ممنونسلام برادر.....شما یه دو سه تومن بریز حسابم بهت میگم چی کار کنی...
شوخیدم...باید کتاب های پایه زیاد بخونی و دنبال اون قسمت از کتابا بری که بهش علاقه داری...این یه نمونه برا شروعه![]()
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا مرا راهنمایی کنید 1-من در حال حاضر لیسانس حقوق دارم ولی میخواهم کارشناسی ارشد مهندسی معماری شرکت کنم ایا بعد از فارق التحصیلی در کارشناسی ارشد معماری مشکلی از بابت شرکت در ازمون های نظام مهندسی (به خاطر اینه لیسانسم مرتبط نیست)پیدا نمی کنم 2-پذیرش درازمونهای نظام مهندسی به شکل است ایا هر کس حد نصاب خاصی را بدست اورد قبول میشود یا اینکه محدودیت تعدادنفرات وجود دارد مثلا بگن تهران سالی 1000نفر اگه این طور است لطفا تعداد پذیرش ازمون های نظام مهندسی در تهران را بنویسید 3-اصلا اگه توی ازمونهای نظام مهندسی قبول نشی به عنوان یک فوق لیسانس مهندسی معماری به چه مشاغلی میتوانیم مشغول شویم ودرامدت با کسی که توی ازمون نظام مهندسی قبول شده وسهمیه برگه دارد چه قدر فرق می کنه دراخر لطفا یک توضیح کلی در مورد بازار کار این رشته برام بنویسید - با تشکر از مهندسان و دانشجویان رشته مهندسی معماری
به نظر من با گذراندن واحد های کارشناسی ارشد نمی شه معمار شد .4 سال کارشناسی اهمیت زیادی داره.سلام دوست حقوق دان.
1-خیر
2-حد نصاب امتیاز وجود داره.ممکنه همه قبول شن ممکنه هیچکس قبول نشه-حد نصاب هم 50 درصد از کل امتیازات است
3-اگه قبول بشی که بهتره یه درامدی هم از اون خواهی داشت.اما در هر صورت سمیه کفاف زندگیرو نمیده باید کار هم بکنی.برای یک مهندس معمار چند مدل شغل هست:اپراتوری-کارمندی-طراحی حرفه ای-بساز فروشی-اجرا(پیمانکاری ومدیریت پیمان و مصالح فروشی و...)-طراحی داخلی.
کلا هروقت رونق اقتصادی باشه وضع معماران هم خوبه و گرنه خیر-اما به هر صورت درامد معماران از عمرانیها بیشتره به علت:کم تر بودن فارغ التحصیل-گسترده تر بودن فرصتهای شغلی.
به نظر من با گذراندن واحد های کارشناسی ارشد نمی شه معمار شد .4 سال کارشناسی اهمیت زیادی داره.سلام دوست حقوق دان.
1-خیر
2-حد نصاب امتیاز وجود داره.ممکنه همه قبول شن ممکنه هیچکس قبول نشه-حد نصاب هم 50 درصد از کل امتیازات است
3-اگه قبول بشی که بهتره یه درامدی هم از اون خواهی داشت.اما در هر صورت سمیه کفاف زندگیرو نمیده باید کار هم بکنی.برای یک مهندس معمار چند مدل شغل هست:اپراتوری-کارمندی-طراحی حرفه ای-بساز فروشی-اجرا(پیمانکاری ومدیریت پیمان و مصالح فروشی و...)-طراحی داخلی.
کلا هروقت رونق اقتصادی باشه وضع معماران هم خوبه و گرنه خیر-اما به هر صورت درامد معماران از عمرانیها بیشتره به علت:کم تر بودن فارغ التحصیل-گسترده تر بودن فرصتهای شغلی.
برو بابا خدا روزی تا جای دیگه بده ....حقوق چه ربطی به معماری داره..با عرض سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا مرا راهنمایی کنید 1-من در حال حاضر لیسانس حقوق دارم ولی میخواهم کارشناسی ارشد مهندسی معماری شرکت کنم ایا بعد از فارق التحصیلی در کارشناسی ارشد معماری مشکلی از بابت شرکت در ازمون های نظام مهندسی (به خاطر اینه لیسانسم مرتبط نیست)پیدا نمی کنم 2-پذیرش درازمونهای نظام مهندسی به شکل است ایا هر کس حد نصاب خاصی را بدست اورد قبول میشود یا اینکه محدودیت تعدادنفرات وجود دارد مثلا بگن تهران سالی 1000نفر اگه این طور است لطفا تعداد پذیرش ازمون های نظام مهندسی در تهران را بنویسید 3-اصلا اگه توی ازمونهای نظام مهندسی قبول نشی به عنوان یک فوق لیسانس مهندسی معماری به چه مشاغلی میتوانیم مشغول شویم ودرامدت با کسی که توی ازمون نظام مهندسی قبول شده وسهمیه برگه دارد چه قدر فرق می کنه دراخر لطفا یک توضیح کلی در مورد بازار کار این رشته برام بنویسید - با تشکر از مهندسان و دانشجویان رشته مهندسی معماری
یعنی میشه با لیسانس حقوق تو ارشد معماری شرکت کرد و قبول شد. فکر نکنم , حقوق چه ربطی به معماری داره.با عرض سلام خدمت دوستان عزیز چند تا سوال دارم لطفا مرا راهنمایی کنید 1-من در حال حاضر لیسانس حقوق دارم ولی میخواهم کارشناسی ارشد مهندسی معماری شرکت کنم ایا بعد از فارق التحصیلی در کارشناسی ارشد معماری مشکلی از بابت شرکت در ازمون های نظام مهندسی (به خاطر اینه لیسانسم مرتبط نیست)پیدا نمی کنم 2-پذیرش درازمونهای نظام مهندسی به شکل است ایا هر کس حد نصاب خاصی را بدست اورد قبول میشود یا اینکه محدودیت تعدادنفرات وجود دارد مثلا بگن تهران سالی 1000نفر اگه این طور است لطفا تعداد پذیرش ازمون های نظام مهندسی در تهران را بنویسید 3-اصلا اگه توی ازمونهای نظام مهندسی قبول نشی به عنوان یک فوق لیسانس مهندسی معماری به چه مشاغلی میتوانیم مشغول شویم ودرامدت با کسی که توی ازمون نظام مهندسی قبول شده وسهمیه برگه دارد چه قدر فرق می کنه دراخر لطفا یک توضیح کلی در مورد بازار کار این رشته برام بنویسید - با تشکر از مهندسان و دانشجویان رشته مهندسی معماری
سلام . چه جالب منم می خوام کنکور معماری بدمو رشته ریاضیم . متاسفانه اطلاعاتم بالا نیست. خیلی خوشحال شدم یکی مثه خودمو دیدم. خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنی. از تجربیاتو و نتیجه تحقیقاتت بهم بگو.
ممنون میشم دوست عزیز. محتاجم به کمک شدیدا.
میسی
عزیزم من رشتم کامپیوتر بوده و تغییر رشته دادم معماری خوندمسلام . چه جالب منم می خوام کنکور معماری بدمو رشته ریاضیم . متاسفانه اطلاعاتم بالا نیست. خیلی خوشحال شدم یکی مثه خودمو دیدم. خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنی. از تجربیاتو و نتیجه تحقیقاتت بهم بگو.
ممنون میشم دوست عزیز. محتاجم به کمک شدیدا.
میسی