سلام
به نظر شما مهمترین عامل آزادی سربازان ایرانی از دست گروه جیش العدل چیست؟
منظور از این نظر سنجی تعیین سطح اطلاعات از اوضاع اجتماعی و ... کاربران این سایت است.
لطفا درنظر سنجی شرکت کنید.
اسماعیل کوثری ( از فرماندهان سپاه در دوره جنگ ایران و عراق بوده و اینک نماینده تهران در مجلس است) از نمایندگان اصولگرای مجلس ایران گفته است که چهار مرزبان گروگان گرفته شده ایرانی که دیروز با کمک مقام های محلی و مذهبی سیستان و بلوچستان آزاد شدند، باید به دلیل تخلف از وظایف، تنبیه شوند.
آقای کوثری به خبرگزاری خانه ملت وابسته به مجلس ایران گفته "تنبیه برای این است که در زمان انجام وظیفه، دیگر این تخلفات تکرار نشود."
اسماعیل کوثری ( از فرماندهان سپاه در دوره جنگ ایران و عراق بوده و اینک نماینده تهران در مجلس است) از نمایندگان اصولگرای مجلس ایران گفته است که چهار مرزبان گروگان گرفته شده ایرانی که دیروز با کمک مقام های محلی و مذهبی سیستان و بلوچستان آزاد شدند، باید به دلیل تخلف از وظایف، تنبیه شوند.
آقای کوثری به خبرگزاری خانه ملت وابسته به مجلس ایران گفته "تنبیه برای این است که در زمان انجام وظیفه، دیگر این تخلفات تکرار نشود."
در جلسه علنی سه شنبه 19 فروردین مجلس، ادعایی مطرح شد که به سرعت در رسانه های ایران بازتاب یافت: مرگ داماد مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان در راه بازگشت از میانجیگری برای آزادی مرزبانان ایرانی.
علی مطهری صبح سه شنبه 19 فروردین گفت که مولوی عبدالحمید داماد خود مولوی احمد نارویی را در مسیر میانجیگری از دست داده و پس از آنکه شایع شده که مرگ وی کار عوامل حکومتی بوده، این اتهام را نادرست دانسته است.
ساعاتی پس از انتشار این اظهارات، خبرگزاری "ایسنا" نوشت که مولوی عبدالحمید نقش داشتن داماد خود در میانجیگری های مربوط به گروگان ها را نیز رد کرده است.
رسانه های ایران، خبر واژگون شدن خودروی حامل مولوی احمد نارویی داماد مولوی عبدالحمید و مرگ او را در ۲۶ اسفند مخابره کردند ولی پس از آن، گزارشی راجع به وقوع این حادثه در مسیر بازگشت از میانجیگری منتشر نشد.
مرگ داماد امام جمعه اهل سنت زاهدان، به ویژه از آن جهت خبرساز شد که دیگر داماد او، حافظ اسماعیل ملازهی، از بیش از سه سال پیش در زندان است. داماد دیگر او عبدالعلیم شهبخش نیز، که در سال ۱۳۸۹ برای مدتی زندان شد، به قید وثیقه آزاد است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------از سوی دیگر، مولوی عبدالحمید سه شنبه 19 فروردین در مصاحبه ای با سایت دیپلماسی ایرانی گفته در حالی که میانجیگران اعزامی از جانب او، توانسته بودند نظر گروگانگیران را برای آزادی اسرایشان جلب کنند، اختلافات داخلی بین اعضای جیش العدل و "ورود چند گروه دیگر برای آزادی مرزبان ها" منجر به تاخیر در رهایی مرزبانان و اعدام گروهبان جمشید دانایی فر شده است.
وی افزوده که این میانجیگران موازی، از طرف "برخی نهادها و ارگان های ایران" اعزام شده و "مسائل مادی" را مطرح کرده اند.
پذیرش این روایت به آن معناست که همزمان با تلاش میانجیگران محلی برای نجات گروگانها، "برخی نهادها" با پیشنهاد "مسائل مادی" برای آزادی گروگانها، جان آنها را به خطر انداخته اند.
http://anaj.ir/news/pages/103277یونسی: در مورد آقای عبدالحمید و مسئله مرزبانان لازم است این چند نکته را به صورت مختصر ذکر کنم: ١. وظیفه دستیاری ویژه رئیس جمهور تعامل با همه علما و فرهیختگان قومی و مذهبی است. البته سیاست کلان نظام و بزرگان نیز همین بوده است و بنده در همین راستا عمل میکنم. ضمن اینکه در مسائل مذهبی با مشورت نمایندگان ولیفقیه در استانها عمل میکنم. در مورد آقای مولوی عبدالحمید هم با جناب آیتالله سلیمانی نماینده محترم ولی فقیه در استان هماهنگ هستم. حتی قبل از پیروزی آقای دکتر روحانی در انتخابات ریاست جمهوری نیز به توصیه ایشان عمل میشد. هر چه غیر از این نقل شده است کذب محض است. ٢. من با هرگونه بزرگ کردن بیجا و چهرهسازی بیجا و یا تحقیر بیجا و تحریک و تنگنظری بیجا در مورد همه علما و روحانیون شیعه و سنی مخالفم. من به مدیریت درست و استراتژی در راستای منافع کشور و جمهوری اسلامی و امنیت ملی عقیده دارم. ٣. در مورد مرزبانان معتقدم که خوب عمل نشد و به نوعی به تروریستها باج داده شد، برای اولین بار یک گروه تروریست با نام و اسم زیبای اسلامی در سطح جهانی معرفی شد در حالیکه این امکان وجود داشت که از ظرفیتهای محلی با کمترین هزینه مادی و معنوی همه مرزبانان اسیر را آزاد کرد. منبع
http://anaj.ir/news/pages/103277
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
مهمترین قانون پولدار شدن را بیاموزید! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
مهمترین دوران زندگی انسان | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
خوابیدن مهمترین فعالیت شما در زندگیست! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
مهمترین علت غرق شدگی در دریای خزر///MehD | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |