور تماشاگر محکوم شد.

رسول خطیبی بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی به دلیل اعتراض به نحوه قضاوت که منجر به تحریک و تهییج تماشاگران و فحاشی آنها به داوران مسابقه و پرتاب اشیاء به داخل زمین مسابقه گردید نیز به دو جلسه محرومیت از همراهی تیم و حضور در مسابقات رسمی و پرداخت مبلغ 50 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

دیدار این دو تیم با برتری یک بر صفر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به پایان رسید.

همچنین تیم فوتبال شهرداری تبریز به دلیل تخلف تماشاگران منتسب مبنی بر فحاشی و استعمال الفاظ رکیک علیه بازیکنان و داوران مسابقه، پرتاب سنگ ، بطری، و اشیاء مختلف به داخل زمین مسابقه که منجر به شکستن سر یکی از بازیکنان تیم استقلال گردید به برگزاری یک دیدار خانگی بدون حضور تماشاگران منتسب با هماهنگی سازمان لیگ برتر و پرداخت مبلغ 300 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

دیدار این دو تیم با پیروزی 3 بر 2 آبی پوشان در ورزشگاه یادگار امام به پایان رسید.
http://www.seratnews.ir/fa/pages/?cid=8394

خبر تایید شده است دیگه؟
خب...
شکستن سره بازیکن استقلالو که میدونستم ولی جالب اینجاست که هوادارن تراکتور قبل از بازی میگفتن پرسپولیسیا با بطری سره یکی از هوادارامونو شیکوندن و همینو کردن تو بوقو کرنا که نژاد پرستینو بی فرهنگینو فلان... این چیزا تو همه استادیوم ها هست، حالا این اقایون ادعای فرهنگشون میشه جواب سره شکسته بازیکن استقلالم بدن، حتما باز خورده یه عملی بود که اون عمله معلوم نیست چیه و یا اینکه یه ربطی به روزنامه ایران داره و فارسا نژاد پرستن و به قویمت ها توهین میکنن و اینکه اقا کلا پرسپولیسو استقلال به همراه کوروش و ابوالقاسم فردوسی سوراخن
احتمالا این خبرم ضمیمه همون نامه شون میکنن میفرستن AFC
ولی پرسپولیسیا رو باس بیشتر محروم میکردنا:D
ایکاش بتونم اون دوستمو که رفته بود استادیوم و از هوادارانه تراکتور قبل از بازی و در پشت درهای استادیوم فیلم گرفته بود پیدا کنم فیلمشو واستون اپلود کنم
کم مونده بود ازادیو اتیش بزنن، حالا چرا احتمالا باز بازخورده همون عمله که یه ربطی به بارسلونایه کاتالان داره:D

arasbaran

عضو جدید
جالبترین کاری که میشد کمیته انضباطی انجام بده

جالبترین کاری که میشد کمیته انضباطی انجام بده

تراکتورو محروم کردن به ناحق اونم 2 جلسه پس پس فقط یه جلسه خوب بیخیال
حالا چرا شهرداریو یه جلسه محروم کردین

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
تراکتورو محروم کردن به ناحق اونم 2 جلسه پس پس فقط یه جلسه خوب بیخیال
حالا چرا شهرداریو یه جلسه محروم کردین

هیچی فقط یه کوچولو سره یکی از بازیکنایه اس اسو شیکوندن، یه چن تا بطریم پرت کردن یه خورده هم فحشو ناسزا به داورو فک و فامیلایه بازیکنا روا داشتن، انصافا تصمیمه کمیته انظباطی نا حق بود

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خبر تایید شده است دیگه؟
خب...
شکستن سره بازیکن استقلالو که میدونستم ولی جالب اینجاست که هوادارن تراکتور قبل از بازی میگفتن پرسپولیسیا با بطری سره یکی از هوادارامونو شیکوندن و همینو کردن تو بوقو کرنا که نژاد پرستینو بی فرهنگینو فلان... این چیزا تو همه استادیوم ها هست، حالا این اقایون ادعای فرهنگشون میشه جواب سره شکسته بازیکن استقلالم بدن، حتما باز خورده یه عملی بود که اون عمله معلوم نیست چیه و یا اینکه یه ربطی به روزنامه ایران داره و فارسا نژاد پرستن و به قویمت ها توهین میکنن و اینکه اقا کلا پرسپولیسو استقلال به همراه کوروش و ابوالقاسم فردوسی سوراخن
احتمالا این خبرم ضمیمه همون نامه شون میکنن میفرستن AFC
ولی پرسپولیسیا رو باس بیشتر محروم میکردنا:D
ایکاش بتونم اون دوستمو که رفته بود استادیوم و از هوادارانه تراکتور قبل از بازی و در پشت درهای استادیوم فیلم گرفته بود پیدا کنم فیلمشو واستون اپلود کنم
کم مونده بود ازادیو اتیش بزنن، حالا چرا احتمالا باز بازخورده همون عمله که یه ربطی به بارسلونایه کاتالان داره:D
آره تایید شدس...

حالا دیگه شمام از آب گل آلود ماهی نگیر، من خودم پرسپولیسی ام ولی عدالت رعایت شده توی این حکم، چه وضعشه از همین اول لیگ گند میزنن به همه چی....

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره تایید شدس...

حالا دیگه شمام از آب گل آلود ماهی نگیر، من خودم پرسپولیسی ام ولی عدالت رعایت شده توی این حکم، چه وضعشه از همین اول لیگ گند میزنن به همه چی....

کدوم اب؟ کدوم ماهی؟...عزیزم چون خودم اس اسیم میگم باس پرس پول یسیا رو بیشتر محروم میکردن:D
نه فک کنم فصل پیش هم چن تا بازی اوله استقلال بدون تماشاگر بود، اگه اشتباه نکنم، ولی خداییش این فوتبال اصصصصصصصصصصصلا ارزش فک کردنم نداره، مزخرفه از اول تا اخرش همش باند بازیه

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدوم اب؟ کدوم ماهی؟...عزیزم چون خودم اس اسیم میگم باس پرس پول یسیا رو بیشتر محروم میکردن:D
نه فک کنم فصل پیش هم چن تا بازی اوله استقلال بدون تماشاگر بود، اگه اشتباه نکنم، ولی خداییش این فوتبال اصصصصصصصصصصصلا ارزش فک کردنم نداره، مزخرفه از اول تا اخرش همش باند بازیه
تشکر ندارم:gol:

همین آب که راه افتاده و همین محروم کردن که شما دارین ماهی میگیرد، منم چون پرسپولیسی ام میگم ماهی نگیرید:d
هیجان داره ولی جذابیت و زیبایی نداره، هیجانشم همین کر کری ها و ... اینهاست.

arasbaran

عضو جدید
هیچی فقط یه کوچولو سره یکی از بازیکنایه اس اسو شیکوندن، یه چن تا بطریم پرت کردن یه خورده هم فحشو ناسزا به داورو فک و فامیلایه بازیکنا روا داشتن، انصافا تصمیمه کمیته انظباطی نا حق بود

من خودم تو ورزشگاه بودم اخه مگه بطری اب میذاشتن ببری تو که بشه پرتابم بکنی تازه چمن و جایگاه مسولین اونقد دوره که با ارپی جی هم نمیشه زدشون چه برسه با بطری اب

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم تو ورزشگاه بودم اخه مگه بطری اب میذاشتن ببری تو که بشه پرتابم بکنی تازه چمن و جایگاه مسولین اونقد دوره که با ارپی جی هم نمیشه زدشون چه برسه با بطری اب

باشه ما باور کردیم رفتی استادیوم:D
تو شهرتون نمیزارین اب ببری ورزشگاه، حتما هم فصل پیش با ار پی جی بطری پرت میکردین سر فرهاد مجیدی:D برو عمو ما خودمون ذغال فروشیم
حتما اونیکه سرش شکست بازیکن استقلال نبود و کمیته انظباطیم چرتو پرت گفته

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
► •*♥*•◄ اخبار و حواشی لیگ برتر ایران / 90 - 89 ► •*♥*•◄

► •*♥*•◄ اخبار و حواشی لیگ برتر ایران / 90 - 89 ► •*♥*•◄

همه اتفاقات هفته اول لیگ برتر

-در هفته اول لیگ برتر 19 گل توسط 17 بازیکن به ثمر رسید. استقلال با 3 گل زده بهترین عملکرد را داشت.

-حسین فرکی، آلفردو کاسیمیرو و لوبیسا تمباکوویچ برای اولین بار مربیگری در لیگ برتر ایران را تجربه کردند.

-استقلال تهران، استیل آذین و نفت آبادان تیمهای پیروز در بازیهای خارج از خانه هفته اول بودند.

-شهرداری تبریز پس از یک فصل بدون شکست که در دسته اول داشت، در اولین بازی تاریخ خود در لیگ برتر شکست خورد.

-تیمهای نفت تهران و شهرداری تبریز برای اولین بار حضور در لیگ برتر را تجربه کردند.

-35 بازیکن جدید در هفته اول لیگ برتر به میدان رفتند. نفت تهران 9 بازیکن در ترکیب خود داشت که برای اولین بار در لیگ برتر حضور می یافتند.

29- کارت زرد و 2 کارت قرمز در هفته اول از جیب داوران خارج شد. امین منوچهری از سایپا و مهدی رجب زاده از ذوب آهن اخراجی های هفته اول بودند.

2- ضربه پنالتی در هفته اول لیگ ثبت شد که ذوب اهن پنالتی خود را گل کرد، ولی ملوان ان را از دست داد. حسین آشنا اولین پنالتی لیگ دهم را مهار کرد.

-تیم استقلال تهران برای اولین بار در تبریز موفق به شکست تیم شهرداری شد. تراکتورسازی نیز همچنان پس از 17 سال موفق به شکست پرسپولیس نشد.

-فرهاد خیرخواه، غلامرضا رضایی، سعید دقیقی، میلاد میداودی، امین متوسل زاده، رضا عنایتی و میلاد زنیدپور در اولین بازی خود برای تیمهای جدیدشان موفق به گلزنی شدند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میزان خسارات وارده به ورزشگاه آزادی اعلام شد/ تخریب 123صندلی و تاسیسات

هواداران معترض در جریان تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی تعداد 123 صندلی ورزشگاه آزادی را تخریب کرده و به تاسیسات این ورزشگاه خساراتی را وارد آوردند. به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس - تراکتورسازی تبریز که نخستین مسابقه لیگ برتر در ورزشگاه آزادی بود، حواشی زیادی را به دنبال داشت که مهمترین آن تقابل هواداران دو تیم بود.

نزاع و تقابل هواداران که از پیش از آغاز بازی درگرفته بود، در جریان مسابقه نیز ادامه پیدا کرد که حاصلش توهین به یکدیگر، پرتاب اشیای مختلف، تخریب بخش‌های مختلف ورزشگاه و... بود.

این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید

روابط عمومی ورزشگاه آزادی اعلام کرد، تماشاگران دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی که از ساعت 9 صبح به تدریج وارد ورزشگاه شده بودند، خساراتی را به بخشهای مختلف استادیوم وارد کردند.

براین اساس تعداد 123 عدد صندلی از بین رفته و همچنین به دیگر امکانات، تجهیزات و تاسیسات برق و مکانیکی مجموعه نیز آسیب‌هایی وارد شده است که از آن جمله می توان به شکستن نرده‌ها، تابلوهای راهنما، شیشه‌های بوفه مرکزی، طلق ها و لامپ‌های مهتابی راهروها و سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آمار تماشاگران هفته اول لیگ برتر؛ میانگین 12500 نفر

سایت گل- در هفته اول لیگ برتر 112 هزار تماشاگر در ورزشگاهها حاضر شده و 9 بازی این هفته را تماشا کردند. البته با توجه به بازی پرسپولیس و تراکتورسازی در ورزشگاه آزادی انتظار می رفت این ورزشگاه پر از تماشاگر شود، اما فقط حدود 45 هزار تماشاگر داشت که با این وجود پرتماشاگرترین بازی هفته اول لیگ برتر همین بازی بود. شهرداری و استقلال با 30 هزار تماشاگر دومین بازی پرتماشاگر هفته اول بود. شاهین علیرغم گرمای شدید بوشهر 18 هزار تماشاگر را در ورزشگاه شهید بهشتی حامی خود می دید و ملوان نیز مثل همیشه 10 هزار تماشاگر خود را در روزشگاه تختی انزلی داشت. از بازی فولاد و استیل آذین فقط حدود 3 هزار تماشاگر دیدن کردند و بازی ذوب آهن- پیکان و راه آهن- سپاهان نیز فقط 2 هزار تماشاگر داشت. بازی تیمهای سایپا و صبا در کرج نیز کمتر از هزار نفر تماشاگر داشت که کم تماشاگرترین بازی هفته بود. در مجموع 112 هزار تماشاگر در هفته اول بازیهای لیگ برتر را از نزدیک تماشا کردند.
میانگین 12500 نفر برای هر بازی در هفته اول آمار قابل قبولی برای لیگ برتر ایران محسوب می شود، اگرچه چند تیم لیگ برتری ذاتا تماشاگر کمتری دارند. اما با توجه به حضور تیم نقت آبادان و شهرداری تبریز انتظار می رود لیگ دهم پرتماشاگر تر از لیگ نهم باشد.
نکته مهم دیگر اینکه بعد از گذشت سالها از حرفه ای شدن لیگ در ایران، هنوز ثبت یک آمار واقعی و دقیق از تماشاگران یک آرزو به شمار می رود! هر کدام از رسانه ها با توجه به تخمین خبرنگار خود از تعداد تماشاگران حاضر در یک ورزشگاه عددی را اعلام می کنند که این اعداد مختلف هیچگاه باهم تناسب ندارند. ضمنا مراجعه به آمار بلیت فروشی برای تعیین دقیق تعداد تماشاگران نیز قابل استناد نیست، چرا که بسیاری از تماشاگران بدون بلیت وارد ورزشگاه می شوند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بر اساس راي كميته انضباطي
تراكتور سازي به دو بازي و پرسپوليس به يك بازي بدون تماشاگر محكوم شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را پيرامون اتفاقات و حواشي ديدار تيمهاي پرسپوليس تهران - تراکتور سازي تبريز اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، تراکتور به دليل تخلفات تماشاگران منتسب مبني بر فحاشي و توهين و استعمال الفاظ رکيک نسبت به داوران و تيم مقابل و آتش زدن و پرتاب اشيا محترقه و دود زا ، پرتاب سنگ ، بطري و اشياء مختلف به داخل زمين مسابقه به برگزاري دو ديدار خانگي بدون حضور تماشاگران ، توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ سيصد ميليون ريال جريمه نقدي محکوم مي شود.

تيم پرسپوليس تهران نيز به دليل تخلف تماشاگران منتسب مبني بر فحاشي ، توهين و پرتاب بطري و اشياء مختلف به داخل زمين مسابقه به توبيخ کتبي با درج در پرونده و پرداخت مبلغ سيصد ميليون ريال و برگزاري يک ديدار خانگي بدون حضور تماشاگر محکوم شد.

رسول خطيبي بازيکن شماره 10 تيم تراکتور به دليل اعتراض به نحوه قضاوت که منجر به تحريک و تهييج تماشاگران و فحاشي آنها به داوران مسابقه و پرتاب اشياء به داخل زمين مسابقه شد نيز به دو جلسه محروميت از همراهي تيم مربوطه و حضور در مسابقات رسمي و پرداخت مبلغ پنجاه ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته اول لیگ برتر ؛ تازه واردها درخشیدند

سایت گل - فصل نقل وانتقالات فرصتي است تا تيمها به نقاط ضعف و قوت خوت پرداخته و عيوب خود را برطرف كنند.انچه كه در هفته اول ليگ برتر به چشم امد حضور تاثير گذار بازيكنان تازه وارد مخصوصا در امر گلزني بود.
در بازي استقلال در برابر شهرداري ميلاد ميداودي بازيكن تازه وارد استقلال با به ثمر رساندن 2 گل عامل اصلي برد استقلال بودسعيد دقيقي نيز يكي از 2 گل شهرداري را به ثمر رساند.

ميلاد زنيد پور بازيكن تازه وارد استيل اذين نيز يك گل 3 امتيازي در برابر فولاد به ثمر رساند.در بازي پاس در برابر مس نيز فرهاد خيرخواه بازيكن جديد پاس با گل خود پيروزي رابراي پاس به ارمغان اورد.
در بازي راه آهن و سپاهان نيز كه با تساوي 1-1 به پايان رسيد زننده هر 2گل بازي بازيكناني بودند كه براي اولين بار لباس تيمهاي جديدشان ر ا ميپوشيدند.متوسل زاده براي راه اهن گلزني كرد و عنايتي گل تساوي سپاهان را به ثمر رساند.
غلامرضا رضايي نيز با گل زني در برابر تراكتور باعث شد پرسوليس 3 امتياز شيرين به جيب بزند.

گلزني بازيكنان تازه وارد اين اميد را در دل هوادارن زنده كرد تا اميدوار به فصل موفق تري براي تيمهايشان باشند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
فردوسی پور تنها یک نیمه را گزارش کرد/ قطع صدا به دلیل فحاشی تماشاگران!

نیمه دوم دیدار تیمهای فوتبال پرسپولیس تهران و تراکتورسازی تبریز در هفته نخست لیگ برتر بدون صدای ورزشگاه و گزارشگر این دیدار از شبکه سوم پخش شد که مجری برنامه فوتبال برتر دلیل این امر را فحاشی تماشاگر نماها دانست. به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هفته نخست مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از ساعت 19:40 امروز سه شنبه تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند که جدال آنها در پایان به سود تیم فوتبال پرسپولیس به پایان رسید.
عادل فردوسی پور که گزارشگر این مسابقه بود تنها توانست یک نیمه را گزارش کند و نیمه دوم این بازی توسط مجری برنامه فوتبال برتر گزارش شد.
پیمان یوسفی مجری برنامه فوتبال برتر که نیمه دوم این بازی را گزارش کرد علت قطعی صدای ورزشگاه را فحاشی برخی تماشاگران عنوان کرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آغاز بد هواداران تراکتورسازی/ استقبال اندک تماشاگران و حضور هشت پا در آزادی

هواداران تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز فصل دهم رقابت‏های لیگ برتر باشگاه‏های کشور را مسائل حاشیه‏ای زیادی آغاز کردند. به گزارش خبرنگار مهر، نخستین دیدار برگزار شده در ورزشگاه آزادی در لیگ دهم با حواشی بسیاری همراه بود طوریکه به نظر می‏رسد اگر مسئولان سازمان لیگ فدراسیون فوتبال در همین ابتدای کار به فکر چاره‏اندیشی نباشند، در ادامه شاهد اتفاقات ناخوشانیدی در لیگ دهم خواهیم بود.
دیدار تیم‎های فوتبال پرسپولیس و تراکتورسازی در شرایطی عصر امروز سه شنبه برگزار شد که کمتر از 10 هزار تماشاگر تراکتورسازی در ضلع جنوبی ورزشگاه مسقر شده بودند و در پیش از آغاز بازی حواشی بسیاری را رقم زدند. طرفداران تراکتورسازی که فصل نهم را با شور و حرارتی خاص به پایان برده بودند در آغاز لیگ دهم عملکرد ناامیدکننده‌ای داشتند و اقداماتی انجام دادند که قطعا عواقب خوبی برای آنها نخواهد داشت.
پیش از آغاز بازی طرفداران تراکتورسازی با پرتاب بطری و شعارهای ناشایست شرایط را برای برگزارکنندگان مسابقه و عکاسانی که پشت دروازه این تیم مستقر شده بودند، سخت و دشوار کردند.
* در حالیکه انتظار می‌رفت ورزشگاه آزادی در یک روز تعطیل برای بازی دو تیم پرطرفدار مملو از تماشاگر شود اما فقط حدود30 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادی آمده بودند.
* ناهماهنگی بازیکنان تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی در این دیدار باعث شد بازی پراشتباه بازیکنان با اعتراض طرفداران هر دو تیم مواجه شود.
* علی دایی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در این دیدار بیشتر از همه مورد تشویق قرار گرفت.
* طرفداران تراکتورسازی پلاکاردهای زیادی را در حمایت از این تیم در نقاط مختلف ورزشگاه نصب کرده بودند که یکی از آنها به "پل" هشت پای معروف جام جهانی اختصاص داشت.
* از دقایقی پیش از آغاز نیمه دوم طرفداران تیم تراکتورسازی تبریز مستقر در جنوب غربی ورزشگاه با تماشاگران پرسپولیسی کنار این جایگاه درگیر شدند و اقدام به پرتاب اشیای مختلف کردند که صحنه های ناشایستی رقم خورد. در این بین نیروی انتظامی مجبور شد برای برقراری نظم و حفظ سلامت تماشاگران فاصله بین تماشاگران دو تیم را بیشتر کند. با این حال درگیری لفظی طرفین ادامه داشت.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میزان خسارات وارده به ورزشگاه آزادی اعلام شد/ تخریب 123صندلی و تاسیسات !!!

هواداران معترض در جریان تیم‌های پرسپولیس و تراکتورسازی تعداد 123 صندلی ورزشگاه آزادی را تخریب کرده و به تاسیسات این ورزشگاه خساراتی را وارد آوردند. به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس - تراکتورسازی تبریز که نخستین مسابقه لیگ برتر در ورزشگاه آزادی بود، حواشی زیادی را به دنبال داشت که مهمترین آن تقابل هواداران دو تیم بود.

نزاع و تقابل هواداران که از پیش از آغاز بازی درگرفته بود، در جریان مسابقه نیز ادامه پیدا کرد که حاصلش توهین به یکدیگر، پرتاب اشیای مختلف، تخریب بخش‌های مختلف ورزشگاه و... بود.

این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید

روابط عمومی ورزشگاه آزادی اعلام کرد، تماشاگران دیدار پرسپولیس - تراکتورسازی که از ساعت 9 صبح به تدریج وارد ورزشگاه شده بودند، خساراتی را به بخشهای مختلف استادیوم وارد کردند.

براین اساس تعداد 123 عدد صندلی از بین رفته و همچنین به دیگر امکانات، تجهیزات و تاسیسات برق و مکانیکی مجموعه نیز آسیب‌هایی وارد شده است که از آن جمله می توان به شکستن نرده‌ها، تابلوهای راهنما، شیشه‌های بوفه مرکزی، طلق ها و لامپ‌های مهتابی راهروها و سرویس‌های بهداشتی اشاره کرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
يك بازي بدون تماشاگر براي ديگر تيم تبريزي

يك بازي بدون تماشاگر براي ديگر تيم تبريزي

شهرداري هم محكوم شد
يك بازي بدون تماشاگر براي ديگر تيم تبريزي ... :gol::gol:

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال راي خود را پيرامون حواشي ديدار تيمهاي شهرداري تبريز و استقلال تهران اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، تيم شهرداري تبريز به دليل تخلف تماشاگران منتسب مبني بر فحاشي و استعمال الفاظ رکيک عليه بازيکنان و داوران مسابقه ، پرتاب سنگ ، بطري، و اشياء مختلف به داخل زمين مسابقه که منجر به شکستن سر يکي از بازيکنان تيم استقلال شد ،به برگزاري يک ديدار خانگي بدون حضور تماشاگران منتسب با هماهنگي سازمان ليگ برتر و پرداخت مبلغ سيصد ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداوکیلی من نمی فهمم این کندن صندلی چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!
بابا یه چیزی گذاشتم روش بشینید، فکر کنم همون رو سیمان بشن بعضی ها بیشتر به دلشون میچسبه، به خدا سیمان رو هم میکنن یهو!!!!

• Like
واکنش ها: IMDB

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوکیلی من نمی فهمم این کندن صندلی چه صیغه ایه!!!!!!!!!!!!
بابا یه چیزی گذاشتم روش بشینید، فکر کنم همون رو سیمان بشن بعضی ها بیشتر به دلشون میچسبه، به خدا سیمان رو هم میکنن یهو!!!!

بهتر بود اینجوری میگفتی که با چه نیرویی میشه صندلیا رو از جاش در اورد، خداییش من یه بار رفتم استادیوم جو گیر شدیم خواستیم ارواح عمه مون یه صندلی به خیر اموات بشکونیم هر چی زور زدیم در نیومد:D یه دفه به خودمون اومدیم دیدیم ملت به من خیره شدنو هار هار میخند
"لذتی که در شکستن صندلی است در نشستن ان نیست"

arasbaran

عضو جدید
باشه ما باور کردیم رفتی استادیوم:D
تو شهرتون نمیزارین اب ببری ورزشگاه، حتما هم فصل پیش با ار پی جی بطری پرت میکردین سر فرهاد مجیدی:D برو عمو ما خودمون ذغال فروشیم
حتما اونیکه سرش شکست بازیکن استقلال نبود و کمیته انظباطیم چرتو پرت گفته

فرهاد مجیدی گلو که زد رفت طرف تماشاگرا تبریزی اونوقت هم یادت باشه ماه رمضان بود همه بطری اورده بودن داخل با بطری اب زدنش نه با سنگ
فرهاد یه لحظه فکر کرد تماشاگران خودیه میره طرف اونا اونا هم تشویقش میکنن

Sarp

مدیر بازنشسته
و تو تمرینات بازیکنان تراختور هم هیچ کسی از طرف پیروزی بطری پرتاب نمیکرد . اصلاااااااااااااا
اصلا هم شعارهای رکیک و زننده نژادپرستی سر نمیدادند . مطلقاااااااااااااااا

خاک تو سر هر کی اسمش مسئوله تو این جمهوری کفر

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
و تو تمرینات بازیکنان تراختور هم هیچ کسی از طرف پیروزی بطری پرتاب نمیکرد . اصلاااااااااااااا
اصلا هم شعارهای رکیک و زننده نژادپرستی سر نمیدادند . مطلقاااااااااااااااا

عمو داداش حاجی پاشو صب شده...
خوب اگه پرت نمیکردن که محروم نمیشدن، تماشچیایه پرسپولیس محروم شدن یا نه؟
بابا جون دیگه پایه این شعارای صد من یه غازو که شماها تو استادیوم باز کردین وگرنه که همچین شعارایی تو استادیوم داده میشده اگه صحبته توهین که به تمومه تیمها و استانها شده، اگه دوس داری مثالم واست بزنم

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حضور مدیر عامل باشگاه سپاهان در خبرگزاری مهر / فوتبال ایران 18 قطب دارد نه دو قطب

حضور مدیر عامل باشگاه سپاهان در خبرگزاری مهر / فوتبال ایران 18 قطب دارد نه دو قطب

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه با حضور در دفتر مرکزی خبرگزاری مهر ضمن بازدید از

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه با حضور در دفتر مرکزی خبرگزاری مهر ضمن بازدید از این خبرگزاری وزین گفتگویی تفصیلی را با خبرنگاران این رسانه انجام داد. متن کامل این حضور و گفتگو را به نقل از خبرگزاری مهر می خوانیم:

استقلال و پرسپولیس از همه باشگاهها دولتی‌تر هستند، به پست ریاست فدراسیون فوتبال فکر نمی‌کنم، باید حضور قطبهای جدید را در فوتبال ایران پذیرفت، حواس قلعه‌نویی به استقلال نیست و ... از جمله مباحث مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان است که با خبرگزاری مهر مطرح شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان به همراه مدیر رسانه‌ای این باشگاه با حضور در خبرگزاری مهر، ضمن بازدید از گروه ورزشی و سایر بخش‌های خبرگزاری، در خصوص وضعیت باشگاه سپاهان، "آپارتاید" در فوتبال ایران، دو باشگاه سرخابی، فدراسیون فوتبال، تیم ملی و مباحث دیگر به سئوالات مطرح شده پاسخ داد که مشروح آن را در زیر می‌خوانید:
استقلال و پرسپولیس دولتی‌ترین باشگاه‌های ایران هستند
"سپاهان دولتی نیست و طی دو سال گذشته بصورت خصوصی اداره شده است"، محمدرضا ساکت در ابتدای این گفتگو با تاکید بر این مسئله افزود: طبق اعلام وزیر صنایع، ذوب‌آهن تنها باشگاه دولتی ایران است که در صورت واگذاری سهام کارخانه ذوب‌آهن، این باشگاه خصوصی می‌شود اما استقلال و پرسپولیس دولتی‌ترین باشگاه‌های ایران هستند زیرا حمایت‌های مستقیم متولی ورزش را پشت سر خود می‌بینند و اسپانسر آنها سازمان تربیت بدنی است.
فقط بودجه در موفقیت قطعی یک سازمان نقش ندارد
مدیرعامل باشگاه سپاهان با تاکید بر اینکه هر فعالیتی برای موفقیت نیاز به پنج ابزار مهم دارد، اضافه کرد: هدفگذاری و برنامه ریزی، مدیرانی که برنامه‌ها را برای رسیدن به اهداف پیش ببرند، نیروی انسانی و عوامل اجرایی مناسب، منابع مالی و در نهایت قوانین نظارتی پنج ضلعی موفقیت مجموعه را تشکیل می‌دهند. فقط بودجه در موفقیت قطعی یک سازمان نقش ندارد زیرا بدون نیروی انسانی کارآمد و برنامه ریزی رسیدن به اهداف منتفی است. به عقیده من اگر یکی از اضلاع این پنج ضلعی وجود نداشته باشد، تشکیلات دچار چالش می‌شود.
شتابزدگی در تغییرات مدیریتی به سرخابی‌ها ضربه می‌زند
وی با بیان اینکه در باشگاه سپاهان این پنج ضلعی وجود دارد، افزود: نمی خواهم در امور تیم‌های دیگر دخالت کنم اما به عنوان یک کارشناس ورزشی می‌گویم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ظرفیت حمایتی مردمی و دولتی بسیاری دارند اما از یکسو مدیران آن فرصت لازم را برای اجرای برنامه‌ها ندارند و شتابزدگی در تغییرات به آنها ضربه می‌زند و از سوی دیگر مدیران آن تمام وقت خود را در این دو باشگاه صرف نمی‌کنند که این دو مسئله برای آنها مشکل ایجاد می‌کند.
فوتبال نیاز به وقت گذاشتن مدیران دارد
وی در توضیح این صبحت تاکید کرد: مدیران دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در تلاطم مشکلات ، خبری، تشکیلاتی و ... قرار داشته و نمی‌توانند با برنامه‌ریزی مطلوب نتیجه لازم را بدست آورند. همچنین ورزش، فوتبال و باشگاهداری نیاز به وقت گذاشتن مدیران دارد، مانند من که گاهی از ساعت 8 صبح تا 12 شب در باشگاه هستیم، البته ما باشگاه هستیم و تنها تیم فوتبال نداریم بلکه 73 تیم مختلف زیر نظرمان اداره می‌شوند.
مدیریت را نباید در فرد خلاصه کرد
ساکت در مورد نقش "محمدرضا ساکت" در موفقیت‌های سال‌های اخیر تیم سپاهان خاطرنشان کرد: مدیریت را نباید در فرد خلاصه کرد، مدیرعامل باید رابط مناسبی برای مدیران بالا تا پایین باشد و با هماهنگی کامل بین اعضا سازمان اداری - تشکیلاتی را به این شکل پیش ببرد. همچنین با تفاهم، همدلی و همیت سازمانی تمام تلاش‌مان را برای ادامه موفقیت‌آمیز این راه به کار می‌بندیم. شاید دیگران تیم ما را برترین تیم ایران می دانند اما ما خودمان را انتهای راه و تیمی کاملا موفق نمی‌دانیم زیرا این تفکر شروع شکست و نابودی خواهد بود.
هیئت مدیره سپاهان اطلاعی کامل از اتفاقات دارد
وی نقش یک مجموعه مدیریتی و تشکیلات اداری منظم را به نردبانی برای موفقیت باشگاه سپاهان تشبیه کرد و اظهار داشت: هماهنگی کامل، همفکری و داشتن هیئت مدیره‌ای پیگیر که هفته‌ای یکبار تشکیل جلسه می دهد، نقش مهمی در موفقیت‌های اخیر باشگاه دارد. من همه مسائل حتی اختیارات خاص خودم را در نشست هیئت مدیره مطرح می‌کنم زیرا اعتقاد دارم باید همه مدیران باشگاه اطلاع کامل از اتفاقات داشته باشند.

حاج صفی در راه نویدکیا
"مصدومیت محرم نویدکیا حاصل فشارهایی بود که در یک مقطع زمان روی این بازیکن به دلیل حضور در مسابقات تیم ملی، تیم امید، لیگ قهرمانان آسیا، لیگ برتر و جام حذفی آمد." مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر با اشاره به این موضوع افزود: متاسفانه احسان حاج صفی هم به همان سمت می‌رود. فکر می‌کنم این بازیکن در دو سال گذشته استراحت نکرده و بصورت مداوم در اردوهای تیم امید و بزرگسالان و بازی‌های تیم سپاهان حضور دارد.

ناهماهنگی بین سرمربیان تیم ملی
وی اضافه کرد: مگر یک بازیکن چقدر ظرفیت دارد؟ حاج صفی حتی زمانیکه با تیم بزرگسالان به اردوی اتریش رفته بود، مورد انتقاد سرمربی تیم امید قرار گرفت که چرا در اردوی این تیم حضور ندارد که این عدم تعامل بین مربیان ملی را نشان می‌دهد.
هنر سازمان لیگ قابل تقدیر است
ساکت با اشاره به اینکه تقویم مسابقات امسال وحشتناک است، اظهار داشت: در این تقویم مسابقات در چهار مقطع متوقف می‌شود که تیم‌ها نیاز به بدنسازی مجدد دارند اما هنر سازمان لیگ که در این شرایط سخت تقویم مسابقات را تا روز آخر به تیم‌ها ارائه کرده، قابل تقدیر است. البته امیدوارم مربیان تیم ملی به این تقویم گردن نهاده و با گذاشتن دیدار با تیم‌هایی مانند جزایرفارو و تیم‌هایی در این سطح، به این برنامه ضربه نزنند.
تاکیدات AFC لیگ ایران را استاندارد کرد
وی افزود: سال گذشته به خاطر تاکیدات AFC ورزشگاه‌های ایران استاندارسازی شد، چمن اکثر ورزشگاه‌ها اصلاح شد خصوصا چمن ورزشگاه تختی انزلی که ترمیم و بازسازی آن قابل تقدیر است. همچنین به دلیل برگزاری مسابقات لیگ در ماه رمضان نور تمام ورزشگاه‌ها 1200 لوکس شد که برای برگزاری مسابقات زیر نور مشکلی وجود ندارند.
سپاهان طلایه‌دار شکستن فوتبال دو قطبی است
"آیا سپاهان با قهرمانی در نهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران را از حالت دو قطبی خارج کرد؟"، مدیرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به این پرسش گفت: سپاهان عقبه بلند تاریخی، حمایت گسترده مردمی و شخصیتی تاریخی و اجتماعی دارد که تمام این موارد در کنار عملکرد خوبش در مسابقات سال‌های اخیر، به راحتی توانست قطبی جدید و پیشتاز در فوتبال ایران باشد و طلایه‌دار سنت‌شکنی و خروج فوتبال ایران از حالت دو قطبی شود.
فوتبال ایران 18 قطب دارد نه دو قطب
وی اضافه کرد: در فوتبال حرفه‌ای "قطب" وجود ندارد و هیچکس هم نمی‌تواند از حذف یک قطب صحبت کند. امروز در فوتبال ایران 18 قطب ایجاد شده و فوتبال‌مان دیگر به حالت دو قطبی باز نمی‌گردد. امروز همه تیم‌ها قابل احترام هستند زیرا تیم‌هایی مانند تراکتورسازی، شاهین بوشهر، صنعت نفت آبادان و... در شهرهای خود قطب بوده و تماشاگر دارند. رسانه‌ها هم باید این دیوار آپارتایدی در فوتبال را بشکنند.
آپارتاید حاکم در آفریقا را در فوتبال ایران لمس کردم
"من آپارتاید حاکم در آفریقای جنوبی را در فوتبال ایران لمس و از آن رنج می‌برم و می‌خواهیم این سنت را بشکنم"، ساکت با بیان این موضوع افزود: برخی از نشریات خصوصی برای تامین منابع اقتصادی حق دارند تنها از این دو باشگاه تهرانی مطلب بنویسند اما رسانه‌های عمومی، ملی، دولتی خصوصا صداوسیما باید این زندان "آپارتاید" ورزشی را بشکنند زیرا فوتبال ایران 18 قطب دارد و باید از همه بصورت مساوی و عادلانه حمایت شود.
باید حضور قطب‌های جدید را در فوتبال پذیرفت
"50سال همه رسانه‌ها تبلیغ دو رنگ سرخابی را کرده‌اند و حتی کارتون‌هایی هم در حمایت آنها ساخته شد اما امروز آن تابو شکسته شد." وی با اشاره به این اتفاق در فوتبال ایران تاکید کرد: مخالف این حرفم که هر زمان سرخابی‌ها قوی باشند، فوتبال ایران قدرتمندتر می‌شود زیرا هر زمان که با برنامه‌ریزی مناسب همه استعدادها را در سراسر کشور کشف و تربیت شدند، تیم ملی قدرتمندتری داشتیم. باید حضور قطب‌های جدید را در فوتبال پذیرفت و آنها را باور کرد اما این مسئله دلیلی بر رد و طرد قطب‌های گذشته نیست، ما دنبال تکثر هستیم نه حذف.
ایجاد ظرفیت موفقیت عاملی برای استمرار آن است</SPAN>
"آیا موفقیت سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا و حضور در جام باشگاه‌های جهان زمینه‌ساز ایجاد غرور در بین اعضای این باشگاه و در نهایت ناکامی این تیم در سال‌های اخیر لیگ قهرمانان شد؟"، مدیرعامل باشگاه سپاهان در پاسخ به این پرسش تاکید کرد: ایجاد ظرفیت یکی از مهمترین عوامل موفقیت و استمرار آن است. در شرایطی که نظام برگزاری مسابقات باشگاهی در آسیا تغییر کرد، ما با سختی‌های خاص این رقابت‌ها موفق‌ترین باشگاه ایران در این جام بودیم. امروز هم ظرفیت‌های مدیران، کادرفنی و بازیکنان بالا رفته و به این باور و ظرفیت رسیده‌ایم که جایگاه‌مان بالاتر است و نباید در ایستگاه نایب قهرمانی آسیا توقف کنیم.
قلعه نویی یک مربی بین المللی است
وی با بیان اینکه در مقطعی از زمان سیاستگذاری مدیریتی کلان باشگاه به سمتی رفت که چینش مربی و بازیکنان محدودیت خاصی داشتیم، در مورد اینکه خیلی‌ها اعتقاد دارند امیر قلعه نویی مربی بین المللی نیست، افزود: این حرف درستی نیست زیرا یک مربی که در تورنمنت سنگین داخلی پس از 34 هفته مبارزه، درگیری و ... موفق می‌شود، نشان دهنده توانایی‌های اوست.
دلایل ناکامی در لیگ قهرمانان آسیا
وی با تاکید بر اینکه در آسیا ریسک بالاست و توان جبران وجود ندارد، افزود: در فصل گذشته لیگ قهرمانان آسیا 51 موقعیت گل را از دست دادیم، خود قلعه‌نویی که نمی‌تواند به زمین برود و گل بزند. البته خودخواهی‌های فردی بازیکنان هم در این ناکامی نقش داشت. در مجموع پیچیدگی‌ها و ریسک بالای آن بازی‌ها، غرور بازیکنان که خود را برتر از تیم‌های دیگر می‌دانستند و در مواردی اشتباهات فردی عامل ناکامی تیم در سال‌های اخیر است.
بعید می‌دانم حواس قلعه‌نویی به استقلال باشد
ساکت در مورد اینکه به نظر می‌رسید حواس قلعه نویی فصل گذشته بیشتر به تیم استقلال بود تا سپاهان، گفت: بعید می دانم زیرا در دنیا فوتبال حرفه‌ای اولویت اصلی مربیان موفقیت تیم خود است. قلعه نویی شاید به رقیبان نگاه کند اما طبیعتا نگاه اول او به تیم سپاهان و موفقیت آن است.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا به پست ریاست فدراسیون فوتبال فکر نمی‌کنم

مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه با حضور در دفتر مرکزی خبرگزاری مهر ضمن بازدید از

با قانونمند شدن سقف پرداخت‌ها موافق هستم
وی در مورد بحث سقف قراردادها و این ابهام که باشگاه سپاهان در جذب بازیکنان جدید آن را رعایت نکرده است، اظهار داشت: این هم جزو ابزارهای تبلیغاتی برای تخطئه سپاهان است. من خودم با قانونمند شدن سقف پرداخت‌ها برای کاهش دریافتی بازیکنان موافق هستم اما باید شفاف و جامع اجرایی شده و نباید از این موضوع استفاده ابزاری شود.
تعیین ابرازهای نظارتی و کنترلی دقیق برای سقف قراردادها
مدیرعامل باشگاه سپاهان اضافه کرد: سال گذشته هم این صحبت‌ها علیه تیم ما مطرح شد اما در عمل دیدیم باشگاهی دیگر در طول فصل چند مربی عوض کرد و چندین بازیکن خارجی هم از این باشگاه شکایت کردند. در مجموع هزینه‌های باشگاه سپاهان برابر هزینه‌های باشگاه‌های دیگر متعادل است گرچه هیچکدام از تیم‌ها هزینه‌های خود را اعلام نکردند. ما اعتقاد داریم سقف قرارداد خوب است، به شرط آنکه ابزارهای نظارتی و کنترلی دقیقی هم وجود داشته باشد و پرداخت‌ها زیر میزی و رومیزی نشود.
بعضی از باشگاه‌ها پرداخت‌هایی خارج سیستم و بانک داشتند
وی با بیان اینکه بعضی از باشگاه‌های پرداخت‌هایی خارج سیستم و بانک داشتند، اظهار داشت: باید شرایط و موقعیت جغرافیایی تیم‌ها را برای پرداخت‌ها در نظر گرفت. بطور مثال دو تیمی که زیر نظر سازمان تربیت بدنی فعالیت می‌کنند، از یکسری ابزارها و امکانات استفاده می‌کنند که تیم‌های دیگر از آن بی بهره هستند. ضمن اینکه اهداف باشگاه‌ها در بستن تیم‌شان نقش دارد، بطور مثال بعضی‌ها برای تنها حضور در لیگ برتر می‌جنگند و برخی دیگر برای موفقیت در آسیا تلاش می‌کنند.
باید آپارتاید ورزشی را از بین برد
ساکت با انتقاد از اینکه صداوسیما بطور کامل در اختیار این دو تیم تهرانی قرار دارد اما برخلاف وعده مسئولان حتی با اعلام قبلی بازی‌ سپاهان قهرمان لیگ با راه آهن پخش نشد که موضوعی خنده‌دار است، اظهار داشت: البته نمی خواهم اسم رانت را ببرم زیرا بعضی از باشگاه‌ها از ابزارهایی استفاده می‌کنند که در عدد و رقم نمی‌آید. آنها در ورزش ما از یکسری مزیت‌های انحصاری و فوق العاده برخوردارند اما باید این آپارتاید ورزشی را از بین برد و همه تیم‌ها از یک شکل و فرصت استفاده کنند.
وی خود را مبتکر بحث مبارزه با آپارتاید ورزشی خواند و همچنین تاکید کرد: برخی تیم‌ها از مزیت پخش تلویزیونی برخوردار هستند و هر وقت به این موضوع انتقاد می‌کنیم، می‌گویند این تیم‌ها هوادار دارند. شما بیایید 60 سال یک تیم را در همه جا تبلیغ کنید، آیا پس از این مدت از کودک خردسال تا پیرمردان و پیرزنان آن را نخواهند شناخت؟ البته با گسترش شبکه‌های استانی بعضی از این مشکل حل شد اما باید مسئولان صداوسیما این مشکل را کاملا برطرف کند.
برای پایتخت نشین‌ها برتری و مزیتی قائل هستند
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با بیان اینکه سیاست باشگاه سپاهان احترام به 18 قطب فوتبال ایران است، با انتقاد از برخی رسانه‌ها که نگاه دسته دومی به شهرهای دیگر دارند که این موضوع تنها به تیم بستگی نداشته و شامل آدم‌ها، دانشگاه‌ها، روزنامه‌ها و ... می‌شود، افزود: این همان آپارتاید ورزشی است یعنی برای تیم‌های پایتخت نشین برتری و مزیتی قائل هستند. ما این مسئله را پیگیری کردیم اما بخش عمده‌ای از آنهایی که در صداوسیما هستند، طرفدار این دو تیم بوده و در دایره آپارتاید قرار دارند نگذاشتند پیگیری‌های ما به نتیجه برسد.
برای خصوصی سازی باشگاه‌ها نیاز به درآمدزایی است
وی با اشاره به اقدام کفاشیان برای گرفتن حق پخش تلویزیونی تاکید کرد: معاونت بازرگانی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، به سمت آن حرکت می کنند که امتیاز حق پخش را به شبکه بیرونی بدهند. این قدم بسیار خوبی است در راه اقتصادی شدن فوتبال. برای خصوصی سازی باشگاه‌ها نیاز به درآمدزایی است. چه کسی از آقای شفیع زاده و مرحوم درویش حمایت کرد. من به خاطر دارم درویش می گفت: "زمین به من بدهید تا در آخر عمرم ورزشگاه بسازم"، اما حمایت نشد و هیچ اتفاقی نیفتاد.
باید ظرفیت درآمدزایی را در فوتبال بالا بریم
ساکت افزود: بایستی غنای اقتصادی ورزش و ظرفیت درآمدزایی را بالا ببریم، اگر جام جهانی به بهترین شکل برگزار شد، به خاطر داشتن عقبه اقتصادی است، خبر دارم آقایان فدراسیون تلاش ویژه دارند تا سال آیند این مشکل را حل کنند. بالاخره همه تیم‌ها ظرفیت و بیننده خود را دارند. شاید صداوسیما ظرفیت و یا میل پخش بیش از این بازی‌ها را ندارد. ما هم بطور جدی از فدراسیون و مسیر بسیار خوبی که انتخاب کرده است تشکر و رسما و کتبا از آن حمایت می‌کنیم. این بحث مانند تبلیغات دور زمین است که در ابتدا مشکل به نظر می رسید اما با گذشت زمان این مشکل حل شد.
حضور تماشاگر و پخش تلویزیونی ارتباطی مستقیم دارند
وی در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر در مورد افزایش قیمت بلیت‌ها که باعث کاهش تماشاگر شده، خاطرنشان کرد: اگر تعداد تماشاگران کاهش یافته است باید میزان دریافتی از تلویزیون بابت پخش مسابقات بیشتر شود زیرا حضور تماشاگر و پخش تلویزیونی ارتباطی مستقیم دارند. البته پروژه بلیت فروشی در ایران یک پروژه بزرگ است. سیستم نظارت و کنترل آن درست نیست، الکترونیکی نبودن، دستی بودن و دخالت انسان در فروش و کنترل، ضریب اطمینان و سلامت را پایین آورده است.
12 هزار تماشاگر، 5 هزار بلیت فروخته شده
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با اشاره به این مسئله که باید قیمت پخش یک بازی 90 دقیقه فوتبال که با حواشی آن 2 ساعت می‌شود، را با قیمت بلیت سینماها، تئاتر، کنسرت‌ها و موارد تفریحی دیگر مقایسه کرد، اضافه کرد: بطور مثال برای تماشای یک بازی ما 12 هزار تماشاگر به ورزشگاه می‌آیند اما هیئت فوتبال اصفهان تعداد بلیت‌های فروخته شده را 5 هزار عدد اعلام می‌کند. همچنین در بازی ایران و عربستان 100 هزار نفر در ورزشگاه بودند ولی اعلام شد 60 هزار بلیت فروخته شده است. این یک مشکل است که باید حل شود.
بلیت فروشی یکی از درآمدهای باشگاه‌ها است
وی در مورد این بحث ادامه داد: در اکثر کشورهای دنیا بلیت فروشی یکی از درآمدهای باشگاه‌هاست. در بوندس‌لیگا درآمد بازرگانی باشگاه‌ها در ورزشگاه‌ها بیش از 23 درصد است. ما در اینجا دچار یک پارادوکس هستیم که به ما می‌گوید از یک طرف قشری که به ورزشگاه می‌آیند از قشر پایین جامعه هستند و از طرف دیگر منافع باشگاه‌ها را باید در نظر گرفت.
ورزشگاه‌های ما مرکز عصبی‌سازی تماشاگران است
"هنوز نتوانستیم نحوه بلیت فروشی و ورود تماشاگران به ورزشگاه را با ایجاد کانال، افزایش گیشه‌ها و تکریم ارباب رجوع، به شکلی مطلوب طراحی کنیم"، وی در این مورد تاکید کرد: اکثریت ورزشگاه‌های ما مرکز عصبی‌سازی تماشاگران است که چالش‌های بوجود آمده در ورزشگاه و رفتارهای ناهنجار تماشاگران ناشی از عصبانیتی است که از پروسه ورود به ورزشگاه یا حتی حرکت به سمت محل برگزار مسابقه شروع می‌‍شود. هیچکس تاکنون این پروژه را بررسی نکرده است که چه مسائلی باعث عصبانی شدن تماشاگر می‌شود.
مهمترین جایگاهی که برایم وجود دارد سپاهان است</SPAN>
ساکت در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار مهر، در پاسخ به این پرسش که آیا پیشنهاد مدیرعاملی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را قبول خواهد کرد؟، گفت: مهمترین جایگاهی که فکر می‌کنم برایم وجود دارد سپاهان است و حضور در این باشگاه برای من ارجح‌تر از هرجای دیگر است و تا وقتی که توان جسمی‌ام اجازه دهد و مدیران بالادستی ام بخواهند، سپاهان برای من اولویت اول و آخرم است.
تا توان جسمانی داشته باشم و مدیران بالاسری بخواهند در سپاهان می‌مانم
آیا تاکنون وسوسه نشده اید مدیرعامل این دو باشگاه شوید؟ وی در پاسخ به این پرسش هم اظهار داشت: نه اصلا. اشتباه نشود، نه اینکه نتوانم اما عشق و علاقه‌ام سپاهان است و از کوچکی به سپاهان علاقه داشتم و تا زمانیکه توان جسمانی و مدیران بالاسری بخواهند، در باشگاه سپاهان می‌مانم اما هرگاه یکی از این دو بخش نباشد، آن موقع در شرایط جدید تصمیم می گیرم. البته از ابتدا به شاهین هم علاقه داشتم.
جزیره‌ای عمل کردن بخش‌هایی از فدراسیون و نقش محوری کفاشیان
مدیرعامل باشگاه سپاهان در مورد عملکرد فدراسیون کفاشیان در سه سال اخیر تاکید کرد: فدراسیون در برخی از وجوه موفق و برخی دیگر کمتر موفقیت کسب کرده که در آن بخش ضعف‌هایی دیده می‌شود. در حوزه لیگ برتر، لیگ حرفه‌ای، ایجاد ساختارها و معاونت‌ها، گسترش کمپ تیم‌های ملی، هتل آکادمی، آکادمی فوتبال و تیم‌های ملی پایه قدم‌های خوبی برداشته شده است. یکپارچگی سازمانی بعضا دچار اختلال است، بعضا احساس می‌شود بخش‌هایی جزیره‌ای عمل می‌کند. البته نقش محوری کفاشیان این روزها بیشتر شده است که روزهای اول کمتر بود و همین موضوع رمزی برای موفقیت فدراسیون در بخش‌هایی است که عرض کردم.
نظرات کمیته فنی تاثیری روی سرمربی ندارد
وی اضافه کرد: در حوزه تیم ملی بزرگسالان، برنامه ریزی کمیته فنی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و در تصمیمات سرمربی تیم ملی تفکر جمعی نقشی ندارد. اعضای کمیته فنی نظرات‌شان را می‌دهند اما تاثیری در سرمربی تیم ملی ندارد. بطور مثال همه می‌گفتند برگزاری اردوی تیم ملی در اتریش خوب نیست اما یک نفر گفت باید این اردو برگزار شود. این موضوع قابل تعمق است و باید عنایت بیشتری روی آن شود تا یکپارچگی در فوتبال بیشتر شود و در نهایت تیم ملی به موفقیت دست یابد.
ساکت در مورد اینکه احتمال دارد در انتخابات دوره بعدی فدراسیون فوتبال به عنوان کاندیدای ریاست ثبت نام کند، خاطرنشان کرد: اصلا به این مسائل فکر نمی‌کنم . باید کسی رئیس فدراسیون شود که با سازمان تربیت بدنی کاملا هماهنگ باشد. رئیس فدراسیون باید مورد تایید و قبول سازمان باشد زیرا بدون کمک مالی سازمان رئیس فدراسیون نمی‌تواند کار بزرگی را انجام دهد.
نباید از منشور اخلاقی استفاده ابزاری شود
وی در مورد اجرای منشور اخلاقی در فوتبال تاکید کرد: در کارهای سازمانی و گروهی بایدها و نبایدهایی وجود دارد که می‌بایست در قالب منشور، آیین نامه انضباطی و... مطرح شود که برای تطهیر فضای فوتبال و ورزش هم وجود این بحث ضروری است. البته نباید از آن استفاده ابزاری شود زیرا چند صدایی در منشور مشکل ایجاد می‌کند. باتوجه به تاثیرگذاری مدیران، مربیان و بازیکنان فوتبال روی نسل جوان باید آئین نامه‌های انضباطی تعریف شود.
قلعه نویی هیچ زمان شروع کننده مصاحبه‌ها علیه دیگران نبوده است
مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان با بیان اینکه باید به جای کلمه منشور اخلاقی از کلماتی مانند اخلاق حرفه‌ای و غیره نام برد، در مورد مصاحبه‌های امیر قلعه نویی در فصل گذشته علیه مدیران و مربیان باشگاه‌های دیگر که جوی منفی را در فوتبال و علیه باشگاه سپاهان ایجاد کرد، افزود: با صراحت می‌گویم قلعه نویی هیچ زمان شروع کننده این مصاحبه‌ها نبوده است. وی پس از چند حمله سکوت می‌کرد اما اگر در بعضی مواقع پاسخ افراد را نمی‌داد، این تفکر ایجاد می‌شد که وی مقصر بوده است.
در کنار سایر تیم‌ها هم شخصیت و هم پتانسیل قهرمانی داریم
وی با بیان اینکه تیم سپاهان برای قهرمانی در لیگ دهم شرکت کرده است، خاطرنشان کرد: امسال یکی از سخت‌ترین لیگ‌هاست که 18 تیم مدعی قهرمانی در آن حضور دارند. ما هم در کنار سایر تیم‌ها هم شخصیت و هم پتانسیل قهرمانی داریم. البته هدفگذاری ما موفقیت در مسابقات داخلی و آسیایی است و با توجه به کادرفنی مطرح و بازیکنان تاثیرگذاری که داریم و باعث شده اختلاف بازیکنان درون زمین و روی نیمکت ذخیره‌ها کاهش یابد، می‌توانیم به موفقیت در این رقابت‌ها دست یابیم.
بالندگی ورزش به بالندگی باشگاه‌ها بستگی دارد
ساکت در مورد بحث خصوصی سازی باشگاه‌ها تاکید کرد: موضوع خصوصی سازی و بحث تامین منابع درآمدی باشگاه‌ها از اولویت اصلی ورزش کشور بوده و بسیار اهمیت دارد. بالندگی ورزش به بالندگی باشگاه‌ها بستگی دارد زیرا باشگاه‌ها هستند که محل پرورش و نگهداری ورزشکاران به شمار می آیند. در شورای راهبردی ورزش کشور کارگروه حرفه‌ای باشگاه‌های ورزشی تشکیل شده که چندی پیش در دفتر دکتر قاسمی جلسه‌ای تشکیل شد که بنده و آقای فتح الله زاده افتخار داشتیم در این کارگروه شرکت کردیم.
ایجاد بستر درآمدزایی و تبدیل باشگاه‌ها به بنگاه اقتصادی
وی افزود: اولویت کار را برای مسائل باشگاهداری کشور برنامه جامع خصوصی سازی ورزش و باشگاه‌های می‌دانیم که در آن سبدهای حمایتی، نظارتی در باشگاه‌های حرفه ای و بستر درآمدزایی و تبدیل باشگاه‌ها به بنگاه اقتصادی در آن تعریف شده بود. این توقعی است که استدعا داریم زمان و تاخیر به آن نخورد و سازمان تربیت بدنی با جدیت آن را دنبال کند.
اصفهان به ورزشگاه ملی نیاز دارد، شرمنده نمایندگان AFC می‌شویم
مدیرعامل باشگاه سپاهان با بیان اینکه پروژه نقش جهان حدود 20 سال است در میان زمین و هوا قرار دارد، در پایان گفت: اخیرا با پیگیری خوب استاندار اصفهان، سازمان تربیت بدنی مدیریت اجرایی ورزشگاه نقش جهان را مجددا به استان اصفهان واگذار کرد. اصفهان ظرفیت خوبی برای ساخت و ساز دارد، به شرطی که بودجه آن را سازمان از ردیف بودجه‌های ملی و عمرانی تامین کند. امیدوارم این زمان بیش از یکسال نباشد و ما را مقابل نمایندگان AFC شرمنده نکند زیرا آنها پس از ورود به ایران خودشان می‌گویند "سال آینده". ما خودمان کمپ اختصاصی صفائیه و فردوس را داریم اما اصفهان به ورزشگاه ملی نیاز دارد.
گفتگو از امیر محب ملکی

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
محروميت پرسپوليس و تراكتورسازي قطعي است

عبداللهي: براي سرپرست باشگاه پرسپوليس متاسفم كه اين‌گونه صحبت مي‌كند ..

خبرگزاري فارس: عضو كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با ابراز تاسف براي سرپرست باشگاه پرسپوليس محروميت اين باشگاه و تراكتورسازي را قطعي دانست.

حسين عبداللهي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اظهارات حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس، مبني بر اينكه راي كميته انضباطي بدون امضاي اعضا به باشگاه ابلاغ شده عنوان كرد: اگر دقت كرده باشيد در نامه‌اي كه كاشاني در تلويزيون نشان داد يك مهر برابر اصل در آن ديده مي‌شد. در تمام آراي ابلاغي كميته انضباطي به همين گونه است يعني اينكه هيچ كدام از اعضا راي ابلاغي را امضا نمي‌كنند و آن را تنها با مهر كپي برابر اصل به طرفين دعوا ابلاغ مي‌كنند.

وي ادامه داد: براي حبيب كاشاني كه مدت‌هاست مديريت اين باشگاه را بر عهده داشته متاسفم. ايشان چندين راي از كميته انضباطي را ديده‌اند كه بدون امضا و فقط با مهر برابر اصل به باشگاه ابلاغ شده است. اين قانون است حتي در دادگاه و محاكم قضايي نيز قاضي تنها داد نامه را امضا مي‌كند و از آن كپي گرفته مي‌شود و نسخه‌اي كه به طرفين دعوا ابلاغ مي‌شود بدون امضاي قاضي و فقط با مهر برابر اصل است. در اينجا اين مهر همان مفهوم امضا را دارد. كاشاني بهتر است بگويد كدام راي كميته انضباطي كه به باشگاه پرسپوليس ابلاغ شده امضا داشته است كه امروز در رسانه پر مخاطب تلويزيوني چنين مسائلي را مطرح مي‌كنند.

عضو كميته انضباطي فدراسيون فوتبال با انتقاد دوباره از برخي از اظهارات ديگر حبيب كاشاني كه امروز در يك برنامه ورزشي مطرح كرد گفت: ايشان ماده 5 آئين نامه را به طور ناقص خواند و گفت زماني كه رئيس نباشد صدور و ابلاغ راي درست نيست. بايد بگويم ادامه اين ماده را كاشاني در تلويزيون نخواند. در ادامه ماده آمده است: رئيس يا معاون كميته بايد حضور داشته باشند و راي به امضاي 3 نفر از اعضا برسد. در مورد حكم محروميت باشگاه پرسپوليس روغني معاون كميته انضباطي حضور داشت و 3 عضو كميته آن را امضا كرده‌اند. نمي‌دانم چرا كاشاني ادامه اين ماده را نخواند.

عبد اللهي در مورد جريمه 30 ميليون توماني پرسپوليس به فارس گفت: در آئين نامه انضباطي مواد 20 و 21 سقف جريمه 30 ميليون تومان تعيين شده است و براي اين باشگاه‌ها سقف آن را در نظر گفته‌ايم.

عضو كميته انضباطي در مورد اينكه شريفي رئيس اين كميته همواره اعتقاد داشت نبايد تماشاگران را از حضور در ورزشگاه محروم كنيم، چرا اكنون چنين رايي صادر شده، تاكيد كرد: پس از بازگشت شريفي به ايران در اين مورد ايشان توضيح كامل را خواهند داد. ايشان همواره معتقد بود نبايد هوادار را از حضور در ورزشگاه محروم كرد و بايد باشگاه را جريمه كرد اما اين تصميم در برهه‌اي از زمان گرفته شد و زماني كه مي‌بينيم اين تنبيه اثري ندارد و در هفته‌ اول مسابقات ليگ چنان اتفاقات ناخوشايندي در ورزشگاه رخ مي‌دهد تصميم به محروميت تيم‌ها گرفته مي‌شود تا آنها بدون حضور تماشاگرانشان مسابقه بدهند. شايد اگر اين اتفاقات در هفته اول ليگ نمي‌افتاد كميته انضباطي چنين راي صادر نمي‌كرد.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و ملوان بندر انزلی در هفته دوم رقابت های لیگ برترباشگاه های ایران

تیم های فوتبال فولاد مبارکه سپاهان و ملوان بندر انزلی در هفته دوم رقابت های لیگ برترباشگاه های ایران به مصاف هم می روند.
این دیدار ساعت 18:15 روز یکشنبه در ورزشگاه فولاد شهر برگزار می شود و زرد پوشان اصفهان در صددند تا در اولین دیدار خانگی فصل دهم هوادارانی را که مشتاقانه به فولاد شهر می آیند تا نمایش قهرمان لیگ را مشاهده کنند شادمان به خانه هایشان روانه کنند.
کانون هواداران باشگاه سپاهان در فراخوانی از همه هواداران دعوت نمود تا در این دیدار قهرمان لیگ ایران را به خوبی و کوبندگی یاری کنندتا 3 امتیاز اولین دیدار خانگی فصل جدید این رقابت ها در اصفهان بماند.
روابط عمومی باشگاه نیز اعلام نمود تا همه اصحاب رسانه با معرفی نامه از رسانه متبوع خود و با مراجعه به اداره کل تربیت بدنی آی دی کارت جدید حضور ورزشگاه برای پوشش مسابقات لیگ برتر را دریافت کنند.
گفتنی است وسیله ایاب و ذهاب خبرنگاران ساعت 17:10 روز یکشنبه از مقابل درب واحد خبر صدا و سیما واقع در پل فلزی آماه سرویس دهی به خبرنگاران و عکاسان می باشد.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پرسنل و ورزشکاران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در روز اهدای خون به مراکز سازمان انتقال خون رفتند

پرسنل و ورزشکاران باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در روز اهدای خون به مراکز سازمان انتقال خون رفتند تا اهدای خون خود در این روز از همگان برای مشارکت در این اقدام خیر خواهانه دعوت به عمل آورند . عمل خیر خواهانه ای که می تواند فراتر از این روز در همه فصول سال مورد توجه هموطنان قرار گیرد.

pinion

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لئون استپانیان بازیکن سال های نه چندان دور سپاهان تا روزهای آینده برای همیشه ایران را

لئون استپانیان بازیکن سال های نه چندان دور سپاهان تا روزهای آینده برای همیشه ایران را به مقصد وطنش ارمنستان ترک می کند.
این بازیکن محبوب سپاهان که از اوائل دهه 70 وارد سپاهان شد و سال ها نیز در این تیم کهن اصفهانی به عنوان بازیکن و کاپیتان افتخار آفرینی کرد درصدداست تا این هفته به کشورش بازگردد و خاطره ای ابدی را در ذهن هواداران سپاهانی از خود باقی گذارد .
وی در سال 87 آخرین سال فوتبالی اش را به عنوان بازیکن در تیم فوتبال سپاهان نوین سپری کرد و سپس در تیم های پایه باشگاه به مربیگری پرداخت.
بزرگترین افتخار لئون قهرمانی با تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در دومین دوره رقابت های لیگ برتر باشگاه های ایران بود که استپانیان در آن دوره نقش برجسته ای را در اولین قهرمانی زرد پوشان اصفهان بود ایفا کرد.
باشگاه فولاد مبارکه سپاهان روز یکشنبه قبل از بازی با ملوان در ورزشگاه فولاد شهر از زحمات و تلاشهای این بازیکن سابق و همیشه محبوب زرد های ایران تجلیل و قدردانی می کند و هواداران سپاهان نیز با تشویق وی خاطرات سال های نه چندان دور ی راکه استپانیان را با شعار لئون استویچکوف حمایت و یاری می کردندبرای وی زنده خواهند کرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سازمان ليگ برتر / برنامه مسابقات فوتبال در ماه رمضان

سازمان ليگ برتر / برنامه مسابقات فوتبال در ماه رمضان

سازمان ليگ برتر اعلام كرد
برنامه مسابقات فوتبال در ماه رمضان ... :cap::gol::gol:

جام جم آنلاين: سازمان ليگ فدراسيون فوتبال برنامه ديدارهاي هفته‌هاي پنجم تا نهم مسابقات ليگ برتر و پيگيري رقابت‌ها در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

به گزارش مهر ، سازمان ليگ برتر برنامه هفته‌هاي پنجم تا نهم سازمان ليگ برتر را که در ماه رمضان و پس از افطار برگزار خواهد شد را به اين شرح اعلام کرد:

سه شنبه - 26/5/89
هفته پنجم:
فولاد خوزستان - صباي قم (ورزشگاه تختي - اهواز)
ملوان بندرانزلي - سايپا البرز (ورزشگاه تختي - انزلي)
استيل آذين - مس کرمان (ورزشگاه دستگردي - تهران)
پاس همدان - نفت تهران (ورزشگاه قدس - همدان)
شاهين بوشهر - تراکتورسازي تبريز (ورزشگاه بهشتي - بوشهر)
ذوب آهن اصفهان - سپاهان اصفهان (ورزشگاه ذوب آهن - فولاد شهر)
استقلال تهران - پيکان قزوين (ورزشگاه آزادي - تهران)

چهارشنبه - 27/5/89
شهرداري تبريز - صنعت نفت آبادان ( ورزشگاه يادگار امام (ره) - تبريز)
راه آهن شهرري - پرسپوليس (ورزشگاه آزادي - تهران)

يکشنبه - 31/5/89
هفته ششم:
نفت تهران - استقلال تهران (ورزشگاه اکباتان- تهران)
مس کرمان - فولاد خوزستان (ورزشگاه شهيد باهنر - کرمان)
پيکان قزوين - استيل آذين (ورزشگاه شهيد رجايي - قزوين)
سپاهان اصفهان - پاس همدان (ورزشگاه ذوب آهن - فولاد شهر)
تراکتورسازي تبريز - ملوان بندرانزلي (ورزشگاه يادگار امام (ره) - تبريز)

دوشنبه - 1/6/89
سايپا البرز - راه آهن شهرري (ورزشگاه انقلاب - کرج)
صباي قم - شهرداري تبريز (ورزشگاه يادگار امام - قم)
صنعت نفت آبادان - ذوب آهن اصفهان (ورزشگاه تختي - آبادان)
پرسپوليس - شاهين بوشهر (ورزشگاه آزادي - تهران)

جمعه - 5/6/89
هفته هفتم:
استقلال تهران - سپاهان اصفهان (ورزشگاه آزادي - تهران)
نفت تهران - مس کرمان (ورزشگاه اکباتان - تهران)

شنبه - 6/6/89
استيل آذين - تراکتورسازي تبريز (ورزشگاه دستگردي - تهران)
فولاد خوزستان - پرسپوليس (ورزشگاه تختي - اهواز)
شاهين بوشهر - راه آهن شهرري (ورزشگاه شهيد بهشتي - بوشهر)
ملوان بندرانزلي - صنعت نفت آبادان (ورزشگاه تختي - انزلي)
ذوب آهن اصفهان - صباي قم (ورزشگاه ذوب آهن - فولادشهراصفهان)
شهرداري تبريز - پيکان قزوين (ورزشگاه يادگار امام (ره) - تبريز)
پاس همدان - سايپا البرز (ورزشگاه قدس - همدان)
کليه اين ديدارهاي فوق راس ساعت 21:30 دقيقه برگزار خواهد شد.

جمعه - 19/6/89
هفته هشتم:
سايپا البرز - شاهين بوشهر، ساعت 17 (ورزشگاه انقلاب - کرج)
پيکان قزوين - نفت تهران، ساعت 17 (ورزشگاه شهيد رجايي - قزوين)
تراکتورسازي تبريز - ذوب آهن اصفهان، ساعت 17 (ورزشگاه يادگار امام (ره) - تبريز)
صنعت نفت آبادان - فولاد خوزستان، ساعت 18:45 (ورزشگاه تختي - آبادان)
مس کرمان - استقلال ساعت، 18:45 (ورزشگاه شهيد باهنر - کرمان)
شنبه - 20/6/89
راه آهن شهرري - ملوان بندرانزلي، ساعت 17:15 (ورزشگاه اکباتان - تهران)
سپاهان اصفهان - شهرداري تبريز، ساعت 17:15 (ورزشگاه ذوب آهن - فولادشهر)
پرسپوليس - پاس همدان، ساعت 19:45 (ورزشگاه آزادي - تهران)
صباي قم - استيل آذين، ساعت 19:45 (ورزشگاه يادگار امام (ره) - قم)

جمعه - 26/6/89
هفته نهم:
نفت تهران - سپاهان اصفهان، ساعت 17:15 (ورزشگاه اکباتان - تهران)
ملوان بندرانزلي - شاهين بوشهر، ساعت 17:15 (ورزشگاه تختي - انزلي)
پاس همدان - صباي قم، ساعت 17:15 (ورزشگاه قدس - همدان)
مس کرمان - تراکتورسازي تبريز، ساعت 18:10 (ورزشگاه شهيد باهنر - کرمان)
فولاد خوزستان - پيکان قزوين، ساعت 19:45 (ورزشگاه تختي - اهواز)
استقلال تهران - سايپا البرز، ساعت 19:45 (ورزشگاه آزادي - تهران)

شنبه - 27/6/89
شهرداري تبريز - پرسپوليس، ساعت 16:30 (ورزشگاه يادگار امام (ره) - تبريز)
استيل آذين - صنعت نفت آبادان، ساعت 18:30 (ورزشگاه دستگردي - تهران)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
در کميته فني فوتبال مطرح شد
تاييد بازي تداركاتي با تيم فوتبال ارمنستان
جام جم آنلاين: نشست کميته فني فدراسيون فوتبال صبح امروز در آکادمي ملي فوتبال برگزار شد و طي آن انجام ديدار تدارکاتي تيم ملي مقابل ارمنستان به جاي اوکراين مورد تاييد قرار گرفت.

به گزارش مهر، جلسه کميته فني تيم‌هاي ملي فوتبال صبح امروز شنبه با حضور علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال، افشين قطبي سرمربي تيم ملي، علي دوستي مهر سرمربي تيم جوانان ايران، منصور رشيدي مربي دروازه بانان تيم ملي بزرگسالان، پيت بيوتر دستيار اول و عليرضا منصوريان دستياردوم افشين قطبي ، فريدون معيني رئيس کميته جوانان و سرپرست کميته تيم‌هاي ملي، هومن افاضلي دبير کميته فني فدراسيون فوتبال برگزار شد.
در اين جلسه ، علي دوستي مهر سرمربي تيم فوتبال جوانان ايران درباره برنامه‌هاي اين تيم و اردوي جوانان ايراني در آلمان و لهستان گزارشي را ارائه کرد.
پس از علي دوستي مهر ، افشين قطبي سرمربي تيم ملي بزرگسالان درباره اردوي اتريش ، تمرينات تاکتيکي و تکنيکي و انجام تست بدني از بازيکنان تيم ملي و همچنين درباره سه ديدار تدارکاتي اين تيم مقابل ستاره سرخ بلگراد، واشاش مجارستان و لاتزيو گزارش کاملي را ارائه کرد.

در ادامه جلسه برنامه‌هاي آتي تيم ملي براي آمادگي در جام ملت‌ها بررسي و قرار شد در جلسه آينده اين کميته با دعوت از مربيان مختلف ليگ در مورد اردوي اتريش بحث و تبادل نظر شود.

در ادامه اين جلسه پيرامون چگونگي حضور بازيکنان تيم‌هاي فوتبال اميد و بزرگسالان ايران در اردوهاي آماده سازي بحث و گفتگو شد که در نهايت مقرر شد سرمربي تيم ملي بزرگسالان هيچ بازيکن تيم اميد را بدون هماهنگي اين کميته به اردو دعوت نکند.

همچنين سرمربي تيم ملي از جايگزين شدن ارمنستان به جاي اوکراين که بازي با اين تيم از سوي فدراسيون فوتبال اوکراين لغو شده ابراز رضايت کرد و با توجه به نتايج خوب اين تيم برابر اسپانيا، بلژيک و ديگرحريفان اروپايي، ارمنستان به عنوان حريف تدارکاتي تيم ملي تاييد شد. اين بازي تدارکاتي روز 20 مردادماه در ايروان برگزار مي شود.