خب فرمایشاتتون رو خوندم. بله درسته ، من نگفتم اینکارا رو نکنید و حذفش کنید ، من گفتم اگه امتیاز بندی کنیم کارها رو ، اگه فرضا از 20 نمره بدیم ، من به این کار شما نمره ی 18 و به ختم معانی قرآن(مثلا) نمره 19 ، و به عمل نمره بیست رو میدم. من نگفتم اینکارا فایده ای نداره ، من عرض کردم در ارزش گذاری ، نمره ی عمل بالاتر است.
منم حرف شمارو کاملا قبول دارم. درک میکنم. و کاملا درست میفرمایید.
اما ذهنیت من(شاید غلط باشه!) این جور هست که وقتی این جوری انتقاد میشه خیلی ها که ایمان نه چندانی داشته باشند از ادامه همین کار هم دلسرد بشن! من میگم کاری کنیم که دلسردی برای یک کار خیر صورت نگیره! کاری نکنیم که ارزش یک کار کم اهمیت شمرده بشه! ارزش این کار کم نیست اما میشه کاری کرد که ارزش اون دوچندان بشه!
شاید همین تایپک، همین خوندن قران های سطحی ،بازم از نخوندنش سودش بیشتر باشه! که مطمئنن هم هست! همین جمعه قران خوندن های سطحی هم کسی از ذهنش اسم امام زمان هم عبور کنه!
یعنی شاید اینجوری بهتر بود ذکر میکردین که دوستان در کنار این تاپیک که روخونی قران هست فلان کار صورت گرفته و تاپیکش هم زده شده، که شاید ارزش این کار رو شمارو هم دوچندان کنه!!
نه اینکه من بعدا متوجه بشم که شما تاپیک زدین و دارین به این صورت انتقاد میکنید که اخر هم بنده از حرف های خودم ناراحت بشم که چرا تهمت ناروایی به شخصی زدم.
من و شمایی که درد دین و امام زمان و ظهورش رو داریم باید در انتقاد کردن هم محتاط عمل کنیم!
نمیدونم تونستم منظورمه برسونم یا خیر.