سلام
سلام
سلام دوستان
من تازه عضو شدم . فارغالتحصیل رشته ریاضی هستم و علاقه مند به رشته معماری و بناهای سنتی و قدیمی و زیباییها . تو طراحی و نقاشی هم مهارتی دارم . خیلی وقته ذهنم درگیره. شاید بیشتر از یه سال. .میشه به سئوالام جواب بدین؟یعنی خواهش میکنم. فقط رک باشین 1) به نظرتون من بهتره از لیسانس معماری شروع کنم دوباره 4 سال ...؟ یا اگه بشینم از رو منابع ارشد بخونم میتونم از پس آزمون بر بیام؟ .2)راستش تو سایت منابع زیادی هست ولی نمیدونم منابع مهمتر و اصلی تر کدوما هستن میشه منابع مهمتر رو بهم بگین؟ 3)اگه بخوام فقط و فقط از رو جزوات موسسه پارسه بخونم نتیجه میگیرم؟ 4)بچه ها به نظرتون زیادی امیدوارم نه؟ ولی نهایتش تا 2سال دیگه وقت میذارم ارزشش رو داره نه؟ ممنون میشم جوابم رو بدین .
سلام دوست عزیز! به انتخابت تبریک میگم. راستش منم رشته ی لیسانسم معماری نبوده بنابراین الان کاملا متوجه سردرگمی شما هستم. باتوجه به اینکه خودم خیلی راجع به ارشد معماری تحقیق کردم و با رتبه های خیلی خوب پارسال که
خیلی هاشون معماری رشته اصلی شون نبوده صحبت کردم و با اساتید زیادی هم مشورت کردم شاید بتونم کمکت کنم

البته اینم بگم که رشته ی لیسانس من مهندسی مواد بوده و یه درسایی مثل ایستایی رو ما هم پاس کرده بودیم و اینکه من از تابستون شروع کردم بنابراین اگه بخوام رک باشم به نظر من شما وقتت یه ذره کمه با این حال اصلا نا امید نباش چون آمار بچه های غیر معماری که معماری قبول شدن خیلی زیاده

اول سوال اولت: نه به نظر من به هیچ وجه لازم نیست 4 سال لیسانس معماری بخونی.
اینو جدا میگم چون قبولی کنکور لیسانس معماری دردسرش از فوق بیشتره. و اینکه اگه امثال جواب نگیری سال دیگه حتما میگیری
اما یه شرط مهم داره شما باید حتما حتما حتما کلاس عملی اسکیس شرکت کنی که تو تمام تهران فقط آتلیه صدیق بهت جواب میده (این که میگم کاملا مطمئنم چون از خیییییلی ها شنیدم) و بازم اگه رک باشم چون رشتت غیر معماریه حتما حتما باید این کلاسا رو بری وگرنه درصد قبولیت خیلی پایین میاد.
در مورد سوال دومت: بهترین کتاب برای شروع واسه ی شما زیبایی شناختی در معماری نوشته ی گروتر هستش چون دید فوق العاده ای به شما که معماری نبودی می ده و منبع بسیار مهمیه. البته کتابش هم زیاده هم یه کم سخته پس اگه وقتت رو گرفت نگران نشو!
سوال سوم: جزوات پاسه خوبن جواب هم میدن ولی عالی نیستن بنابراین ممکنه نتیجهی خیلی مطلوبی نگیری.
چهارم: اصلا زیادی امیدوار نیستی. باید بیشتر هم امیدوار باشی. ممکنه امسال وقت کم بیاری اما
به شرط شرکت در کلاس های عملی سال دیگه ایشالا با رتبه ی خوب قبول میشی
ببخشید پرحرفی کردم ولی میخواستم کمکتون کرده باشم!

موفق باشید!