من هم رشته مواد قبول شدم

p30click

عضو جدید
سلام بر همه
تا دوماه پیش می اومدیم اینجا فقط با حسرت نگاه میکردیم اما الآن دیگه من مهندسی مواد دانشگاه صنعتی مالک اشتر قبول شدم.

خب خیالم راحت شد.
اما میخوام تو دانشگاه بهترین دانشجو باشم و برای فوق لیسانسم راحت دانشگاه تهران یا 1 دانشگاه درست حسابی بیارم.

میشه بگید چیکارکنم و باید چطوری برنامه ریزی کنم؟
(حالا نگید این سرش داغه فعلاً فکر مکینه دانشگاه مثل دبیرستانه، نه من همه جوره دانشگاه رو شناختم فقط منو راهنمایی کنید)

ghzshadow

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر همه
تا دوماه پیش می اومدیم اینجا فقط با حسرت نگاه میکردیم اما الآن دیگه من مهندسی مواد دانشگاه صنعتی مالک اشتر قبول شدم.

خب خیالم راحت شد.
اما میخوام تو دانشگاه بهترین دانشجو باشم و برای فوق لیسانسم راحت دانشگاه تهران یا 1 دانشگاه درست حسابی بیارم.

(حالا نگید این سرش داغه فعلاً فکر مکینه دانشگاه مثل دبیرستانه، نه من همه جوره دانشگاه رو شناختم فقط منو راهنمایی کنید)

سلام.تبريك ميگم.به جمع مواديا خوش اومدي.
وقتي با اين طرز تفكر ميخواي بري دانشگاه،مطمئن باش بهترين دانشجو هم ميشي.
مالك اشتر اصفهان قبول شدي يا تهران؟

METALHEAD

عضو جدید
سلام بر همه

خب خیالم راحت شد.

سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهت
من را بردی انداختی تو حال و هوای هفت سال قبل!
من هم دانشگاه قبول شده بودم می خواستم مرزهای دانش را جابجا کنم!
یادمه هی با خودم تکرار می کردم که الان تو جای یه نفر رو توی دانشگاه سراسری گرفتی و باید بیشترین تلاشت را بکنی
یادمه به خودم می گفتم که اون پیرزنی که تو روستاهای دورافتاده داره مالیات میده و دولت داره هزینه ی تحصیلت می کنه باعث میشه که به اون پیرزن هم مدیون باشی و باید خوب استفاده کنی از وقت ...
هر چند که بعدا آن چیزی که می خواستم نشد
اما دوست من الان تو بهترین ایام عمرت قرار داری
تا میتونی از وقتت استفاده کن که بعدا پشیمان نشی

p30click

عضو جدید
مالک اشتر اصفهان اما نگفتید...

مالک اشتر اصفهان اما نگفتید...

سلام دوستان ممنون که امیدوارم کردید من مالک اشتر اصفهان قبول شدم اما بالاخره نگفتید چیکارکنم و برای اینکه فوق لیسانس موفق بشم باید از الآن چطوری برنامه بریزم.
چون من یا برنامه میریزم و درس میخونم یا اگه برنامه نریزم دیگه هیچی نمیخونم.

لطفا کمک کنید داره مهر میاداااا

ممنون

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهت
یادمه هی با خودم تکرار می کردم که الان تو جای یه نفر رو توی دانشگاه سراسری گرفتی و باید بیشترین تلاشت را بکنی
یادمه به خودم می گفتم که اون پیرزنی که تو روستاهای دورافتاده داره مالیات میده و دولت داره هزینه ی تحصیلت می کنه باعث میشه که به اون پیرزن هم مدیون باشی و باید خوب استفاده کنی از وقت ...

:crying2: عجب حرفایی ...
کاش خییل زودتر از اینا میشد بهتر از اینا بود

فرهنگ

مدیر بازنشسته
همین: مثل آدم درس بخون...
(ببخشیدا .ولی واقعا درسو واسه خودت بخون نه استاد نه دانشکده نه نمره نه استاد)
سرت رو هم مثل کبک تو برف کن .. سعی کن اطلاعاتت رو بیشتر کنی
شاخ باش! شاخ!!
بهت تبریک میگم
امیدوارم موفق باشی

METALHEAD

عضو جدید
سلام دوستان ممنون که امیدوارم کردید من مالک اشتر اصفهان قبول شدم اما بالاخره نگفتید چیکارکنم و برای اینکه فوق لیسانس موفق بشم باید از الآن چطوری برنامه بریزم.
چون من یا برنامه میریزم و درس میخونم یا اگه برنامه نریزم دیگه هیچی نمیخونم.

لطفا کمک کنید داره مهر میاداااا

ممنون

سلام دوست عزيز
برنامه ريزي براي هر شخص منحصر به همون شخصه!
يعني نميشه يه نسخه پيچيد براي همه
اما ميتونم اين را بگم كه چون توي دانشگاه آقا بالاسر نداري و كسي احتمالا تا نيم ترم يا پايان ترم ازت درس نمي پرسه اگر هر هفته خودت را جمع و جور نكني آخر ترم اينجوري ميشي:cry: و با ديدن نمره ات اول اين جوري:eek: ولي خب اگر از همون اول ترم براي دروس پايه ي رياضي و فيزيك و شيمي تمرين حل كني و كلاس ها را نپيچوني مطمئن باش خيلي راحت موفق ميشي
فراموش نكن كه تا چشم به هم بزني ترم تموم شده
اينجا ديگه دبيرستان نيست كه تو يك سال يه كتاب بخوني
تو چهار ماه و نيم بايد چند كتاب بخوني!
خلاصه كه جو دانشگاه نگيردت كه يه هو ميبيني آخر ترمه و كلي جزوه كپي كردي كه بخوني و شب امتحانه و هر چي ميخوني درست حسابي ياد نمي گيري
باز هم بگم؟!:gol:

amirswt

عضو جدید
سلام دوست عزیز
تبریک میگم بهت

سلام
ببخشید موضوع رو نمیخوام منحرف کنم، ولی شما دبیرستان مفتح تهران درس خوندید؟

Neverhood

عضو جدید
شاخ باش! شاخ!!
بهت تبریک میگم
امیدوارم موفق باشی

ایضا همینی که فرهنگ گفت ! ولی برای هر کسی شاخ نشو :cool:
فرهنگ جدیدا این کلمه شاخ رو زیاد استفاده میکنیهااا:warn:
پژوهشگاه یاد گرفتی ؟ :redface:

p30click

عضو جدید
شاخ باش! شاخ!!
بهت تبریک میگم
امیدوارم موفق باشی

سلام فرهنگ جان.من نمیفهمم سرم و تو برف رو کنم و اطلاعاتمو بیشتر کنم یعنی چی؟ اولی برای مسائل سیاسیه دومی برای همه محیط هاست؟
راستی اگه منظورت از شاخ بودن کلاس گذاشتنه من همینجوری خودمو خیلی بالا میگیرم تا کم نیارم. :biggrin:

amirswt جان نه همینطور که میبینید من اصفهانی هستم ;)

Neverhood چشم :redface:

وایسد مهربشه ببینم چطوری میشه کار کرد

راستی تو این رشته وقت هست برای زبان هم کار کرد ؟ یعنی تا 4 ترم دیگه زبانم رو به تافل برسونم؟ (توجه من زبانمو تو کنکور فقط 45٪ زدم) اوضام خوب نیست

برای زبان از کجا شروع کنم؟ تو تاپیک زبانیا زدم تاپیکمو حذفیدن نمیدونم چرا؟ حالا شما که با مایید بگید

sh_317

عضو جدید
سلام بر همه

خب خیالم راحت شد.

سلام منم بهت تبریک میگم:smile:
میدونی رشتمون جوریه که هر چقدر اطلاعات جانبی ات رو ببری بالا موفق تری!!
:w10::w10::w10::w10:.....
من اگه دوباره به 3 سال پیشم برگردم اینجوری درس می خونم:
:book::book::book::book::book:
موفق باشی;)

niceaftab

عضو جدید
سلام بر همه

خب خیالم راحت شد.

;)سلام بهت تبریک میگم.امیدوارم موفق باشی.
درست عین پارسال خودمی.با برنامه شروع کن. اما برنامه ریزی فقط کار خودته.هیچ کلاسی رو دست کم نگیر.به قول دوستمون داره روی ما سرمایه گذاری میشه و به مردم سرزمینمون مدیونیم.
در ضمن ممکنه ترم اول اون جور که میخوای نتیجه نگیری اما فقط ادامه بده با امید بیشتر.
تو برنامه ات حتما جایی رو واسه ی کلاسهای آموزشی و بالابردن اطلاعاتت بذار.
من اگر برخیزم تو اگر برخیزی
همه برمی خیزند
من اگر بنشینم تو اگر بنشینی
چه کسی برخیزد؟؟؟؟

فرهنگ

مدیر بازنشسته
سلام فرهنگ جان.من نمیفهمم سرم و تو برف رو کنم و اطلاعاتمو بیشتر کنم یعنی چی؟ اولی برای مسائل سیاسیه دومی برای همه محیط هاست؟
راستی اگه منظورت از شاخ بودن کلاس گذاشتنه من همینجوری خودمو خیلی بالا میگیرم تا کم نیارم. :biggrin:

amirswt جان نه همینطور که میبینید من اصفهانی هستم ;)

Neverhood چشم :redface:

وایسد مهربشه ببینم چطوری میشه کار کرد

راستی تو این رشته وقت هست برای زبان هم کار کرد ؟ یعنی تا 4 ترم دیگه زبانم رو به تافل برسونم؟ (توجه من زبانمو تو کنکور فقط 45٪ زدم) اوضام خوب نیست

برای زبان از کجا شروع کنم؟ تو تاپیک زبانیا زدم تاپیکمو حذفیدن نمیدونم چرا؟ حالا شما که با مایید بگید

واسه كاراي علمي وقت هست جا هم هست..
اتفاقا مسايل سياسي منظورم نبود..
دانشگاه دغدغه هاي خاص خودشو داره. منظورم اين بود كه خيلي درگير نشي باهاش.
در ضمن عموما ادمايي كه دانشگاه باهاشون اشنا ميشي جالب نيستن...( شايد مال من اينجوري بود ) منظورم گرفتي
شاخ ؟؟؟ يعني نفر اول باشي همه جا :redface:

Ho$$ein

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام بر همه

خب خیالم راحت شد.

زندگي شما ار همان لحظه اي كه تصميم خوب و شايسته اي گرفتيد عوض مي شود. آنتوني رابينز

تبريك مي گم كه موفق شدي تو رشته مورد علاقه ات قبول شي .:victory::w17::w17::w17:
همين قدر يگم كه متالورژي علم بي نهايت بزرگي هست توش بگزدي عاشقش ميشي مثل من كه صبح تا شب درگيرشم ...
:w34:

p30click

عضو جدید
چه کتاب هایی

چه کتاب هایی

سلام

از همه ممنون
شنبه شروع میشه و 3 شنبه و 4 شنبه و 5 شنبه معرفی و کارگاه علمی و اردو و ایناست
فقط یک سوال

میخوام دیگه بار و بساط دبیرستان و کنکور رو جمع کنم .چه کتاب هایی از دبیرستان به دردم میخوره که نگه دارم؟
یعنی چه کتاب هایی از دانشگاه مرتبطه با دبیرستان؟

mold_silver

متخصص متالورژی صنعتی
کاربر ممتاز
تبریک ...
خودت بیا تو دانشگاه همه چی دست میاد

به نظر من هیچ کتابی D: ( فقط جهت اعلام مخالفت با مهندس فرهنگ D: بدون هیچ گونه غرض )

فرهنگ

مدیر بازنشسته
جهت مخالفت با من؟؟؟
رضا دعوات كرده؟؟؟
علي اقا شما كه جبهه ما بودي