من رفتم وقت نمازه

mech.shima

دستیار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
این سه روز فرصت خوبیه!!!
امیدوارم بتونیم از این فرصت برای شناخت بیشتر از خودمون و خدا استفاده کنیم
خدایا به امید تو

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار

بسم الله الرحمن الرحیم

کسی که مبتلا به گناه و معصیت است، هر چند بخواهد اعمالش را توجیه کند؛ اما به هر حال خود را آلوده و ظلمانی می ­بیند. شیطان برای این که کار را یکسره کند و او را در سراشیبی سقوط قرار دهد در گوشش چنین نجوا می­ کند: «تو که غرق در گناه و معصیتی، نمازت چه ارزشی دارد؟! بهتر است نماز را رها کنی تا کار عبث و بیهوده انجام نداده و گناه دیگری در پروندۀ اعمالت نبینی!»

همان گونه که ملاحظه می ­فرمایید شیطان به جای آن ­که گناه جوان را از او بگیرد، در صدد است تا از آب گل ­آلود ماهی گرفته و با تارک ­الصلاة کردن جوان، خیمۀ دینش را ویران کند و او را به یکباره در تباهی سقوط اندازد. چنین جوانی اگر هم نمی ­تواند گناه خود را کنار گذارد، هرگز نباید دست از نمازش بکشد.
روزی به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلّم عرض کردند:
«جوانی است که پشت سر شما نماز می­ خواند؛ اما اهل فساد و فحشا است!» حضرت نفرمودند: نمازش ارزشی ندارد؛ بلکه فرمودند: «نمازش کمکش می ­کند تا از این گناه رهایی یابد.» دیری نپایید که جوان دست از گناه خود کشید و توبه کرد.

(بحارالأنوار، ج۷۹، ص۱۹۸٫)
دقّت بفرمایید که این جوان در آن شرایط نمی­ توانسته نمازی عارفانه و با حضور قلب بخواند؛ اما در عین حال همین نماز هم چنان ارزشی دارد که می­تواند وی را از گناه و معصیت بیرون بیاورد.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی مهدی الامم

-------------------------------------------------
من رفتم وقت نمازه............

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
یا قدوس .........

آخرین وصیت امام جعفر صادق(علیه السلام)

از همسر امام جعفر صادق(علیه السلام) سوال کردند که حرف آخر امام چه بود؟ او گریه کرد و گفت: امام‌(علیه السلام) در آن ساعت آخر، همه خویشاوندان را خواست، ما گفتیم: که چه وصیتی می خواهد بکند. همه که جمع شدند، یک جمله فرمود و از دنیا رفت. فرمود: شفاعت ما اهل بیت(علیهم السلام) نمی رسد به کسی که نماز را سبک بشمارد.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
اذان مغرب به افق بندرعباس ساعت 19:52

با نهایت افتخار .....التماس دعا